Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Až na tie debilné ničím nezapríčinené výbuchy áut a otrasné zjednodušenie prestrelovania pneumatík to vyzerá fakt skvostne, graficky je to fakt na vysokej úrovni, už len treba dúfať, že to bude mať aj mimo iného aj kvalitný a pútavý príbeh ako predošlé hry :)
    • Vybuchy byl jen script na ukazku. Uz pred nekolika mesici to zminovali v rozhovorech.
      • Hej hej pamätám si, to znamená, že stále ukazujú gamescom build asi.
        • jj. Ale to neznamena, ze to bude lepsi (ani horsi). Vydali jen vlastni video toho, co predvadeli pred pul rokem.
  • MARTASLJ19
    Si dovolím tvrdiť, že tu vidno, že na tom nerobí už namyslený Vávra a spol a konečne majú Mafiu v rukách schopnejší ľudia a aj vedenie.
    Po hroznej dvojke mi toto hádam zahojí rany.

Ale bravo tu už blázni zo svojich výlevov môžu rovno napísať recenziu.
    • Souhlas! Tahle beta mi pripadne zazivnejsi nez beta Kingdom cum. Ted uz by bodlo jen nejake novejsi video.
    • Já mám druhý díl moc rád a také se mu vyčítalo spousta věcí... Ale i na tohle pokračování se těším. Je to prostě další evoluční krok v městské akci. Vždyť jednička se s GTA III stala průkopníkem právě takových her. Nemusím ovšem hrát golf, jezdit na kole nebo skákat padákem jako v GTA, ale chci aby to stále mělo chytlavý příběh a postavy, na kterých mi záleží. To obě předchozí Mafie splňovaly. Tak držím pěsti, ať to máme i tady.
  • TheGGG
    v diskuzi na ign panují z 95% nadšené ohlasy...
    to jen aby si zdejší dolňáci nemysleli, že vývojáři jsou pod nějakým tlakem...
    • Já tě asi taky nadšeně ohlásím *7*
    • pochybuju ze umis napocitat do 15 natoz abys pochopil co je 95% ktere sis tezce vycucal z palce (ktery ses jeste neodnaucil cucat)
    • Vsak voni si to beztak stahnou ;-)
      • *mam na mysli ty zdejsi
    • Asharak
      Šak ani být nemůžou, jejich hra to původem není, a na IGN ohlašuje jejich verzi. *7*
    • Uz jsi slysel o cenzure ?
      Pripadne o nemyslicim stadu nahypovanych fanboyu, nekriticky obdivujicich cokoliv co jim spadne pred rypak ?
      • TheGGG
        lepší než zapšklí čecháčci...
  • Hmmm tak nic no... Docela pěkné animace, ale to je asi tak všechno... Grafiku v této fázi neposoudím, ale jízdní model a fyzika jsou trapné...
  • Prophet
    Tohle je maximálně Grand Theft Mafia, tenhle pas*vil nemá s předchozíma dílama nic společného
  • Mart9
    - Tommy byl taxikář, který se přidal k Mafii na poslední chvíli, když mu šlo o život.
    - Vito byl zlodějíček, který se přidal k Mafii díky kamarádovi, aby nemusel do války.
    - A tuhle gorilu video prezentuje jako vraždící zrůdu.

To je podle mě základní rozdíl, proč si ta hra nemůže získat fanoušky prvních dvou dílů už od začátku.
    • MARTASLJ19
      Vito bol len lenivý idiot, ktorému sa nechcelo pracovať a tak kvôli tomu skončil dvakrát v base, ale stále sa správal ako d*bil a nakonci to aj tak pekne posral.

"A tuhle gorilu video prezentuje jako vraždící zrůdu."

Si už hru hral? Daj mi link na hru, nech sa sám presvedčím že vravíš lož.
      • Mart9
        To jako myslíš vážně? *1* *1* Zkopíruju ti tu mou citaci, aby sis ji ještě několikrát přečetl.

• MARTASLJ19
          Kedy bude recenzia na Mafiu 3? *1*
          • Z jejich projevu uz o vanocich :-D
      • Proc jsi tak butthurt?
  • Chápu, že noví tvůrci mají vizi, která se nemusí líbit všem. Přesto si myslím, že by některé série nemusely mít další pokračování. Ne vždy se to totiž podaří.
  • Nejstahovanější mód po vydání?T
    TrueColor mod.
  • Mart9
    *12* https://www.youtube.com/watch?v=Sa9AGQHRj0s
  • Jízda autem dle slov developera .. že to chcou mít více kaskadérské jako z Hollywoodu haha to je kok*t .. každopádně kekonci říká že auta nebudo utkahle bouchat a že to bylo jen na prezentaci .. to má štěstí.
    • hahahaha
      O tom sem jeste neslysel, ale nemuzu nez souhlasit, ze je to k*kot.
      Jako z holywoodu .. jesli tim nechtel naznacit, ze to bude mit kinematografickych 30 fps.
      • Filmy maj 24fps joudo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit