Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za sebe můžu říct jen to, že jsem rád, že mám lifetime account a nemusím nic platit. Copak o to, platit měsíční poplatky, to by mi problémy nedělalo, ale platit Lotro ve stavu, v jakém se momentálně nachází, tak to rozhodně ne. Jednotlivé updaty jsou jen výsměch komunitě, jedná nová šestková instance, tři dvánáctkové instance (sorry, ale raidem se to prostě nedá nazvat). GM jsou k ničemu, support taktéž, bugy, které ve hře přetrvávají už několik let se neřeší, ty nově se objevující taktéž. Od Rohanu neskutené lagy, mount combat je vtip a byl to jen dobrý reklamní tah. Store se jim povedl, z toho si udělali pěknou továrnu na peníze, ale to beru, bohužel ty peníze pak ale nejsou vidět při vývoji hry. Nejvíc mě štve, že hrá má testovací server, kde vždy zkoušejí nový update, ale bohužel to nikdy není poznat na live serveru, bugy, na které je v betě upozorňováno, se neřeší atd...
  • Samotným hraním vydělat 2500-5000 TP? No to se ale člověk bude muset hodně otáčet, to už není množství, ke kterém přijdeš příležitostným hraním.
  • Pokud ti můžu radit a pokud s angličtinou nemáš žádné problémy, tak se raději zapoj do dění v nějakém zahraničním knishipu, z vlastní dlouholeté zkušenosti vím, že CZ/SK komunita v Lotro je jedna velká trágédie. Nikoli z hlediska kvality, dobrých hráčů je tam dost, ale ty vztahy mezi jednotlivými kiny jsou děs a hrůza. Na serveru je nás "dva a půl" oproti např. Dánům, Polákům, Holanďanům, Švédům a spoustě dalších a stejně nejsme schopni se domluvit na nějaké větší spolupráci.
  • To sice ano, jenže spousta těch F2P hráčů to kolikrát ani nedotáhne na cap a když ano, tak jsou s nimi stejně neustále problémy, protože dost často jim chybí různé quest packy a pak, když se přihlásí na nějakou instanci, tak se zjistí, že ji vlastně ani nemůže spustit. Nebo mají tragický equip, se kterým by mi byla hanba se vůbec někam hlásit, chybí jim důležité traity, virtues atd... Stačí dva takoví experti ve fellowshipu a z jednoduché instance se může stát peklo. Být to na mě, tak každý F2P hráč bude mít nad hlavou hvězdičku, abych je mohl snadno odlišit od těch běžných platících hráčů.
  • Z toho si nic nedělejte, když neberu v potaz to "lore" okolo epic questů, tak je to ta nejhorší část celé hry. Pokud se v Turbine chtějí pochlapit, měli by si vzít příklad z GW2, kde story questy byly to nejlepší, co vůbec bylo ve hře.
  • Je pravda ze F2P lotro nakoplo, nicméně tahle hra na tom byla pořád daleko lépe než jiné jako třeba Age of Conan, nebo Aion. Turbine nikde nezveřejňovalo počet hráčů, a tak se tenhle soud o skomírajícím mmo nedá pokládat za relevantní informaci, navíc ohledně ostatních her které přešly na F2P docházelo k masivnímu rušení a slučování serverů, aby tyto hry jako mmo netrpěly na nedostatek hráčů. Tohle se u LOTRA nikdy nestalo, a servery za jeho historii pouze přibývaly! Pokud jde o stagnaci hry před příchodem F2P, je to právě z důvodu konverze hry na jiný model placení, turbine prostě rok makalo na f2p systému a vše ostatní šlo stranou, včetně nového contentu. Ale co, F2P nebo P2P umírající nebo plná života, každopádně na datadisk se těším :)
  • korok
    Zkus se mrknou na http://czechrk.guildlaunch.com/
    Aktivní a hlavně přátelský kinship na serveru Withywindle. V součastnosti je tam spousta nováčků takže budeš mít s kým hrát. *3*
    A i veteráni rádi pomůžou.
  • Ja take mluvim ze svych mnohaletych zkusenosti. Samozrejme na RP serveru je vice RP hracu,ale take je tam mnoho lidi,co na RP server chodi jen kvuli lepsi komunite(RP komunita vetsinou byva vstricnejsi) a vubec je to nezajima.
  • pro mě nejlepší díl z trilogie. jinak spíš jeden z nejlepších filmů všech dob *4*
  • u nas to bylo naopak, u nas to spis chciplo :D Jako rozhodne kdovi jak hrana hra to nebyla (mozna v zacatku) kdyz se koukam na uzasny Brandywine (US) ze je to lehce nad 600 hracu/server to jako moc neni zvlast kdyz vezmes v potaz tu rozlohu LOTRO..

