Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já se na to snad i těšim na to DLC nebo co *1*
  • Cahir
    Už jsi tu dost dlouho na to, aby jsi věděl, že plusy a mínusy člověk nesmí brát vážně.
  • Cahir
    Tady je rozhovorem s Caseym - bude to nabitější.
    http://www.youtube.com/watch?v=3y7xk1_x8ko
  • exoslav
    Můžu se zeptat proč?
  • MidnighT91
    Tuhle hru už nikdy znovu hrát nebudu a mrzí mě že jsem za celou sérii vyházel prachy, ačkoliv to byly dobré hry... Na to dlc se podívám na youtube a už se k tomu nikdy vracet nebudu...
  • V DLC bude jenom dovysvětlení, to říkají autoři už od ohlášení EC, takže za svým koncem si stojí.
    A přestaň prosím zesměšňovat všechny, kterým se konec nelíbil tím, že je označíš za ufňukaný happy-end idioty.
  • Tak za co máme oba minusy to by me teda fakt zajimalo *1*
  • morokura
    Podle mě nepotvrdí, protože by to jinak uplně popřelo ostatní konce a jedinej "správnej" konec by bylo vyhlazení Reaperů.
  • morokura
    Mě se konec ME3 hodně líbil a celkově jsem spokojenej jak trilogii uzavřeli. Líbí se mi co autoři chtěli naznačit, že všechno neni jenom black&white a každé rozhodnutí má své pro a proti stejně jako jiné volby v průběhu trilogie. Každopádně by si měli autoři za svým koncem stát. To, že si většina ufňukaných fanoušků stěžuje na konec a chtěji svuj vysněnej happy-end neznamená, že by ho měli vývojáři měnit a doufam, že v DLC bude jenom dovysvětlení (ikdyž vůbec neni nutné).
  • Protože Bioware konec tak hypovali.
    Kdyby prostě jen řekli, že to nějak skončí, tak se lidi asi tak moc nenaštvou.
    Ale konec měl být fakt bomba. Nebyl.
  • Tak ale zatrpknut na celu trilogiu len kvoli par minutam na konci, to je sialene. Okrem toho je tu nove dlc, ktore rozsiri koniec, tak na co tolko nenavisti?
  • Amylee.Anderson
    Jestli to nepotvrdí indoktrinační teorii, tak to spackali tak jako tak...
  • Cahir
    http://www.youtube.com/watch?v=3y7xk1_x8ko
  • exoslav
    Chytří a pěkní jedinci (já), si počkali, až se toto DLC objeví a až poté si ME3 zahrají. *6*
  • Nesouhlasím. Zabal to až po rozhovoru s Andersonem na Citadele. Pro mě osobně hra skončila tam.

Jinak já bych fakta o závěru viděl takhle:

1) genocida dvou ras a zabití přítele (red)
    2) zotročení jedné rasy (blue)
    3) "zotročení" celé galaxie (green)

A jelikož máme volné pole působnosti k vlastní interpretaci (díky BW!). Je možnost genocidy značné části galaxie dosti pravděpodobná ve všech třech zakončeních (zničené mass relay). To je kupříkladu moje interpretace následků. Jiní můžou a jistě mají jiný názor co se stalo.
  • Hairy_Ass
    Jestli tam bude jen to, co přeživší dělali až do smrti, kolik měli dětí a koho všeho si vzali, tak to moc nezachrání. *1*
  • ještě že jsem to dohrál až tento týden. jsem si říkal jak dlouho na EC budu čekat a bude to v den poslední zkoušky
  • Cahir
    Přeháníš a zjednodušuješ.

BTW, Shepard může přežít. *3*
  • Cahir
    Ten obrázek vypadá dost nadějně.
  • Proč by si neměli stěžovat? ME3 je pěkně odfláklá co se týče hlavního příběhu a scénáře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší