Přejít na výpis diskuzí
DLC dovysvětlí Konec Mass Effect 3 už příští týden
22.6.2012 | Adam Homola
202 příspěvků
-
Indiktrinacna teoria sama o sebe nema velku logiku takze..
-
Hral som jednotku a dvojku, a nikde som toho zombíka nestretol, stretol si ho aspoň v1/3 trojky? Nie? Tak je to klišé barlička a postava vycucaná z prstu. Aj v Aan Wake, si sa s "únoscom" ženy a čiernov pani stretol už na začiatku.
-
Vem to takhle hra sama o sobě má strhující příběh kdy si říkáš to musím vidět ještě jednou. Pak ale přijde konec, který je plný nesmyslů typu akce členů posádky, které jsou v rozporu s jejich charakterem, teleporty postav (a v ME světě jsem si opravdu nevšiml teleportačních zařízení), velice odfláklé vysvětlení proč smrťáci každých 50 000 let vyvražděj galaxi, zvlášť když si představíš, že po jejich odletu by tu zůstala například rasa shadow brokera (yarg myslím), která je cca na úrovni našeho středověku né li dále, a měla by dalších 50 000 let na rozvoj. A závěrečná volba, kdy jsi postaven do situace hele tady máš tři volby a musíš mě naprostýmu cizinci věřit, že ta či ona volba udělá to a či ono mě teda dost sklamal. Kdyby si odpustily některé z těchhle nesrovnalostí, tak pak by ten konec byl přijatelný. No jsem zvědavej na to DLC.
-
Aha, takze radsej aby rychlo zbuchǎi nejaky koniec, super
-
nelitoval jsem je to jako kdyby jsi mnel cast jablka kterou si musel odriznout jablko vynikajici (serie) ale ta cast co se musí odriznout (konec) to trochu kazi ale kvuli te casti nezavrhnu cele jablko
zahrej si to a kdyztak to vypni po smrti andersona -
Přiznávám že ten konec mi nevadí tolik jako většině populace, není uplně nejlíp realizovanej, ale zatracovat celou hru kde jsem si cca 39 hodin skvěle užíval a tu poslední hodinu si můžu domyslet, resp. teď ji upraví mi přijde zbytečný... Uvažte že Baldurs Gate dostal svůj parádní konec taky až v druhým datadisku - a stále doufám v to že u ME nás čeká něco podobnýho...
-
Nová volba v poslední fázi - Shepard zemře, reapeři budou zničeni, mass relay vybuchnou FIALOVÝM výbuchem, joker s posádkou ztroskotají na nějaké cizí planetě, zbytek flotily galaxie uvízne ve sluneční soustavě a zemře na hlad, a jako obvykle děda říká spratkovi příběh.
-
Já už jsem taky docela ztratil zájem, ale i tak mi to nedá a musím to zkusit *3*
-
koukám že většina lidí to tu už hrála dle těch jistých názorů. asi jsou z budoucnosti. každopádně kvůli konci jsem me3 nějakých 40 hodin vážně nehrál.
-
Z hlediska damage control přichází toto DLC příliš pozdě. Mělo vyjít v době, kdy valná většina lidí ještě neměla ME3 dohraný, a tudíž by případné pozitivní ohlasy na "doplněný" konec hry mohly aktivně bojovat proti negativním ohlasům na ten původní. Takhle to ale už všichni dohráli, nějaký masivní nárůst prodejů hry po vydání DLC se čekat nedá, a otázka je spíš ta, kolik lidí to vůbec bude chtít znova hrát, když se posledně tak spálili. Zvlášť když autoři nijak neslevili z názoru, že původní konec udělali dobře, a že chyba je tudíž jinde (ve hráčích). Osobně považuji příběh ME3 za průměrný, původní konec za podprůměrný, a na scény z DLC se podívám jen na YT (navíc jsem si, šikula, smazal uložené pozice... :)).
-
To já jsem teda docela rád, že na tom pořádně zapracovali když už se do toho pustili. Rozhodně si radši počkám dva měsíce na něco, co bude aspon trochu kvalitní než mít po par tydnech nejakou narychlo zplacanou hovadinu.
-
Taky patřím mezi lidi zklamané koncem. Přitom by stačilo málo.
Stačilo by aby i tento blbý konec měl rozdělení na Paragon a Renegade. Nechápu to, že když celou hrou projdete jako Renegade tak máte na konci stejné možnosti jako Paragon a na opak. Kdyby alespoň měl každý svůj konec, bylo by vidět že Vaše rozhodnutí jsou k něčemu, takhle jsou k ničemu. -
Já už o to ztratil zájem, dva měsíce po vydání hry u(o)pravovat závěr? Děkuji, nechci.
-
Ale vdaka tomu koncu som sa dokopal do MP a teraz mam vo war assetoch 8475 len v samotnej N7 special ops team polozke :D Radost akurat kazi, ze to je naprosto k nicomu :/
-
This hurts you!
-
Dalsi z tech,co kvuli nepovedenemu konci zatracuji celou serii.
Tohle asi vazne nepochopim.
Ja znam spousty her a filmu,jejichz cela pokracovani byla zpackana a ne je konec a presto to nedokaze zmenit muj pohled na ty dily,ktere me bavily/libili se. -
Je sranda,jak si nekteri vazne mysli,ze ta projekce maleho kluka ve hre predstavavala nejakou nadprirozenou bytost *1*
-
"Co se tyka vysvetleni, moc me nezajima, protoze ty nelogicke veci co tam maji logicky nevysvetli nikdo." - Věc názoru...
-
Najpopulárnejší duch na svete Casper sa vracia so svojím najnovším príbehom
*1* -
i když si myslim, že Harbringer byl oproti Soveringovy naprostej cucák...