Přejít na výpis diskuzí
DLC dovysvětlí Konec Mass Effect 3 už příští týden
22.6.2012 | Adam Homola
202 příspěvků
-
Pokud si hrál mise týkající se Cerberu v ME1...tak si moc dobře věděl, co jsou tidle šmejdi zač...
-
Ten odklon od RPG k akci jsem nikdy nepochopil, zvlášť potom co jsem si po dvou odehráních ME2 zahrál znovu ME1, přišlo mi to stejně akční jen s mnohem horším vývojem postavy a lepším inventářem (který měl jedinou nevýhodu zato dost podstatnou, že toho v něm bylo hrozně moc a velká většina dobrá jen na omnigel *1*)
-
Mně třeba dvojka přišla asi nejlepší (ačkoli systém schopností je ve trojce lepší). Bylo to podle mne postavama parťáků, kteří byli velmi rozmanití s různým pozadím a různým vývojem.
-
Konecne bude davat zaver ME3 zmysel. Teda dufam.
-
souhlas, ale výbuch bude určo růžový
-
Že by konečně konec reflektoval nějakou tu snahu v průběhu hry? jsem za to rád, nicméně je škoda, že toho nereflektoval...no mnohem více...snad se kluci poučí
-
Je to tím, protože ty cutscény z extended cutu jsou nejspíše i při té misi na Cerberusu. Jinak by mi přišlo divné, že začátek útoku na Zem nemá svůj vlastní save.
-
Ne, jde to ukládat i poté. Např. mám save z mise v Londýně, ta je až po útoku na Cerberus.
-
možná se pletu, ale od té mise se to dalo uložit jenom autosavem a po dohrání se objevíš zase v tomhle místě
-
Hehe dovysvětlení konce. Tímto si EA solidně nas*re do huby.
-
On je velice dobře namluvený a má vcelku dobrý scénář. Taky jsem se na jeho scény těšil. Animatrix z ME světa by byl rozhodně zajímavý.
-
Souhlasím, jen doufám, že BW nehodlá Protheany "pohřbít" a v případném pokračování (či prequelu) se o nich dozvíme zase o něco více, jelikož jsem při rozhovorech s Javikem hltal každé jeho slovo, přesto ale mám stále dost otázek. BTW bych se vůbec nezlobil, kdyby v budoucnu vzniklo něco na způsob Animatrixu nebo Halo Legends ze světa ME, což by dle mého značce dost prospělo a posunulo by to celou mytologii zas o kousek dál.
-
Nejhorší je na tom, že jestli se tato teorie nepotvrdí, tak ale potvrdí nějaký mezery ve hře...Teď mě napadá to, že si třeba nikdo nevšiml toho chlapečka... Hlavně když nastupoval do raketoplánu, to by mu 100% nekdo pomohl..
-
Já se obávám, že Protheani takoví skutečně byli. Možná ten vědec by byl trochu civilizovanější a uznával by, že tento systém vlády je špatný, ale není žádný důkaz o tom, že by Javik byl co do světonázoru extrémističtější než průměrný Prothean.
-
Amylee: No právě, ten domnělej konec by tedy v případě, že je to pravda, měl teprve začít. Zatím bohužel nezačal.
Marty: Jojo, oni se ho patrně snaží indoktrinovat tak nějak postupně, během tý trojky hlavně v tom spánku, protože to je jakoby člověk takřka bezbrannej, i když ten poslední sen, kdy se Shepardovi zjeví ten kluk se samotnym Shepardem, načež oba shoří, se dá interpretovat jako že se jeho podvědomí brání a dává mu signál hrozící zkázy. A ten konec vlastně už Shepard totálně podléhá, jeho podvědomí si vytváří jakýs takýs konzistentní příběh, ve kterym zachraňuje galaxii tim, že skáče do různej paprsků, má nekonečný náboje, mluví s malym bohem, kterej občas používá majestátní "my" (reapeři) a tak.
I když chápu, že spousta lidí tyhlety dohady můžou štvát a působěj vykonstruovaně, mě osobně se to docela líbí a byl bych rád, kdyby to tak bylo. Pak by to znamenalo, že by nás čekala ještě závěrečná bitva. Což ale vzhledem k oficiálním prohlášením Bioware zřejmě nepřipadá v úvahu. Každopádně se na to těšim. -
Omlouvám se, měla to být reakce níže na Veskoslava
-
To, že Javik popsal Protheany jak popsal hned neznamená, že to tak vše skutečně bylo. Pokud se nemýlím, narodil se v době, kdy naplno zuřila válka a jeho civilizace jako taková už prakticky neexistovala a navíc kromě zabíjení za svůj život nic jiného vlastně nezažil, čímž celý svět posuzoval jen z pohledu vojáka. Určitě by mě zajímal i názor nějakého protheanského vědce či vzdělance (věřím, že Liara by si s někým takovým rozuměla lépe), ale to se bohužel asi nikdy nedozvím *9*
-
Nooo možno že bude k tomu koncu aj nejaké ďalšie DLC. Čo mi vieme. Nechajme sa prekvapiť.
-
No já to nekoupil, protože jsem na to viděl stále špatný ohlasy a čekal jsem nějaky pokračovací DLC nebo tak něco.
Teď má vyjít toto, tak počkám jak budou lidi breptat, nebo chválit a koupim potom.
Koupím to určitě, ale tohle DLC rozhodne jestli co nejrychleji a nebo "až se bude chtít" -
Ani ne, když na ostatní rasy pohlíželi jako na podřadné rasy:)