Tam slapu, slapu a nekdy nenarazim ani na hrace (ja sem na serveru ktery je pod 500 lidi na server). to taky hodne hracu v zacatku sr*lo, sileny vzdalenosti, nelogicky podavani questu, nevyhovujici PvP, nefunkcni ekonomika, Spousta napadu nikdy nedotazenych do konce, uboha technicka stranka (Isengard scripty bitvy byli smesny), chybi nejaka hlubsi immerse a dynamictejsi boj u nekterych trid.

Ja sem to hral ale beru to jako relax MMORPG a uz si uzivam jen svyho Premium+ statusu.
    Ale jako F2p bych tam bejt nechtel to bych asi z toho grindovani NPC, reputace a kdo vi ceho asi chcipnul na odumreni bunek v mozku (jako ze to lotro po delsi dobe je taky unavny)
  • ales.smutny
    Mno...já se snažím pokrývat alespoň tahle hlavní MMO...a tak nějak počítám s tím, že dostanu držkovou za to, že nemám nahráno včetně epic questů...:))
  • ales.smutny
    Ano, proto se jenom výnos po přechodu na F2P ztrojnásobil. Výnos, počet hráčů je ještě vyšší. A LOTRO mělo před F2P obrovské problémy se ziskovostí, protože nastal postupný, setrvávající odliv lidí ochotných platit každý měsíc (což bylo v té době typické pro drtivou většinu MMO). Přerod s F2P a záchranu pěkně popisuje třeba i tenhle článek. http://games.tiscali.cz/tema/pan-prstenu-zdarma-pribeh-o-tom-jak-lotro-vstalo-z-popela-54655
  • Nejlepší film všech dob (pro mě )
  • a nebo muze jit na krasne prazdny Eldar :D
  • teorie... realita je jinde a v lotro extrémně záleží na serveru. Na RP serverech se RP opravdu děje. Na jiných serverech téměř vůbec. Má mnoholetá praxe...
  • RP je vzdycky o hracich samotnych,ne o nastaveni serveru/hry.
  • No já často vidím nováčky, jak kupují nesmysly a hra se jim zbytečně prodraží. Kdybych začal já, koupím si hru jako takovou v balíku s celým eriadorem a Morií. V tomto balíku je tuším i Rohan. Cena kolem 1000 Kč (možná trochu více), ale mám vše včetně VIP na nějaký měsíc, dva. Samotným hraním pak vydělám 2500-5000 TP, které lze použít na kupování v podstatě už blbostí.
  • LOTRO je velmi tradiční a neinovativní MMORPG. RP se koná jen na pár serverech, takže je to hra, kde se dělá úplně to samé co v jiných MMO. Smysl a řekněme úspěch téhle hry se staví nikoli na RP ale na LOTR a na velikosti herního světa (jeden z mála opravdu otevřených MMO herních světu z prostředí fantazie). Pokud vás irituje instancování pomalu všech MMO, pak prostě LOTRO zkuste. Třeba v GW2 mě strašně štvalo, že se pořád přecházelo z regionu do regionu a člověku chyběla volnost. V LOTRO můžete jet hodinu na koni bez loadingu.
  • Diky moc, takovy clanek jsem necekal, ale urcite se to info bude hodit :)
  • Taky se mi to nezdá. Každopádně F2P přinesla opravdu hodně nových hráčů. U některých kinů to dělá odhadem třeba až 50 % hráčů, u menších dokonce až 100 hráčů. *4*

Z nějakých 15 hráčů co znám, dobrých 10 přišlo s F2P. Sice jde o malý nevypovídající vzorek, ale je to aspoň takový malý příklad.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit