Přejít na výpis diskuzí
Dlouhé video o vývoji představuje všechny hlavní složky Elite: Dangerous
4.11.2014 | Aleš Smutný
45 příspěvků
-
Stavajici lode jsou v pohode, drzi se puvodniho elite [Frontier], jen mi tam muzou dat Thargoidy a moznost ukoristit jejich talir, pokud si dobre pamatuji, jeho stity a palebna sila byla OP :]
-
Kdo se alespon trochu zajima o Elite Dangerous, tak se ani neumi divat. Nerekli tam prakticky nic noveho, jen to tak nejak shrnuli.
-
Máš aj dovod prečo SC tak opisuješ? Mne zase nesedí Elite, ale rád sa pozriem ako pokročil, pozriem videá a to bez toho, aby som ho kritizoval, či dokonca urážal *3*
-
tohle není star citizen, tohle je takovy chudý konzolový bratricek/sestrička
-
Neříkám překopat stávající lodě, ale něco ve stylu Starfury z B5 by docela stálo za svezení *4*
-
Už jsem někde i četl, že na ISS nejde hrát na kytaru :-D
(týkalo se to tohohle videa C. Hadfielda)
http://m.youtube.com/watch?v=KaOC9danxNo -
No elite to nijak neřeší, pokud vím ... Nebo aspoň se mě zatím nepodařilo aby sem měl z přetížení nějaký problém.
EDIT: Tak sem se díval na net, a je tam minimálně blackout https://www.youtube.com/watch?v=6xVB4DUCdyY ale řekl bych, že ho většina hráčů ani nikdy nepotká. -
Na toho trumpetku lolka ani nebudu reagovat =)
Ale jak je reseno pretizeni ve hre. Delaji tam manevry v rychlostech km/s a nic? Zadny efekt? -
Ale samozřejmě že ti to přinese výhodu ... Tohle jsou spíš souboje z druhý světový přenesený do vesmíru. A u nich jde o přehled o okolí.
Já třeba při boji v elite sleduju cíl hlavou abych viděl co dělá, kam točí, kdy se připravuje střílet. A tohle ti radar neřekne. Ale na druhouu stranu ten kokpit mě ukazuje kam loď letí protože vidím, kam míří jednotlivé jeho prvky.
Takže pro manévrování by to určitě byla výhoda ... pokud máš zařízení s headtrackingem a můžeš díky tomu té výhody využít. Ale že takovou výhodu nemám mě na druhou stranu nebaví ... protože se toho dá využít v můj prospěch. Při boji s jiným člověkem můžeš využít toho, že nevidí co děláš. -
Tak potom není třeba ani prosklenej vršek *3* a místo skla by tam měli dát radši pancíř.
-
Simulátor mýdlové bubliny....Kdy už se lidi naučí přijímat, co jim vývojáři předkládají. Navíc, prosklený spodek ti dá nulovou výhodu. Informace, co potřebuješ, vidíš na radaru. Ani ohledně efektivity zbraní ti to nepřinese vůbec nic. Poziční obrané věže budou i tak střílet samy a primární zbraně stejně střílí jen v logickém úhlu.
-
Tak na to se vážně dá říct jen to LoL *1*
Ale už sem viděl několik lidí, kteří tohle tvrzení mysleli vážně ... člověk nikdy neví jestli se má smát, nebo brečet. -
pretizeni ve vesmiru neni, protoze tam neni vzduch, to vi kazdy
-
Petr je srab.
-
proč vždycky když neco napíšu na mne musíš zareagovat a rict že je to blbost a ja pak musím zdlouhave vysvetlovat jak jsem to myslel. cely kokpit by nemusel byt pruhledny, pochopitelne. jen vetší čast než ve videu. "palubní doska" mi prijde jako zbytečnost. jasne že když se otočíš uvidíš dvere, nebo kridla naboku, prece cela lod nebude prusvitna. a i s pruhlednym kokpitem by se lod dala udelat, že by te k ni neco pojilo. navic by to ani nebylo sklo ale nejakej prusvitnej a odolnej sci-fi material.
ja to nekritizuju, jen to byl takovej napad -
Otázka je, jestli by to nebyla nuda ... Já když to zapnu, tak ten kokpit kolem mě mě dává opravdový pocit toho, že tam sedím. Když se rozhlídnu kolem sebe vidím loď a ne volný prostor, když se podívám za sebe vidím vstupní dveře ... to mě dává mnohem lepší pocit z hraní, než kdyby byl celý kokpit průhledný.
Stejně jako simulátor z druhý světový se hraje z kokpitu ... A i když technologicky by to možný bylo a dalo by ti to výhody, tak potom by si ztratil to co tě pojí s tou lodí. To že každá loď je jiná, má jiný kokpit.
Imho by to byla kravina něco takovýho dělat. -
mohli ten kokpit udelat komplet proskleny (že by nebyla ani palubní doska a videli byste si i pod nohy) a ovladaci prvky by byli jen jako HUD. a taky bez tech vyztuží.
-
A co pretizeni?
-
Walltare, můžu ti doporučit Live for Speed a Assetto Corsa. Oboje jede naprosto ultra plynule a pocit je takřka jako bys byl v reálným autě, pokud máš volant a pedály. Už jen to větší rozlišení a plnej headtracking a bude hotovo *14*
-
No pomocí ovladačů jdou některé hry zprovoznit, ale pokud nemají nativní implementaci což je něco co musí udělat vývojář, tak to většinou není ono. Přímo Rift takovou funkci nemá ... Ty ovladače dělají jiné firmy. A nejde to u všech her ...