Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obsidian? Může mi někdo osvěžit paměť? Vzpomínám si teď akorát na NWN2 a KOTOR2. Obě hry pro mě byly fail (ve srovnání s původními díly od Bioware).

    "...a to včetně legendárního tvůrce Planescape: Torment, Chrise Avelloneho..."

    Jasně... a Warren Spector pracoval na DE:Invisible War, bývalá parta z Blizzard North na Hellgate...
  • jakubtomsa
    "Wasteland is one of my favorite RPGs of all time, and when Brian asked if I wanted to work on the sequel, I jumped at the chance. While I've worked on Fallout 2 and Fallout: New Vegas, getting the chance to work on the spiritual predecessor to the Fallout franchise is a honor."

    "Wasteland je jedno z mých nejoblíbenějších RPG vůbec a když se mě Brian zeptal, zda-li bych chtěl pracovat na jeho pokračování, hned jsem to bral. Prestože jsem pracoval na Fallout 2 a Fallout: New Vegas, šance pracovat na duchovním předchůdci série Fallout je velká čest."
  • WASTELAND je jedno z mých oblíbených slov *5*
  • Co se mě týká, SKVĚLÁ zpráva. Obsidian je dnes nejspíš moje nejoblíbenější studio, tak hurá do toho.

    A nevím, jestli už to někdo nepsal ale...
    "...vybrali 1,6 milionu dolarů a do konce zbývá 17 dnů. Pokud se jim za těch 17 dnů podaří vybrat alespoň 2,1 milionu dolarů..."
    To je docela zavádející. Znamená to, že za 17 dnů musí vybrat dalších 2,1 milionů ^^
    • It is important to note that we say "potential" as they will come aboard assuming we hit $2.1 million in funding. - staci kdyz se celkove vybere 2.1M (a uz maji 1.85 takze bych si tipnul ze to vyjde). Jinak mas ofc pravdu, ze v clanku to vypada jakoby potrebovali vybrat 2.1M navic k tomu co uz meli ;-)
  • Super, vypadá to nadějně... teda pokud nenechají Obsidian hrabat do technické (a grafické) stránky - skvělý příběh, postavy, atmosféra i hloubka jejich her šla zatím vždycky ruku v ruce s nedodělaností, zabugovaností, mizernými texturami, nízkou optimalizací a tragickým ovládáním. Tentokrát by si to mohli odpustit....
  • smejki
    Dobrotivé nebe! Až se mi z té představy třesou kolínka. Už nečekám na chystaný vision dokument. Vážně házím těch 250$, páč tohle se prostě musí stát!
    Chybí tu extatický smajlík, holoto!

    Bude to buď první hra nové vlny, nebo poslední mohykán oldschoolu. Tak jako tak, neboť nepochybuji o kvalitě hry, mi to za ty prachy stojí.
    • Cahir
      Trochu se bojím technických kvalit hry. Ale nepochybuji o tom, že obsahově to bude nabitá pecka.

      Snad to odstartuje novou vlnu v kariéře lidí jako jsou Fargo, Cain či Avellone...
    • Neco mi rika ze tobe uz taky 30 bylo *4*
      • smejki
        bude...
  • MikeKing
    Cahir: Experimentováním s obsahem jsem měl, v tomhle případě, namysli vkládání nových myšlenek do už zajetého univerza. Nejviditelnější je to právě v Kotorech, NWN 2 je sice klasická fantasy pohádka (i když i tam jsou určité momenty), ale Maska zrádce zase přináší úplně nový pohled na víru a posmrtný život ve Forgotten Realms.

    Samozřejmě to tak není u každé jejich hry (koneckonců i oni musí živit rodiny a inovativní obsah dnes hry bohužel neprodává), ale i tak jsou Obsidiani jedni z mála, kteří se v tomhle ohledu nebojí jít proti zavedeným postupům.
  • Obsidiani su moji najoblubenejsi vyvojari spolu s CD Projekt Red, Valve a Raven Software, takze ma tato sprava velmi potesila a dufam ze vyberu tych 2.1 mega. Fallout New Vegas, Alpha Protocol a NWN 2 : MotB boli uzasne hry, Dungeon Siege 3 ma skor sklamal, ale aj tak ich mam velmi rad za ich predchadzajuce nadmieru vydarene hry. *5*
  • Aby to nedopadlo jako ten ostatni brak: "press A to continue"
  • Cahir
    Tak to je naprosto kulervoucí zpráva! Těším se velice.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit