Přejít na výpis diskuzí
Do Heroes of the Storm míří Sylvanas, nová mapa a kupa novinek
8.3.2015 | Adam Homola
103 příspěvků
-
To říká Sylvanas v Ledovém trůnu, když se přišla pomstít Pohromě, Arthasovi a Pány děsu použije jako loutky:)
-
LOl a já to četl/myslel že to je Sylvanus *1*
-
Pán je básník *4*
-
Myslím, že nic moc, jen přerozdělí co tam je.
-
Tak vyšlo jich dost, ale nesmíš sledovat jen tvůj oblíbený Blizzard *6*
-
Holt uz je to tak, ze na PC vychazeji casual MMO a Moba a na konzolich zase hry, ktere se hrajou samy, v cinematic grafice. Sestimsmir. No a mimo tehle sorty her vychazi na PC i na konzolich spousty kvalitnich her, takze clovek muze ty MMO, moby a cinematic-qte-nehry uplne ignorovat a hrat neco jineho.
-
huuu, to je tvůj scénář na dračák s kámošama v družině?
-
"Vyrvali mi mou duši z těla. Zabili mé přátelé, spálili mou zem a nenechali mě zemřít. Však já se pomstím."
-
JJ byl jsem dost naštvaný z Diabla3 ale člověk si zvykne i na šibenici.
-
Rozhodně souhlasím s tím, že bych si docela zahrát nějaké to temně fantazy. Brutální co by se s hráčem moc nemazlilo. Zaklínač se tomu dost blíží, ale ještě by to chtělo přitvrdit na stylizaci. Vůbec bych se toho nebál. Bohužel lidi fantazy cítí jako pohádku a asi proto ta stylizace. Jen doufat na někoho kdo se nebude bát odprostit od všeobecného trendu a jít proti proudu. Bohužel trh je neúprosný a na pokusy tu není místo *9*
-
Jednou by to chtělo MMO nebo Mobu co nebude úplný brak, toho se bohužel kvůli blizzardu a jeho "stylu" který zavedl nedočkáme.
-
nejde o žánr, jde o stylizaci. Proč nemůže vyjít jediná MMO, nebo MOBA hra která nebude vypadat jak něco z trenýrek šéfa blizzardu?
-
Hra je pro jinou cílovou skupinu než si ty, ale to není ničí chyba.
-
V podstatě je každá DOTA omalovánka a fantazy žánr defakto taky. Vlastně mě nenapadá nějaké temné fantazy. Zaklínač? Jinak by mě docela zajímalo proč mají někteří diskutující zde potřebu někomu nadávat, když mají jiný názor. Úroveň diskuze tím rapidně klesá. Argument místo nadávky bych prosil *4*
-
Nehraju onlinovky. A ty máš o vkusu co mluvit když posloucháš biebera.
-
Rmoutí mě, že dnešní nerdi maj tak šity vkus.
-
nebul furt *15*
-
Upocený fanoušek omalovánek a rádoby PC MASTERD RACE jako ty má zrovna co mluvit. Běž si radši zahrát Botu, nebo co to vy kiddos bez vkusu hrajete.
-
Z těch tvých příspěvků to spíš vypadá, že upadá tvoje potence a ty máš potřebu někde vypustit páru.
-
LoL nechutně nadesignovaná braková sra*ka. No, WoW nerdíci zas mají nad čím fapat. Macatý elfky se svítícíma očima a plastovými luky to je přesně pro ně.
Úpadek fantasy žánru pokračuje