Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cemu? Jde o poznamku autora clanku,nikoliv vyjadreni Funcomu
  • prostě není to uplný fail ale wowkiller taky né prostě si to urvalo svuj uspěch na trhu
  • Vubec nehapu na co narazis.
  • souhlasím
  • Gorkan
    hlavně at tam je pořadný antivir at z toho není druhý skynet
  • Ja te chapu,jen mi to prijde jako slovickareni. Jeste pred nedavnem pojmy jako DLC nebo F2P vubec neexitovaly.
  • Presne tak. Navic za sebe bych dodal ze recenze na MMORPG titul necelych 14 dni po vydani je aboslutni nesmysl. Prvni dojmy klidne,ale recenze?
    A mimochodem ja jsem jednu z tech negativnich recenzi jen tak pro zajimavost cetl. Recenzent dal hre 4/10 a v zaporech uvadel treba takove perly,jako ze hra nema levely(tedy neco,cim se SW prezentuje od prvnich chvil). To je jako si koupit sportovni auto a pak mu v recenzi dat malo bodu protoze nema na strese jerab *7*
  • Tak není to Bioware a EA, že ano?

Takže se nebude muset opakovat prekérní situace, kdy spoustu stránek dalo SWtOR 9 či 9,5 a prohlašovalo to za MMO na dlouhé letá, a po chvíli musejí informovat o nespokojenosti hráčů SWtOR a úpadku čísel.
  • Cahir
    Zahraniční recenzenti na ní mají dost rozporuplné názory... Po přečtení několika z nich to na mě působí jako lehký nadprůměr.
  • To není nic proti Secret World. Jen mi prostě nejde dohromady DLC a MMORPG. Některé starší onlinovky v tom případě mají už několik desítek možná i set DLC :)
  • DLC znamená že sa môžeš rozhodnúť stiahnuť to alebo nie. Tu sa určite nerozhoduješ, takže je to patch. A pri mmorpg sa vzrušovať nad tým, že je patch zdarma je dosť zvláštne *7*
  • Mensimu? Cetl jsi to vubec? A navic si zkus zjistit co to DLC znamena-Downloadable content. Nic vic. DLC nerovna se datadisk
  • Nechápu proč říkat menšímu updatu u onlinovky DLC. U mmorpg je snad nový obsah samozřejmostí...
  • "hamty, hamty at mam vic nez tamty"
  • sankuri
    Hra je to velmi dobra o tom zadna:-)
  • Cim to je,ze v diskuzich k Sercret World se probira vsechno,jen ne Secret World? Ze by to bylo tim,ze vsichni ti trollove co sem pisi o te hre nic nevi?
    Je to paradox. Jedna z nejlepsich MMORPG her soucasnosti a tolik nenavisti od licdi co ji ani neznaji...
  • Nechcem trollit, ale neda mi to.

Myslel som, ze myslia Bacha skladatela! Som uprimne sklamany. Predstavte si to, o kolko by bola ta hra zaujimavejsia so stvarnenim Johanna Sebastiana Bacha (pridanie WTF faktoru)
  • Vzhledem k tomu ze SWTOR stale zije a dle slov vyvojaru se mu dari dobre,tak se mame na co tesit.
  • walltar
    Já sem to taky nemyslel vážně ... byl to spíš vtip. Navíc ten počítač se nenaprogramuje sám a ten co by ho programoval by byl zkorumpovatelný stejně jako dnešní politici. Navíc pokud by se tohle opravdu zrealizovalo tak řešení které by z toho vzešli by vzbudili vlnu protestů a revolucí takže by to asi dlouho nevydeželo.
  • A sakra! Vás si měli najmout, abyste jim řekl, jak to všechno bude. Třeba by to nakonec udělali jinak. Ještě máte čas - zkuste to u pana Vávry a poradit mu, jestli bude mít jeho hra úspěch, aby se s tím chudák kdyžtak nemordoval zbytečně. Měl byste svůj životopis též poslat Blizzardu - třeba zjistíte, že jeho nové MMO nebude úspěšné a zachráníte miliony dolarů. Tak jen do toho! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit