Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A proc by si ho mel jako potkavat v prvnich dvou dilech nebo v prubehu trojky?Co to je za hloupy argument? *1*
  • No ja sem to videl vysvetlovane tak, ze se Shepparda snazi indoktrinovat postupne a ten konec je uz jenom ten posledni pokus. Byly tam ukazovane sceny z hrani, dokonce uz z minulych dilu, kdy ty indoktrinace probihaji a na par mistech tam zminovali, ze tam uz je castecne ovladana (resp. ovladany). Ale asi i tech indoktrinacnich teorii je nekolik ;-)

Podle me do toho Bioware nepujde, dodela jenom par animacek k tomu konci a nesmysly co tam jsou zustanou. Ale jak uz jsem psal driv, o nic nejde, ja sem si uzival hrani samotne a fura veci se behem toho prijemne uzavrela, nektere postavy jsem tam ani necekal (a pri prvnim pruchodu ani nepotkal).
  • Tak ona aj kedysi mohla byt, neustala vojna ale zmeni sposoby.
  • Amylee.Anderson
    Má konec. Pokud nahraješ dostatečné množství bodů a zničíš reapery, tak se ti na konci ukáže animačka Shepyho v troskách, jak se nadechne... Pak by začal ten reálnej konec, kdy by se měl vypořádat s reapery.
  • Veskoslav
    Jo pěkní zmrdi to byli, Liara byla až příliš naivní a doufala, že to byla nějaká vznešená rasa.
  • V indoctrination theory jde ale právě o to, že se pokoušejí Sheppardku indoktrinovat. Má to bejt tak, že po zásahu harbingera se to odehrává v její hlavě a celej ten následnej děj je právě ten pokus. Když dáš modrou nebo zelenou, tak je indoktrinace úspěšná, když dáš červenou, tak odolá.
    Problém je ale v tom, že pokud to tak je, pak ta hra nemá konec...
  • Jinak moc se mi libilo co udelali s Protheany. Cele dva dily buduji dojem, jaka to byla vznesena a moudra rasa, ktera se i za cenu vlastni zahuby snazila pomoct tem co prijdou po nich. Pak jednoho potkas a najednou se dozvidas, jaci to byli zmrdi ;-) Liaru to teda pekne sebralo.
  • No ja sem cely ME3 chodil s protheanem v tymu a jejich rasa pozna indoktrinovaneho spolehlive. To same u toho protheanskeho hologramu, tam uz by moje Sheppardka tez musela byt indoktrinovana a nic mi nerekl. Plus nejake drobnosti ktere sem vedel cerstve po dohrani vsech 3 dilu v rade a ktere uz jsem zapomnel ;-)
  • Veskoslav
    Jasně nechám si ujít 50 000 let starou rasu......
  • nikdo tě nenutil si From Ashes kupovat.
  • Malleth
    Ale tam bylo spíš kvůli odklonu od RPG k akci.
  • Veskoslav
    Tak uvidíme, jak to dopadne. Ale pachuť bohuel zůstává stále. Ať už tím, že jsem si musel From Ashes koupit (měli to nechat pouze jako exkluzivní obsah pro Collector).

Ale aspoň mě těší ty DLC do MP. Poslední DLC a přidáních biotrnických bičů u lidských Adeptů např, nebo Vorch je taky zajímavé. Škoda jen, že celé ty roky u trilogie zabijou naprosto nesmyslným koncem a pokud toto DLC to skutečně nezmění, budu pořád zklamán. A to i přesto, že ME3 osobně považuji za nejlepší díl.
  • Preco by si ho mal stretnut skor? Bolo jasne ze reaperov niekto stvoril, no a na konci sme tu entitu nakoniec spoznali. Naozaj nie je dovod ho spoznavat skor.
  • Jen asi nepočítali s tím, že je budou muset dávat zadarmo. *4*
  • hlavně že se na ni nadávalo stejně né-li hůř jak na trojku.
  • Cahir
    No vidíš a zrovna zápletku dvojky to vzkříšení a důraz na zainteresovanost Cerberu nemohla valná většina "intelektuálních blogerů" přenést přes srdce a neštřili kritikou...

Mně se teda taky dvojka líbila, mimochodem.
  • Malleth
    Právě že byl až moc v duchu předchozích dílů. Mě nebaví hrát dokola to samý.
  • Malleth
    Nevim no. Zápletka dvojky byla podle mě super. Shepard hned na začátku zahyne a je vzkříšenej Cerberusem . Hráč neví co jsou zač a jestli jim může věřit a chce na to přijít. Je zvědavej a neví co může dál čekat. Celkově se druhej díl nese v trochu komornějším a temnějším duchu.
    Ale zápletka trojky? Ufoni útočí na zemi. Ty jsi velký hrdina a musíš sjednotit galaxii a planetu zachránit.....škoda slov.
  • Jj, je to tak. Tak oni s DLC, které se budou odehrávat před koncem, rozhodně počítali (což je jediné co se vlastně dozvíme v "epilogu" - koupit si DLC*1* ), takže tenhle save je tam kvůli tomu.
  • Cahir
    Dworkin: Ale já přece nechci, aby se z mainstreamu stal nějaký totální mindf*ck. Prostě jsem si myslel, že by i velké molochy mohly zariskovat, mohly se zkusit vydat neprobádanými cestami, být kreativní. Tak jako tomu bylo u filmového průmyslu v 70. a 80. letech a počátkem 90. Tehdy to vedli "kovbojové", co se nebáli riskovat, ne manažeři, co měli na všechno graf. I dnes se občas objeví něco nadějného. Podívej se na temného Rytíře, to je antické drama převyšující svojí hloubkou 99% produkce. Ale asi to je neudržitelné, asi máš pravdu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit