Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano, očekával jsem "closure" - očekával jsem, že příběh okolo Sheparda a cyklu bude uzavřen (dokonce jsem počítal s tím, že Shepard zemře) a zodpoví otázky, které se vyrojily v průběhu děje předchozích dvou dílů. Místo toho ale nezodpověděl téměř žádnou, několik z nich znegoval (protože už prostě nedávaly vůči nové variantě děje smysl) a hlavně - vytvořil spoustu nových.
    16 konců jsem nečekal, 3 je adekvátní počet. Jen by mohly zapadat do děje (připadají mi násilně naroubované do děje ME - jakoby byly vymyšleny až v průběhu tvorby ME3 a jinými lidmi, než těmi, kteří tvořili hlavní kostru přiběhu předchozích dílů - což je bohužel podle některých indicií pravda) a vzbudit v hráči pocit zadostiučinění. Nebo alespoň ty lepší konce, počítal jsem i se "špatným koncem"..nepočítal jsem s tím, že budou špatné všechny.

Mohl bych teď vypsat zhruba takových 20 otázek, které závěr ME3 vyvolává, ale stejně to nemá smysl..jen bych už opakoval věci dříve řečené.

Taky ještě trochu doufám, že mě ještě toto příběhové DLC potěší, ale moc tomu nevěřím.
  • Tak to si uhod no,vysokou stredni fakt nemam . *1* Nekdo musi hrat druhe housle *3*
  • rancor1223
    A proto prostě vynech posledních 10 minut hry. Do té doby je to jedna z nejlepších sérií současnosti.
  • Mě se třeba ten konec líbil. Nevím teda jestli jsem to pochopil správně, ale to je asi záměr tvůrců, aby každý dal trochu prostor své fantazii, jak je ten konec vlastně myšlen. Já sérii Mass Effect nevidím jako nejlepší hru pod sluncem, ale příběh je fakt bombastickej a ten konec je podle mě naprosto dokonalej. Nevím no, je na každém jak to pochopí. Já jsem se svou myšlenkou toho, jak to asi je spokojený, takže se tomuhle DLC radši vyhnu, aby se mi ten konec dalším dovysvětlením ještě nezhnusil :D
  • To,ze se to lisi pouze v barvickach taky neni zrovna presne ne? *1*
  • Hlavní příběh a především konec je beznadějně zpackaný. Takové gigantické díry v zápletce žádné DLC nespraví.
  • rancor1223
    S tou mediální masáží máš pravdu. Sám jsem také očekával nějaký hype. Na druhou stranu moc dobře vědí, že to co ta početná skupina odpůrců konce (k nimž se hlásím) chtěla a že s tím ve skutečnosti nic neudělali.
  • Neni nad to mu to pekne vyspoilerovat hned na zacatku.Alespon uz ho nemuze nic prekvapit no *1*
  • hmm dufam ze mam spravny save(myslim tym ten ktory je oznaceny spoiler v clanku) ked nie youtube a wiki to istia :D
  • Bioware si je tak samo označilo když se podíváš do souborů hry :-)
  • Nemas zac hele *3* .
  • http://na.llnet.bioware.cdn.ea.com/u/f/eagames/bioware/masseffect3/website/images/about/extended_cut/extended_cut-02-o.jpg
    The complex sequence of logic for the Extended Cut.

Co to jako má být? To tam fakt moje rozhodnutí budou hrát nějkou roli? Tomu se mi snad ani nechce věřit...
  • Preco su niektori fanusikovia tak strasni ufnukanci, preco??
  • Ne, subjektivní názor je "mě se to libilo protože blablabla" nebo "stálo to za ho\/no protože blablabla". To že nemužeš nic ovlivnit, že každý konec je skoro stejný a že přináší víc otázek než odpovědí je naprosto objektivní názor a taky hlavní důvod, proč je naprosta většina fnadů mass effectu nasraná že to vypadá jak to vypadá.
  • Teď už je mi to jedno, ME pro mě skončil a už si nad tím ani nezastesknu.
  • Nejen významně ale i nevýznamně. Čistě teoreticky, kdyby posledních 10 minut hry ufikli a udělali jeden konec, bylo by to lepší. Takhle tam bezmocně chodíš a nemůžeš udělat nic.

1 - umřeš, reapeři jsou "odstraněni", mass relay vybouchnou zelenym paprskem, joker s normandy asi dezertoval v průběhu bitvy o zemi protože je uplně mimo, všechny flotily galaxie uvizly na zemi neznamo co se s nimi stane, nějaky děda řika synkovi přiběh

2 - umřeš, reapeři jsou "odstraněni", mass relay vybouchnou modrym paprskem, joker s normandy asi dezertoval v průběhu bitvy o zemi protože je uplně mimo, všechny flotily galaxie uvizly na zemi neznamo co se s nimi stane, nějaky děda řika synkovi přiběh

3 - umřeš, reapeři jsou "odstraněni", mass relay vybouchnou červenym paprskem, joker s normandy asi dezertoval v průběhu bitvy o zemi protože je uplně mimo, všechny flotily galaxie uvizly na zemi neznamo co se s nimi stane, nějaky děda řika synkovi přiběh

To je hlavní problém, ne že by byly tři (jak se nám Bioware snaží namluvit) blbé konce, on je jeden blbý konec prohnaný 3x barevným filtrem, ktery se skoro nikomu nelíbí, nedává smysl a nelze jakkoliv ovlivnit, to je to co lidi tak sere, že je to vždy to samé. Hlavně každý čekal alespoň uzavěrku ve stylu suicide mission, ale ho\/no, jakkdyby jim došly prachy tak to prostě nedodělali.
  • Cahir
    " Leda se dají říct základní fakta:
    Máš tři konce, tvé předchozí rozhdnutí je nijak neovlivní, žádný z nich není happy-end a prakticky se liší jen v barvě finální cut-scény, které jsou na 99% stejné, liší se v detailech jako barva paprsku jenž způsobí explozi mass relay. Pokud čekáš že to zodpoví tvé otázky co se teda vlastně stalo, nezodpoví a naopak to přinese ještě více otázek a hlavně absurdních situací jenž nedávají žádný smysl." - Tohle jsou základní fakta? To je zaujatej názor a subjektivní interpretace jako prase. *1*
  • Nu, konec ME3 se mi také (jak jinak) nelíbil, ale vzhledem k tomu že toto DLC má být jen dovysvětlením konce a nijak jinak do něj nezasáhne, obávám se že pro mne osobně bude konec stále negativní, spíše doufám že tuto "pachuť" po špatném zakončení napraví nějaké další příběhové DLC nebo třeba 4tý díl.
  • Cahir
    Ty jsi ze mě právě udělal pouťového hráče?? *1* První díl jsem dohrál 4x a druhý 3x a v různých diskuzích a na fórech jsem při debatování o trojce strávil hodně času. Trojka se mi líbila nikoliv proto, že bych nevěděl, která bije a na konci si řekl, že to je pěkná báchorka k zamyšlení a druhý den to vypustil z hlavy - to jen aby bylo jasno.

Ale tohle prostě nelze nezaujatě říct. Záleží na spoustě faktorů. Co do toho čekáš atd.
  • Bohužel je to přesně tak, jak píše Gimli *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší