Přejít na výpis diskuzí
DLC Leviathan do Mass Effect 3 se dočkalo traileru
25.8.2012 | Adam Homola
145 příspěvků
-
miliony bych neřekl..možná stovky tisíc...ale miliony už fakt asi ne...
-
Mass Effect byl dobrá hra, u které jsem strávil spoustu času a celou trilogii jsem dohrál hned několikrát. Ale jednou to prostě skončilo a přiznám se, že toto oživování mrtvoly či zachraňování zmrveného konce mě už vůbec nezajímá. Mám před sebou zástup jiných (a možná i lepších) her.
-
JJ, vzpomněl jsem si. Snad jediná podvodní mise od BW o které vím (až do úterka).
-
Myslím, že radost z konce Bioware hráčům zkazil tím, že po strastiplné cestě za záchranou života v galaxii, nechal jejich milovaného hrdinu umřít (teoreticky, jelikož je tam ,, ten jeden" záběr). Věřím že kdyby přežil, tak by škarohlídi mleli o tom, jak nás čeká další trilogie a že už to bude jen nastavovaná kaše. Ruku na srdce, kolik z vás by s Shepardem nerozjelo další kosmické dobrodružství ;).........
-
Ne, ta nebyla tak trapná
-
Představ si, že miliony hráčů po celém světě. To je co ?!
-
*Otevírá si hubu na Bioware*
-
Mě konec neuspokojil, neměl jsem ani erekci. *9*
-
Najdeme v dalších DLC i jiné biblické příšery?
-
Taky jste si někdo vzpomněl na podvodní misi z prvního KotORu? *3*
-
Nejlepší sci-fi konec byl v BSG v epizodě 10 ve čtvrté řadě, když konečně našli Zemi, ale ta byla zničena jaderným holokaustem . Takhle pesimistický konec by neměl obdobu. *15*
-
Třeba mě.
-
Mě konec uspokojil, takže s DLC problém nemám. Ještě k tomu tohle DLC konec ovlivní (i když jenom rozšířenou konverzací).
-
takové nesmysly řeší jen duševně chorý jedinec
-
Pro mne jeden z nejlepsich sci-fi koncu, naposled jsem byl takhle "uspokojen koncem" u Battlestar Galactica(2004).
-
Protože není důležitý cíl, ale cesta *3*
-
Ok. To beru. Já jsem taky fanoušek ME, ale trojku jsem ještě nehrál. Čekám, až vyjde Leviathan a možná ještě nějaké DLC, ať je můj celkový zážitek a dojem o to lepší.
-
Dokaze mi nekdo rozume vysvetlit, proc by si nekdo mel kupovat tyto DLC, kdyz to neovlivni ten zku*veny konec?
-
Mass effect 3? Ono to jeste nekoho zajima? :)
-
Pravý fanoušek řeší i těch několik hodin, protože je nedočkavý a chce si to zahrát co nejdřív.