Přejít na výpis diskuzí
Do Lord of the Rings Online přijde bitva o Helmův žleb
24.4.2013 | Aleš Smutný
65 příspěvků
-
Těch kinů je na snowbournu daleko více. Viz výše mé posty.
-
They are taking hobbits to Isngard!
-
Být tebou, jako začátečník bych volil menší české kinshipy (něco jako guildy). Na snowbournu (herní server, největší česká komunita) je takových řada. Třeba nový Strážci cesty se skládá téměř výhradně z nováčků, ačkoli je tam pár zkušených. V takových kinshipech se lidé více ptají v chatu a více se naučíš. Něco mezi je Spolecenstvo prstenu - mají hodně low a high levelů, zkušení i nezkušení hráči. Velkou komunitou je např. Myth. K solidním kinshipům patří Rest in Peace, Czech Crusaders, Taura Arnor a snad ještě Bohemia (ačkoli se zčásti rozpadla, současný stav neznám). Stačí jména kinshipů napsat do vyhledávače google a k tomu připiš "lotro" a najde ti to jejich stránky.
Kromě snowbournu je velká česká komunita i na Laurelinu (RP server). Tam za zmínku stojí Anaruth Order a Outcasts. Tito mají hlavně větší komunitu high levelů. Pro začátečníky se mi zdá lepší ten snowbourn. Laurelin je ovšem RP a je to znát (na snowbournu RP prakticky zcela chybí).
K velmi dobrým serverům ovšem bez české komunity patří Landroval (US server). Pokud zájem o pvp, zkusil bych některý z německých serverů. -
SWTOR, tam je to konec no :D umožnění skrytí head slotu stojí víc než rozšíření inventáře :DD
-
Ne, kup si na měsíc VIP. Po uplynutí času ti zůstane mnoho bonusů. Pak dle potřeby dokupuj regiony. Měl by sis v pohodě vydělat na některé z regionů level 30-50 a pak je potřeba koupit datadisk - Morii. Po Morii už je to takové různé. Já bych volil Enedwaith a následně Great River a poté Rohan. Pokud si ale chceš hru užít a projít se co nejvíce obsahu, je dobré mít co nejvíce regionů. Regiony, které jsou slabší a já bych do nich neinvestoval jsou:
North Downs (nahradíš obsahem z Lone Lands a poté rovnou Evendim), Trollshaws (velmi slabý region), Angmar (tento region mám sice osobně rád, ale pro solo hráče není úplně ideální - lepší je Forochel).
Ideálně jak hrát LOTRO, pokud chceš sice investovat peníze, ale nechceš jim dát moc:
1. Nainstaluj hru a zahraj si první regiony (až do Lonelands zdarma, tj. cca do levelu 28-32, max 35). Zkusit si instance, ozkoušet komunitu. Pokud vyhovuje, pak: 2. Koupit si VIP na měsíc. Díky tomu řada důležitých bonusů, které zůstanou i po skončení VIP + 500 turbine pointů (herní měna, potřeba ke kupování obsahu hry). Když se sečtou nahrabané bodíky, má hráč nejméně na 1 region, spíše na dva. Za měsíc VIP (veškerý obsah k dispozici vyjma datadisků) to lze dotáhnout bez problému k Morii (level 50). 3. Koupit Morii. 4. Buď koupit zase VIP na měsíc a mohu hrát dva regiony, které jsou v ceně VIP, nebo koupit ty dva regiony - Enedwaith, Great River (lvl 60-75). 4. Koupit Rohan. Hotovo.
Hrát zdarma? Ano, v LOTRO je to možné! Mám spoluhráče, kterým je 15 let a hrají přirozeně zcela zdarma. Pomocí grindu TP to je možné a pokud člověk ví jak, lze si vydělat grindováním za víkend na datadisk. Vydělávající člověk by ale ty prachy fakt měl dát. *4* -
Oni LOTRO nikdy nehráli, anebo přinejmenším nehrajou už mnoho let. Toto redakce dávno a opakovaně přiznala. Za mě mají plus, že si vůbec všimli, že má vyjít pro toto MMO datadisk. *3*
-
Neznám MMO, kde by šlo tak dobře měnit UI už v základní hře. Funkčních addonů je mnoho. Odpadly vesměs jen ty, co stály za nic. UI tedy není vůbec problém.
-
Motivoval jsi me, uz se to stahuje ;-). Jinak chci se zeptat vyplati se ten starter pack?
-
Addonu je na lotro spusta nicmene spousta z nich prestala fungovat po rozsireni Riders of Rohan. Musel by sis najit ty ktery jsou updatovany a ktery ne. http://www.lotrointerface.com/
-
Skomirajici mmo... hele jako tohle mmo nikdy neskomiralo, ten konec je trapný a nepodložený žvást. Tu hru hrála vždy stabilní a veliká základna lidí, a i bez F2P by zde byla dodnes. Možná je to taky důvod proč asi F2P u téhle hry tak zabodovalo že.
-
Snowburn
-
Ja hraju na serveru gilrain a tam co vim je jeden cesky kin + cz/sk hraci v cizich kinshipech jako ja. Jinak jsem slysel ze na snowburnu jsou snad 3 cz/sk kiny. Kazdopadne kdo je fanousek tolkiena a stredozeme smele do toho, lotro je uzasna hra.
-
něco stáhnout jde, ale rozchodit to bývá někdy problém. U wowka mi to přišlo o dost jednodušší. Na druhou stranu už původní UI si můžeš rozházet po obrazovce a zvětšit/zmenšit dle libosti, pokud objevíš tajnou zkratku: tuším ctrl+\ nebo tak nějak.
-
Vdaka za stranku a info ;)
Predvcerom som to instalol, tak mi to pomoze :) -
zajimave, dik
-
jak je na tom lotro s modovatelností, myslím addony? mě třeba na tý hře a po zkušenostech z trialu kdysi dávno odpuzuje uičko, který z toho co jsem našel je většinou upravený jen trochu, ne kompletně překopaný jako např. u wowka. na druhou stranu aspoň si nemusím dokupovat action bary ... *cough*SWTOR*cough*
-
a nějaká česká komunita ve hře je, nebo je lepší hrát s anglicky mluvícími hráči?
-
Spoiler alert (možná?)
"Samozřejmostí jsou další známé postavy, které na svém dobrodružství potkáte – Aragorna, Éowyn, Éomera a také Théodena. Prostě klasické, pro MMO atraktivní "touch the star". Snad dojde i na Grímu..."
A vy tam Grímu ještě nepotkali nebo jak?
http://i7.photobucket.com/albums/y275/jeffpm/GrimaWormtongueIsengardbeforeSarumansFallSessionPlayInstancetheWizardsValeVolIIIBk4Chapt23.jpg
Objevil se už v Rise of Isengard a setkali jsme s ním i v Riders of Rohan. Každý kdo hrál Epic questy tohle snad ví -
Jediny smysl her je ...zabava. A kazdeho bavi neco jineho(nastesti).
Ja spis zcela postradam smysl tveho prispevku. -
lotro.tolkienworld.cz