Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No tak takhle sem to myslel no *4* dík. No akorát teda soudim, že podle toho jak si to popsal je nakonec jedno jak budu hrát a nakonec nebudu mít možnost konec nějak významně ovlivnit.
  • No..takhle:
    Pokud pomineš několik zbytečných (a často otravných) NPC, absolutně dementně (ne)řešený deník (to není krok zpátky oproti předchozím dílům, ale hned deset!), několik žánrových klišé, dementní způsob získávání (a řešení) side-questů - souvisí i s deníkem a pár dalších chybek, tak se budeš v průběhu hry BAVIT.
    ME3 je totiž rozhodně dobrá hra..není to žádný převrat, v některých ohledech zaostává za předchozími díly, v některých je překonává, rozhodně ale stojí za zahrání.

Pak se ale dostaneš ke konci, u kterého bych si dovolil odhadnout následující pravděpodobnost: 70% pravděpodobnost, že budeš přinejmenším zklamán, 20% pravděpodobnost, že nad ním jen pokrčíš rameny a 10% pravděpodobnost, že se ti bude líbit.

Pokud máš fakt strach, tak to zabal ve chvíli, kdy tě bude chtít Marauder Shields zachránit před tím hrozným koncem *1* ..jinak si ale ME3 rozhodně zahraj!
  • Cahir
    Podle mého názoru je gameplay nejlepší ze všech tří dílů, což by - pokud bych se držel toho, co říkáš, dělalo z předchozích dvou podprůměrné. Býti po stránce gameplye dobrou TPS totiž chtěla být série od začátku, ale teprve trojka působí jako AAA akční hra. Já osobně si myslím, že gameplay - mechaniky, úrovně apod. je u trojky nadprůměrný.

Co se story a postav týče, to je na jinou debatu.
  • To neznáš ty asi nebudeš mít vysokou střední co? *7*
  • Nezaujatě? To je těžké. Leda se dají říct základní fakta:
    Máš tři konce, tvé předchozí rozhdnutí je nijak neovlivní, žádný z nich není happy-end a prakticky se liší jen v barvě finální cut-scény, které jsou na 99% stejné, liší se v detailech jako barva paprsku jenž způsobí explozi mass relay. Pokud čekáš že to zodpoví tvé otázky co se teda vlastně stalo, nezodpoví a naopak to přinese ještě více otázek a hlavně absurdních situací jenž nedávají žádný smysl.
  • Dík, že mě máš rád. *5*
  • no ve výsledku budu muset jelikož někdo takovej se tu asi nenajde *3*
  • Cahir nelitoval.

Ale ty nejsi Cahir, že jo?
  • Nejradsi mam lidi jako ty,kteri konce bagatelizuji ala "3 barvicky".
  • No vím, že je tohle celkem subjektivní, ale spíš mi de o názor někoho jako já kdo celou sérii zná jestli pak nelitoval, že to vůbec dohrál.
  • A nebude lepsi nebrat nazory ani jedne strany v potaz a udelat si na hru a jeji konec nazor sam a bez predsudku?
  • To se nedá říct nezaujatě. Buď tě tři barvičky hluboce zaujmou, nebo ti to celý znechutí.

No už i EA si uvědomili, že to není pravý ořechový, když jejich nový slogan pro 20% slevu na ME3 na Originu je něco jako "It's not about the destination, it's about the journey."
  • Cahir
    "Dokázal by mi někdo nezaujatě říct, jestli to za to dohrání opravdu stojí a jestli si tím pak akorát nezkazím svoje celkové nadšení pro celou sérii ME?" - Tak to asi nedokáže nikdo. *1*
  • vykašli se na to je to to nejhorší co sem kdy hrál autoory by za takovou věc měli rovnou odstřelit
  • Hmm no tuhle hru si nechávám na dlouhé zimní večery, až se budu nudit jelikož mám ME3 rád, ale nevim, nevim. Jak tak slýchám jak sou ty konce strašně odfláklé, tak se skoro začínám bát a brát jako konec 2 díl.
    Dokázal by mi někdo nezaujatě říct, jestli to za to dohrání opravdu stojí a jestli si tím pak akorát nezkazím svoje celkové nadšení pro celou sérii ME? *13*
  • Cahir
    Jestli dává, nebo nedává smysl je dost diskutabilní. Ale rozhodně s tebou souhlasím v jedné věci: Pokud patříš k lidem, kteří od závěru očekávali "closure", ale hlavně 16 různých konců, máš právo být zklamaný, protože to jsi prostě nedostal, to je fakt. V samotném průběhu hry jsi toho mohl ovlivnit hodně, ale ona závěrečná animačka prostě zůstává víceméně stejná (ačkoliv implikovat může pokaždé něco jiného). Snad tobě a všem co to mají stejně jako ty, udělá to DLC radost, fakt vám to přeju. Pokud v závěrečných cutscénách přibudou všemožné, byť i minoritní, následky voleb, počet konců (ač základní kostra zůstane na třech) se razantně navýší, hráči budou mít pocit, že otěže měli a mají ve svých rukou a snad přijde i opravdové uzavření (a já se modlím, aby to tím uzavřením nepodělali).
  • Základní školky? *1*
  • Má to asi takovou hloubku jako následující moudra. *1*
    http://www.wisdomofchopra.com/
  • LTM3
    Já to považuji za vcelku vkusné zpříjemnění při několikátém dohrání celé série. *3*
  • Nejspíše bude druhá možnost, na vytírání zraku už bych řekl je pozdě, ale třeba je napadne něco geniálního i když všechny možné i nemožné konce už náruživí fanoušci snad vyřkli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit