Přejít na výpis diskuzí
Do Heroes of the Storm míří Sylvanas, nová mapa a kupa novinek
8.3.2015 | Adam Homola
103 příspěvků
-
Jo, jakože celkem zklamání, používá tak na 90% model co má Jaina, což je člověk že, elfky mají fakt dost malé boky spíš jako ti běžci (ve WoW alespoň)
-
Sylvenus Williams
-
To je zase opačný extrém (model kostitřas). Nějaký střed je "nejlepší" jak to tak bývá *3*
-
Běžec vypadá jinak...
Tohle je nějaký ideál černochů. Zadek jako kobyla a to samé zbytek těla. *11* -
POhyb je u takove lucistnice zcela zásadní, tak se nediv!
-
Jedna? Ako keby Batmani, AC a pod. neboli QTE festy. O starsich veciach ako GOW, Heavy Rain, Beyond, Azura's Wrath ard. , toho moru je tam strasne...ale tak milovnici nehrania si v tom radi bahnia.Order je len jeden z dalsich.
-
Deadbreed, Age of Conan *kaboom*
-
úpadek tak možná ve tvé pomatené hlavě......fantasy se věnuji více jak 29 let a rozhodně jsem si nevšiml žádného úpadku, navíc nechápu, co na ní je macaté - jestli jsi odkojený na filmech typu Dračí doupě, nebo Dračí srdce 18 tak si dovedu představit, že tvé vlhké sny zahrnují lepé děvy s 10tkama ceckama a pasem štíhlým jak vosa, nicméně namakaná válečnice s pěkným poprsím musí mít adekvátní tělo, jinak by to bylo nesmyslné. Zkus si najít nějakou prsatou holku a povíme jak bude vypadat....otázka je, zda na to máš si nějakou najít.....možná kdyby ano, nepsal bys tady takové nic neříkající plky *8*
-
Máš u žen raději nohy, které jsou stejně široké u kotníků jako u stehen?
-
Kewl *14* a navíc sem zapomněl že vyšla další sezóna Face off, díky za nakopnutí paměti *much love <3*
-
Prosím, řekni mi jedinou MOBA hru, která nevypadá jako hipízákovo hvno. Nebo temnou mmorpg fantasy? Čekáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááám *3* *3*
-
Hmmm QTE na konzole vyšla za dlouhou dobu tak jedna, jsem rád že si kolem toho udělali PCtardi kult. Nevkusných braků na PC vyjde tak stobazilionkrát víc. Přitom na PC vychází tolik luxusních pc only titulů a vy hrajete tydle krávoviny.
-
Hahaha, ty by sis někoho rozložil? Moooc se bojím těch obrýlených WoWkařům s bledou kůží a copánkem umaštěných vlasů. Si velký pán na diskuzi, ale v reálu bys zalez neb bys nikde poruce neměl žádný plastový meč +30 nevkusu.
BTW: Nejde o konzole, jde o tydle p2w hvna co se šíří jako mor a kdekterý jouda je považuje za vrchol hraní. *14* *14* -
Ta má stehna jak Serena William *11*
-
Díky tady máš na oplátku něco ode mně *3*
https://www.youtube.com/watch?v=5VWGw5itaug -
Sylvanus je, ale v inej hre *3*
-
Tak tady si ji můžeš celou připomenout *2* https://www.youtube.com/watch?v=9z-Et1N8bv4
-
ale prosim te. Jakoby hrani na konzoli ("pc" v jine krabici) znamenalo ze clovek ma vkus. Btw. z tveho prispevku vypliva, jakoby jedina spravna cesta co se grafiky tyce, byla priblizovat to vice a vice fotorealicnosti a cokoliv jineho, hlavne kreslene/stylizovane musi zakonite znamenat ze je to pro upoceny fanousky/deti. Hochu tebe bych chtel mit ve tride, tebe bych si rozlozil ze bys ani zakladku nedodelal.
-
Aha vidíš to jsem nevěděl. Sakra ty máš ale pamatováka *3*
-
Rozhodně víc lidí jak mentálně narušenej Majk *15* *15*