Přejít na výpis diskuzí
DLC dovysvětlí Konec Mass Effect 3 už příští týden
22.6.2012 | Adam Homola
202 příspěvků
-
Omg, to je tak, když člověk rozepíše větu, chvíli se věnuje něčemu jinému a pak se k ní vrátí - tu poslední část mého předchozího příspěvku (za pomlčkou) ignorujte, protože jen opakuje to, co jsem napsal už v závorce před ní *15*
-
Ja vazne nechapu lidi,kteri nedokazi rozlisit vyznam jednotlivych koncu od samotneho zpracovani zaverecnych animacek.
Animacky byly temer identicke a odflakle,zatimco dusledky zaverecneho rozhodnuti jsou rozdilne pomerne znacne. Jestli jsou konce logicke nebo ne je na uplne jinou debatu.
Ale pro lidi,kteri to potrebuji videt jinak jim to nedojde,to asi identicke je no. *1* -
Bože voni tu hru nestáhli z prodej *1* . Já už myslel, že jí radší stáhli, aby si dýl nedělali vostudu. Radši sem ten článek ani nečt, ale doufám že to DLC daj fandu aspoň zadarmo.
-
Trochu ti závidím, protože já jsem bohužel zase jeden z těch, kteří konec doslova nenávidí, protože nejen že nedával absolutně smysl (což někdo označuje "interpretačním potenciálem") a odporoval spoustě událostem z průběhu předchozích 2 dílů + knih, ale hlavně ve mě (alespoň na nějakou dobu) prakticky zabil chuť si sérii rozehrát znovu (protože má rozhodnutí nebudou mít ve výsledku téměř žádný vliv a ať se budu snažit sebevíc, tak všechny konce budou vždy ŠPATNÉ - tedy budu za desítky hodin hraní potrestán a ne odměněn).
A především proto jsem notně naštván. Kdybych si za těch pár let neutvořil k Mass Effectu vztah, tak by mi to bylo jedno, ale bohužel jsem měl ME velmi rád - a mám doteď, akorát prostě musím ignorovat závěr ME3.
Trochu nadějí ve mě vzbudila indoktrinační teorie, díky které "konec" ME3 začal dávat opravdový smysl a zapadal do předchozího děje a reálií Mass Effectu..jenže BioWare už několikrát jasně řeklo (pokud teda opět nelžou, nebylo by to poprvé, ale moc tomu nevěřím), že příběh ME je v ME3 ukončen a pouze dovysvětlí pár událostí (což prakticky vylučuje IT, protože to není jen dovysvětlení, ale naopak by chybělo to hlavní rozzuzlení).
Závěr ME3 je bohužel zklamáním pro valnou většinu FANOUŠKŮ - a schválně zdůrazňuji fanoušků a ne hráčů ME všeobecně.
Extended Cut si zahraju, ale nečekám od něj nic dobrého *9*
Aspoň, že ten multiplayer v ME3 příjemně překvapil (původně jsem jej nechtěl hrát vůbec, ale nakonec jsem u něj strávil - trávím - více času než v samotném single-playeru) - a to jsem jej původně nechtěl vůbec hrát. -
Hmmmm no tak to sa mi koniec asi páčiť nebude. Sakra práca.
-
Konec mi rozhodně nepřišel tak hroznej jak hlásají místní diskutéři. Jenže už je to skoro čtvrt roku, hru jsem dávno odinstaloval a kvůli pár filmečkům to znova instalovat a patchovat nebudu...
-
No zdá se, že tobě osobně ty konce přišli zajímavé. No pokud někomu stačí konec na úrovni Teletubies, tak ať si to užije. Já taky čekal od ME3 opravdu velkolepé zakončení kde každý konec bude jedinečnej a autoři popíšou vše do podrobna. Namísto toho naservírovali nezajmavé né moc rozdílné konce a ještě dost osekané a teď je chtějí doplnit nějakým DLC? No promiňte ale tohle je vážně k smíchu.
-
Pak ho stačí ignorovat. Já bych byl taky raději bez něj, ale jsem zvědav, jestli nám scénáristi všem vytřou zrak, nebo to celý pošlou do kopru...
-
Sorry, ale recenze na ME3 jsou ovlivněné obrovským hypem a dalšími věcmi.
90% to nemá ani náhodou. Gameplayem to nijak nevyčnívá nad tunou jiných TPS. prostě hype, hype, hype.
Jediný čím to může někoho získat jsou postavy a story. A pokud se s nimi vezeš už od jedničky, tak ti recenze můžou být u řiti, protože to budeš hrát tak jako tak.
Jaká je pak smůla, že se najdou obrovské počty lidí, kteří se shodnou, že jim konec celou sérii a její příběh pokazil. Chudáci Bioware si sami pod sebou podřezali větev. -
Jasny,protoze konec zkazil celou hru co?Neni nad to,kdyz nekdo musi vsechno zvelicovat *1*.
Beztak verim,ze si to stejne zahrajes a tady jen hrajes frajera *1* -
Hele má se to následovně (neboj, bez spoilerů). Hra sbírala v 90% devítková hodnocení a většina recenzentů se shodla, že valná většina hry je masterpiece. A dost podobně to viděla i komunita. No a velká část recenzentů a většina komunity však nadávali na konec. Jsou tací, kterým se líbil, ale zpravidla se nelíbil těm, kteří chtějí jasný a "vyčerpávající" konec (včetně epilogu), který vše uzavře v doslovném slova smyslu. Pokud si myslíš, že žánr má určitá pravidla, která je nutno dodržovat, budeš asi se současným koncem nespokojen. Pokud se konzervativcům směješ do xichtu a domníváš se, že představa jediného správného způsobu, "jak dělat umění", je blud (jsi otevřen postupům, které ve hrách - v jejich naraci, nejsou obvyklé), je velká šance, že se ti líbit bude (konceptuálně, obsahově tě může samozřejmě stále zklamat).
No a co se týče DLC, nikdo z nás neví. *4* ale je mířeno právě na tu část hráčů, která byla s koncem nespokojená... -
Samozřejmě tim strašný konce myslim Kvalitou tohle by napalo i dítě ze základní školky v rámci ME serie sem rozhodně čekal něco víc epického ale co když někomu stačí taková konina.
-
Ale ani čoveče né, ale pro mě konec prostě už byl jednou daný a nové sesumírované vysvětlení neberu už tak "vážně". Mě to naopak zážitek z té hry zkazí.
-
BOže ať s tim dou do háje těma strašnejma koncema pro mě ME jednou pro vždycky oddělali ....
Co je podle tebe strasne a dobrej konec??Ty vís asi nejlepe jak ma tokovej konec koncit vid...ty jsi osel boze -
Jistě, pro někoho tak sofistikovaného jako jsi ty měl spoustu hloubky. A jistě i pro další lidi.
To nic nemění na tom, že Bioware pokazili ten efekt "vaše rozhodnutí rozhodnou" pomocí odfláklých barvičko konců.
Ale třeba to tímhle napraví. Ale spíš ne. A tak se konec bude navždy jen líbit těm hloubavějším. -
Souhlas víceméně, ale boj se víc, protože na Generals sice dělá "Bioware" ale ve skutečnosti jsou to pokud vím tvůrci co domrvili CaC 4ku .
-
A nebo také, že hráli po třetí skoro to samé tak se těšili na epický konec a dostali to co dostali :)
-
BOže ať s tim dou do háje těma strašnejma koncema pro mě ME jednou pro vždycky oddělali a to sem měl ME opravdu strašně rád už od prvního dílu. Měl sem něco tušit už když začali dělat na naprosto podělanim SWTOR, že BioWrae už neni co bejval. *16*
-
Evidentně není tohle DLC cílený na tebe. Mass Effect má obrovskou komunitu věrnejch fanoušků, co hodiny debatujou na fórech, hru dohráli nečetněkrát na všechny způsoby, choděj na cony v oblecích Sheparda apod. Pro tyhle lidi je tohle DLC primárně, ne pro ty, co si to ejdnou zahráli a šlo to z disku.
-
Hraje se to parádně. Konec naštval hodně lidí, ale to dokazuje velikost té hry, když se nechaj tak vtáhnout do hry a u konce dostanou takovou facku, že 90% lidí co to odehrálo vidí rudě :D