Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Quake přístupnější širšímu publiku
  • ME3 byla dobrá hra...jednička skvělá, dvojka skvělá (ač si hodně lidí sěžovalo na zakčnění, mě to tak stršné nepřišlo a příběhová linie byla mnohem více strhující)... trojka dobrá a to jen kvuli tomu připitomělýmu konci...nezajmají mě úvahy typu "je fakt paráda co tim autoři zamášlely...aby si každý domyslel" já čekal pár let na epickej konec týdle trilogie...nakonec se mi dostalo klišoidní a nelogický sra*ky...přijde mi to, že se snažili aby to nebyl happy-end přes mrtvoly...když se člověk koukne na YT na videa typu: Mass Effect 3 ≈ Untouchable, Mass Effect 3: Stand Firm nebo Mass Effect 3 Into The Fray musí mu být jasné, že se z konce tédle vynikající hry dalo vymáčknout mnohem, mnohem víc než ten pseudointelektuální paskvil
  • Videl až teraz, ale na tie moderné hry, ako stvorené:
    http://www.youtube.com/watch?v=W1ZtBCpo0eU
  • x_ander
    A přesně takový konec tam právě není... doufejme, že to nové DLC vylepší...
  • exoslav
    Nechám se překvapit *4* Mám v plánu si zahrát všechny tři díly najednou (já už jsem úplně zapomněl, co jsem před tím rokem udělal za rozhodnutí v jedničce a dvojce *1* ). Zavřu se doma a po každém díle si dám pár dní pauzu. Potom budu pokračovat v díle dalším *4* A pokud mě ten konec ve trojce nedostane alespoň tak, jako tomu bylo dvojce, tak to budu považovat za špatné ukončení celé série (prostě epický, ultimátní a supersonický konec být musí, o tom žádná).
  • Sorry ale indoctrination theory je tez pekne derava, to by sli z blata do louze ;-)
  • Pokud si ME zahrajes vsechny dily v rade, je to suprovy zazitek a i ve trojce muzes potkat ruzne postavy z predchozich dilu. Volby ktere jsi kdysi udelal muzou docela ovlivnit nektere udalosti v ME3, i kdyz ne vzdycky si to uvedomis (obcas ani nevis ze tam byla moznost volby). Jedine co je opravdu spatne je samotny konec, podle me sity hodne horkou jehlou a naprosto nesmylny pokud o tom zacne clovek trochu premyslet. Ale jelikoz je to az uplne na konci a v podstate to na hru nema zadny vliv, nevidim to nejak tragicky.
  • Nejde ani tak o to ze to neni happy end, a ja sem prekousnul i to, ze na konec absolutne nema vliv tvuj pruchod trilogii. Bohuzel je na konci fura nesmyslu, skolackych chyb ktere se jim proste vysvetlit nepodari, protoze to nejde.

Na druhou stranu je ME3 vynikajici trilogie a hrani samotne byl supr zazitek. Behem trojky se postupne uzaviraly ruzne osudy postav potkavanych behem predchozich dvou dilu, a i kdyz je konec fakt moc moc hloupy, nedokazal mi pokazit zazitek z vybornych her.

Co se tyka vysvetleni, moc me nezajima, protoze ty nelogicke veci co tam maji logicky nevysvetli nikdo.
  • MidnighT91
    Vzhledem k počtu rozhodnutí během hry, tam těch konců klidně mohlo být 16 jako v Zaklínači 2, včetně zničení celé galaxie... například celou galaxii klidně mohly nějakým způsobem zachránit gethové v případě že jsi jejich civilizaci ušetřil... Bioware si s tím závěrem mohli vyhrát takovým způsobem že by si na své přišel naprosto každej hráč ať už čekal jakýkoliv konec...
  • Takže nám barvičkové orgie zůstanou. Proboha proč? Kamarád i já jsem vždy vítali každou novou hru od Bioware radostným očekáváním a předobjednávali dopředu, teď k novynkám od BW budeme přistupovat velmi opatrně a je velmi pravděpodobné, že si i počkáme na to až cený půjdou dolů.
    PS: Možná s námi BW hraje hru ,,Najdi 10 rozdílů". Možná že když je někdo najde a pošle tvůrcům hry tak dostane zdarma 16 kusovou sadu voskovek, kterými si na monitoru bude moct vybarvit vlastní konec.
  • exoslav
    Já jsem právě trojku ještě nehrál, tak proto se ptám. No, doufám, že zklamaný nebudu, ale to co tu píšeš ty + řada dalších, to mě celkem zaráží. Přesně jako ty jsem dvojku a jedničku neskutečně prožíval a řadím první dva díly na pomyslný herní vrchol (druhý díl asi ještě o krapet výše) *4* No, uvdím jak to bude u té trojky, ale de facto rozhodnutí, které hráč v průběhu hry dělal (ať se jedná o rozhodnutí z dílu prvního, která následně navazují ve druhém pokračování) byly nedílnou součástí hlavního příběhu, výborným zpestřením a v některých případech byly i dost emociálně založeny. Pokud je u třetího dílu absence dopadů těchto voleb, je to jedině špatně...
  • morokura
    S tim nesouhlasim. Podle mě spíš všichni čekali půlhodinovou cutscénu s kompletním vysvětlením konce nebo čtvrtej konec, kde všechno dopadlo úžasně podle jejich představ.
  • rancor1223
    "Může přežít."
    Já teda viděl nějakého téměř mrtvého člena N7 povalujícího se v ruinách někde na Zemi. Nemohl to být Shepard (ať si BW tvrdí co chce).
  • morokura
    Pro mě by to bylo velký překvapení a předčilo by to i původní konce, bohužel je to podle mě akorát dobře promyšlená teorie.
  • MidnighT91
    Pokud je pod každým článkem o ME3 100 komentářů a z toho 90 o tom jak konec stál za h***o tak to znamená že ten konec prostě za h***o stál a nic na tom nezmění ani fakt že deseti procentům hráčů ten konec vyhovuje...
  • Amylee.Anderson
    Mě to spíš přijde naprosto logický, ale bude to zklamání, když to nepotvrděj, protože se mi ani nechce věřit, jak moc promakaný by to bylo.
  • MidnighT91
    Od té doby co jsem dohrál jedničku, jsem se nemohl dočkat závěru té série s tím že to bude jeden z nejepičtějších, dechberoucích popř. srdcervoucích závěrů s jakým jsem se kdy setkal... Závěr prvních dvou dílů jsem prožíval jako u málokteré hry... při závěrečné videosekvenci ve dvojce se mi klepaly kolena a modlil jsem se za celou posádku... A pak hraju skvěle našlápnutou trojku na jejímž konci mám místo svého vytouženého dechberoucího závěru tři, naprosto stejně nesmyslná rozhodnutí, bez vysvětlení a jako třešničku na dortu si pak ještě uvědomíš že si vlastně předchozí díly nemusel hrát protože rozhodnutí která jsi v nich učinil (ačkoliv se zdála zásadní) byla naprosto zbytečná a se závěrem série neměla nic společného...
  • Space Magic ? Ne díky zážitek ze hry mám už zkažený.
    Rozhodnutí z předchozích dílů nemají vůbec ŽÁDNÉ následky jen pár bodů na galaktické mapě.
    Nutnost hrát v singl hře multiplayer pro odemčení posledního ze stejných konců mě ne*rala taky. *11*
  • Vidím desítky racionálně uvažujících přispěvatelů se střízlivě zdrženlivým názorem na toto jistě velkolepé veledílo, které se již chystá změnit životy nás i našich vnuků... a Cahira!*8*

Toho Cahira snad platí přímo Bioware... *4*
  • morokura
    Nikoho nezesměšňuju, akorát poukazuju na fakt, že pod každým článkem o ME3 je 100 komentářů a z toho 90 o tom jak konec stál za h***o a že by ho měli autoři změnit nebo potvrdit teorii indoktrinace.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší