Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj, jsem Ashford, kinleader kinshipu Strážci cesty, který je zmiňován v příspěvku výše. Jsme nový kinship, založený před dvěma měsíci, ale naše členská základna se rychle rozrůstá - ve večerních hodinách nás už bývá online i 15. Je u nás hodně nováčků/nižších levelů a rádi v našich řadách uvítáme další. Snažíme se nováčkům pomáhat, jak to jde, nikdo se nemusí obávat v kinchatu na cokoliv zeptat. Vítání jsou samozřejmě i vyšší levely a zkušení hráči, kteří jsou ochotní pomáhat ostatním. Případní zájemci se můžou podívat na náš web http://strazci-cesty.clanweb.eu, kam se snažíme umisťovat rady do hry právě pro méně zkušené - například jak je to s různými typy účtů v lotro, s craftováním, kde expit v závislosti na levelu a podobně. Pro přijetí je možné podat přihlášku na našem webu nebo poslat in-game tell či mail některému z oficírů (Ashford, Bennbald, Hamrew, Menelrandir, Onono).
  • Merselir zdraví Snowbourn. ;)
  • jojo je to smutné, ale to co se slibovalo na začátku se nakonec klasicky nesplnilo. :(
    Jo když by byl aspon jeden server pro hardcore hráče ktěří opravdu budou dodržovat správná jména bylo by to fajn a šel bych taky do lajfka. Ale pak mi zvaly jméno postavy a přejmenovali na Merselira. Ok Merselir se mi nakonec i zalíbil, ale to původní jméno pak používal někdo jiný a toho nepřejmenovaly. :/
    Jina Ethermoon ta monster play lokace se mi fakt hodně zalíbila a snad lepší PVP jsem fakt nezažil. A dobývání onoho centrálního hrádku fakt super když vás polejou zakrkem kotlíkem vroucí smoly z hradeb a nebo když si nedáváte bacha a naběhne na vás háč za Trola minibose a vyrazí vás přes hradby a následný pád vás většinou zabije. Moc funny moc jsem se bavil. :D
  • A hlavne bacha, je to tam samo osobě navykové. Jednoho času se šířili zvěsti že korejci se tam nějak zasekli a nějak se neměli v tom pokračovat v normálním Questění. I já sem se tam jednoho času asi na 14 dní zasek. :D
  • Tynno
    jakožto hráč Lotra musím souhlasit (
  • Tech bodu se na posbirat pomerne dost, ale jestli dost na to, aby si hrac moh ingame "vydelat" na kompletni obsah, to teda netusim. Kolem toho lv 30 by hrac mel mit (i bez snahy) na 1-2 quest packy. Ale na datadisky to asi nehodi ani se snahou.

Ledaze (a to netusim) by se dalo neco vydrazit ...
  • Tenhle kinship doporučuji!
  • Toto bohužel musím potvrdit. Češi se ale bohužel moc neumí chovat ve většině hrách. Nejhorší je, že většina komunity je dobrá, ale vždycky dojem zkazí pár duševně nemocných či nevyrovnaných jedinců. Škoda...
  • Jendo,
    je to přes prosté hraní a občasné dělání deedů. Ovšem pravda, že jsem to počítal pro sebe - všechny regiony, splněno mnoho deedů (ovšem zdaleka ne všechny) a nahrál jsem tehdy lvl 75 a hodilo to nějakých 3500 TP, pokud si dobře vzpomínám.
  • To snad každý, kdo nemá mozek v zadku, chápe.. MMO jsou hry takové všelijaké a já se vám ani nedivím, že jako profi recenzenti to nechcete hrát. Kdybych já měl recenzovat a ještě se věnovat MMO, asi bych to nedal. *3*

LOTRO stojí za zmínku jednou za čas. To stačí. Není to zase tak velké MMO (svou komunitou), takže není nutné se mu věnovat nějak přespříliš.
  • Jo, ze tam tech "beznych platicich hracu" je .... potkat vubec nekoho je problem, sehant lidi do instance ...
  • shmeck
    Díky za tip! *4*
  • korok
    Jedná se o Monster Play. Lotrovská verze PvP. Jední hrají za svobodný lid a druzí za služebníky nepřítele.
    http://archive.lotro.com/news/1496-what-is-monster-play
    Jakožto sktřet nebo jiná havěť můžeš do pvmp i jako free hráč. Za svobodný lid jenom jako VIP.
  • ales.smutny
    Stupid fat hobbit.
  • shmeck
    Co vím tak nejde... Hoď sem link - nechám se poučit *4* .
  • The hobbits! The hobbits! The hobbits! The hobbits! To Isengard! To Isengard! The hobbits! The hobbits! The hobbits! The hobbits! To Isengard! To Isengard! The hobbits! The hobbits! The hobbits! The hobbits! To Isengard! To Isengard! They are taking hobbits to Isnegard! GA-GA-GA Gard!
  • korok
    Ale ono jde hrát za skřety. A uruky, wrrky a pavouky.
  • shmeck
    Jediný co mi na téhle hře vadí, je že nejde hrát za skřety :)
  • What did you say?!
  • Turbine dalo slovnímu spojení "random loot" naprosto nový význam, kam se hrabe Blizzard se svým D3. Kdo to hraje a farmí v současné době instance, ví o čem mluvím. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit