Přejít na výpis diskuzí
DLC přidá do The Secret World mise, obchod a Bacha
13.7.2012 | Adam Homola
66 příspěvků
-
Omluvte mou češtinu, není mým rodným jazykem a je taky problém sehnat v dnešní době starou dobrou programátorskou klávesnici s pořádně vysokými a masivními klávesy.
-
Aplikovaná matematika je výborná věc, ale nemá prostředky na efektivní zvládnutí tak komplexního organismu, jakým člověk bezesporu je. Vámi navrhované řešení není proveditelné a realizace optimalizace by musela počítat s obrovskými kompromismy.
-
Výborně. F2P je špatný, ale bylo by zajímavé implementovat do hry P2W. *1*
Já tomu fakt nerozumím. -
Dokud lidi budou lidem vládnout tak to jiné nebude.... proto založíme stranu pro vládu počítačů a vyřešíme všechny problémy lidstva *4*
-
Ačkoli to zní dost pesimisticky, jediným výchozím řešním této situace bude naprostá anihilace lidské rasy, dřív nebo později do tohoto bodu stejně lidstvo dospěje, do dokonalosti má lidské DNA hodně daleko.
-
Několik mých známých mě řeklo, že už se těší až budou mít čip v ruce a jenom mavnutím ruky zaplatí .... bohužel je to realita a většina lidí se na to těší.
-
Souhlas, ale ne s tím Diablem, stačí mít dost výkonný server, nebo vícero počítačů, být alespoň trochu schopný programátor a peníze se jen pohrnou, v Číně farmí na sto účtech zároveň a nedá se říct, že by jim to neneslo mnohonásobně tolik, jen ta počáteční investice do serveru ~ 150 - 200k CZK + 100 herních účtů (i když oni jich mají většinu kradených) je trochu vysoká, ale návratnost je velmi rychlá.
viz http://www.youtube.com/watch?v=Y5AHWI8B97k -
Čím dál tím víc cpou lidem pod nos tu svoji agendu elektronických pěněz.. Zachvíli bude populární mít v sobě čip (a tímhle to začiná). A ten kdo ho mít nebude si ani neškrtne.Stejnak v diablu 3 za realné pěníze moc nezbohatnete protože silná dávka lidi vůbec nic nekupuje natož u tehle hry *5*
-
Bohužel, toto se neděje jen tady. Na hodně webech pozoruji, že celková kvalita diskuzí se začátkem prázdnin šla rapidně dolů. Děcka nemusí do školy a nudí se. A nenapadá je nic užitečnějšího, než psát blbosti nadávat.
-
(herní) novinář Bach :D
-
Přesně tak, když zvládli pošťačku zavřít do sklepa...
-
Protože se chováš jako k*kot.
-
TOR je v pohodě. *3*
-
No třeba to byla stejná sra*ka jako většina tvých příspěvků.
-
No tak třeby by tam čupa přišel a redaktor by mu pěkně zmaloval pr*el ... takže já sem za zveřejnění.
-
A je to imho škoda ... nebýt toho divného nemastného naslaného boje tak je to parádní neokoukaná MMO s dost zajímavýma konceptama.
-
Např. tohle?
"Ták! A konzoláři mají konečně po prdeli! Shnijte si vy šmejdi, i se svými sto let starými konzolemi, zastaralými herními enginy, simplifikací, věčným konzumem a recyklací starého materiálu!"
Na games.cz jsem měl rád právě zdejší diskuze, ve kterých se poměrně velká část diskutujících snažila o rozumně vedené diskuze - našel jsem tu dost podnětných názorů, tipy na hry, knihy, filmy apod. I ten troll.diskuzni má své určité kouzlo. V poslední době se to začíná podobat odpadu, kterého je plný např. idnes. Nevím, jestli je to způsobeno tím, že začaly prádniny, po pravdě je mi to úplně ukradené. Ale nerad bych, aby se to začlo přibližovat zmíněnému idnesu. -
nahodou nekdy maji neco do sebe
-
Však admini (/redaktoři) ti jej taky zcela liberálně smazali. Jedná se o soukromý portál, a s žadným omezováním slova a blablabla tu neuspěješ. :)
-
Tvé příspěvky bych mazal již z principu. Všechny diskuze zasíráš naprosto debilním trollingem.