Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • martyEF
    update 8.1.1 je nějaká blbost, je tam o tečku navíc, půjde o 8.11 ... teď te 8.10 a po 8.11 by měl přijít 9.0 s havocem .... což se stane nehratelné pro dalších 20% hráčů a rázem se wot stává nehratelné pro větší polovinu hráčů ...
    • Podivejte se hlavne poradne na informaci, ze to pujde vypnout, tedy to pojede i tem 20% hracu. Tak jako jde ted zapnout starou grafiku.
      • martyEF
        ano i teď si můžeš zapnout starou grafiku, tak proč má 40% hráčů po updatu 8.10 propady fps z 60 pod 20? a to mají výkoné PCčka ....
      • spíš doufám v podporu více jader jinak to bude neúnosné pro víc lidí. Mám i5 a při plných detailech jsem někde na 20 fps průměr, občas to vyleze na 30, ale i padne k 10. Pokud stahnu vše na low, tak mám 60-70.

Jinak těch 20 fps jsem měl na minimum na dnes již obstarožním athlonu x2 s geforce 7600.
        Takže je celkem jedno jakou má člověk sestavu, stejně to neběží adekvátně výkonu stroje. Respektive to ten výkon nedokáže využí.
        • Bigworld engine není stavěný na takový druh hry a navíc už je stařičký, multicore supp bude až po fyzice (a bude jedno jádro pro render jako teď a druhé pro fyziku). Není jednoduché syncnout thready a není to jednoduché udělat ve hře kde nemáš ani co dát do toho druhého threadu. I když by hra nutně potřebovala optimalizaci (sic se jí už několikrát dostala) omezení na jedno jádro je prostě silně limitující a není moc kam se posunout.
        • Podívej se na čem hraješ...
    • Ano, autor má jistě na mysli verzi 8.11. - WGA_Rogalaf_CZ- český ambasador Wargamingu (https://www.facebook.com/wga.rogalafcz)
    • Veskoslav
      Jenom dotaz zvědavého člověka. Mohl by jsi to prosím o té 9.0 nějak rozepsat? Děkuji. Zajímalo by mě to.
      • Kein
        http://www.youtube.com/watch?v=3qft0DocNIM
      • umíš anglicky ? mrkni na FTR web a na ofic YT kanál Wargamingu na poslední ASAP videa
        • Veskoslav
          No pro svou práci potřebuji angličtinu, takže ano umím:) Děkuji, podívám se. Já totiž většinou nenadávám předem, až potom *1*
          • to je dobře že umíš anglicky, nechtělo se mi totiž rozepisovat o novinkách :D
  • Přesně tak Poláci se tam neumějí absolutně chovat. Začla bitva, vyjel jsem a jel pořád rovně. Hlavní jsem se díval na stranu. Samozřejmě že jsme si s polákem skřížili cestu a v plné rychlosti jsme do sebe vletěli. Beru tank točím vlevo že budu pokračovat a ten šašek strašně začal kolem mě kroužit a střílel jab bez koulí. Samozřejmě než ja se stačil nadát byl jsem death...a to už jsem s těmi Polskými šaškama zažil několikrát ne na sobě ale tanky přede mnou ...nic jim nikdo neudělal a ten střílel Polský pšontek jak jebly...
    • Polaci se chovaj jako prasata uplne vsude. Treba v anglii je nektere hospody odmitaji poustet. V neosobnim prostredi jako jsou hry je to uplna zver. Cest vyjimkam. Ale ty jen potvrzuji pravidlo. Vseobecne nemaji nikde dobrou povest.
      • Kein
        Když jsem byl ještě na škole, měl jsem brigádu v kempu poblíž polských hranic...Už vím, proč je chtěl Hitler vyhladit.
        • ono české děcko taky není výhra, tam bohužel i rozumíš všemu co blije do chatu
  • Toz preji hodne stesti francouzum proti ostatnim narodum...
    • XorxoxTalarius
      Proc? Zakladni vybavou bude sada bilych vlajek :D
    • Proc? Pulka tymu dostane Batchaty a druha Foche a prevalcujou vsechno, co se jim postavi.
      • predpokladas tier 10 bitku, ale co low tiery? amx40? :D
  • Mě se líbí, že je WT Ground Forces donutili změnit přístup WG k WoT, takhle to možná bude co nevidět, jinak by to nebylo ani za několik let a něco by nebylo vůbec (historické a národní bitvy například). Jináč, kdo umí anglicky (ale ne rusky) a zajímá se o WoT doporučuju web For The Record, spousta zajímavých informací z ruska které se do EU málokdy dostanou.
    • Ty informace jsou ti stejne k nicemu. Co bude opravdu ve hre uvidis az z dalsim patchem. Me se taky libi jak WT okopirovalo od WG expeni a vyvoj pro letadla a konecne zacnou mozna i vydelavat.
      • proč by byly k ničemu ? já nemluvím jen o Q&A...
        Druhou větu sem nepochopil (nedává smysl)
  • "World of Warcraft možná pomalu leč jistě ztrácí své hráče, jeho štafetu světově oblíbené online záležitosti však výrazně přebírá free-to-play akce World of Tanks."

"dle mého odhadu se však jedná o snahu snížit počet fatálních infarktů v řadách hardcore hráčů z dosavadních, multikulturně pojatých tankových bitev."

To jsou zase bláboly...
    • Veskoslav
      Srovnávat WoT a WoW může opravdu jenom novinář. WoT naopak ztrácí hráče poslední dobou. Ať už přístupem, tak změnami ve hře. A polská debilita je tam tak obrovská, že z té hry prchají lidé po stovkách. Včera opět jeden polský debílek, co střílel do vlastních a strašně se smál, že zničil dva naše tanky. A tohle je tak v každé 3. hře...
      • Greenhorn
        nevím kde bereš ty informace, ale WG neztrácí hráče ale naopak, ale tyhle informace by sis mohl sehnat i Ty sám, kdyby jsi nebyl línej. A poláci? Vždyť jsou největší(nebo jedna z největších) národní komunitou na evropském serveru, tak je logické, že je mezi nimi více "prasat". K tomu mají ten blbý zvyk, že valná část z nich píše do hry hlavně polsky, takže jsou lépe rozeznat.
        • Veskoslav
          WG ztrácí hráče na evropských servrech. Nebavím se o Rusácích, Polácích a USA servrech. WG se sice chlubí, jak jim to skvěle šlape a jak jim přibývají noví a noví hráči. Ale to je také dáno uvolněním na Xbox a šílenstvím Rusáků a Poláků, kteří tvoří největší podíl hráčů.
          • Dovolím si tvrdit, že více hráčů získáváme i na evropských serverech. :) - WGA_Rogalaf_CZ- český ambasador Wargamingu (https://www.facebook.com/wga.rogalafcz)
      • "WoT naopak ztrácí hráče poslední dobou." kdybys napsal v EU tak je to pravda (možná), globálně nikoliv a v samotném rusku lámou rekordy v počtu hráčů online :)
        • Veskoslav
          Pravda. Měl jsem napsat Evropu, Rusko nepočítám za Evropu.
      • Ahoj Veskoslave. WoW a WoT jsou skutečně odlišné hry. Co se ale týče počtu hráčů, World of Tanks zaznamenala za poslední rok nárůst o více než 10 milionů hráčů. Viz pěkná infografika: http://worldoftanks.com/en/media/8/2013-wot-infographic/- WGA_Rogalaf_CZ- český ambasador Wargamingu (https://www.facebook.com/wga.rogalafcz)
        • 10 milionů hrajících nebo 10m registrovaných ? To je totiž podstatný rozdíl.to že jsem se tam i já a pár hodin v minulosti hrál ještě, že mě jednoho z těch 10m hraců nedělá.
          On ten WoW má 7.6m platících ne jen registrovaných.
          • Jak jinak že, když rusové mají nejvíc hráčů online a bylo to jen přes 1.1 mega (evropa má kolik ? 250k ?), težko by to dalo dohromady 10 mega.
    • Fatalni infarkt zpusobuje hracum to neskutecne mnozstvi bezmozku, co se tam natahlo a udelalo to naprosto nehratelne. Dokud nezavedou MM na zaklade skillu, nebo alespon nejaky druh zebricku, nic te hre nepomuze. Opravdu mi je jedno, jestli mam v tymu 12 a vice cervenych kretenu v tancich ze vsech stromu, nebo jen z jednoho...
  • 8.1.1 neni to downgrade hry ?
    • Ahoj. Games.cz asi mysleli verzi 8.11 - to je totiž chystaná verze a správné číslování. - WGA_Rogalaf_CZ- český ambasador Wargamingu (https://www.facebook.com/wga.rogalafcz)
      • Správné číslování je 0.8.11, verze 1.0 nevyšla a tudíž 8.x vyjít ani nemohla ;)
        • Samozřejmě máš pravdu, používáme však ve WG toto označení. - Wga Rogalaf CZ - český ambasador Wargamingu
  • KIMCID
    až rozšířeji němce na současné tanky začnu to zase hrát
    • Ahoj KIMCID. Ve WoT se současné tanky neobjevují a ani neobjeví, máme tam tanky víceméně maximálně ze 70 let. - WGA_Rogalaf_CZ- český ambasador Wargamingu (https://www.facebook.com/wga.rogalafcz)
      • Naprosto ironicky prispevek reflektujici debilitu hry, kdy z druhe svetove se to zahadne teleprotovalo o 40 let dal, kterou pak posuva ten prispevek jeste dal, aby ste tam dali rovnou i tanky soucasne protoze vic zprznit to uz nejde.

Ale tak ovce kupujou tak proc to nenabizet.
        • Oni už ty tieru jsou dost nevyvážené. Některé tanky jsou díky tomu šileně degradovány a jiné s toho těží. Třeba matilda nebo char B protí PzI - II vyjímečně pz III ale s 37mm dělem, které je neprostřelilo. Ale ve hře s matildou vidíš spíš KV-1s (122mm?!), pzIV se 75mm (nebo 105mm!) a jiné výrazně novější typy, které tě rozcupují jak nic. Téměř všechny low tier francouzské tanky nemají moc šanci, ale v realu to byly daleko lepší stroje, jen je tenkrát neuměli použít narozdíl od němců, kteří neměli extra silné tanky (krom pozdní typů jako PzV-PzVI), ale uměli je takticky použít.
          • jak je to rus tak je nepřekonatelnej.navic nepoměr techniky Tiger vs T55 je dost i na mne
  • Veskoslav
    "Pecka". A to že se jim cca 25% (o víkendu tak 50%) her na evropských servrech laguje je prakticky naprosto nezajímá. A ještě mají tu drzost napsat, že to není jejich vina, ale vina u koncového uživatele.....
    • XorxoxTalarius
      No to nevim co mas za pripojeni a stroj, ale mne hra jede v 60 FPS a zadnej lag sem nezaznamenal ani nepamatuju.
      • Chachááá no ty seš chytrák. přečti si prosim tě co to je lag
        • XorxoxTalarius
          A ty se nauc porozumet psanemu textu prosimte *7*
      • Co maji FPS spolecneho s lagem??? Nez jsem s tim seknul, tak jsem mel take vysoke FPS, ale ukazatel lagu blikal jak sileny. A to jsou servery v Nemecku a Holandsku. STO se servery v USA jede v pohode.
        • To vys, mistni znalcy argumentovaly, ty jses proste jen ubohej troll co se blbe viptava.
        • inputlag je taky lag :D
          • Docela by mě zajímalo, proč si ten co mi dal mínus myslí že inputLAG není druh lagu ?:)
      • Veskoslav
        100/100 a stroj, že ta hra by tam mohla běžet 3krát. Stačí si přečíst fóra či hrát a uvidíš kolik je "mrtvých" tanků po bojištích, obzvlášť kolem 2-3 odpoledne o víkendu.

PS: FPS, když zrovna server funguje mám 120-165.
        • XorxoxTalarius
          Jak rikam ... no lag ... ale ted mne tak napadlo. Hrajes pod DX9 nebo mas zaply ty novejsi?
          • Veskoslav
            Tam nejde přepínat, pokud si pamatuji. Hraji na tom, co mi hra nabídla.
          • Nepleteš si to s WT ? WOT má jen DX9/E (E v případě Win Vista a novějších) a nejde mezi nima přepínat :)
            • XorxoxTalarius
              Ja nepekuluju :D Jen rikam ze jsou tam dva mody zobrazeni, mam ten horsi a nemam lagy, tot cele :)

P.S.: Schvalne zapnu WOT a podivam se co tam je jako prvni vec co doma udelam, ani vyzouvat se nebudu *1*
            • "Co tam je nevim" tak proč se tu někoho snažíš přesvědčit o něčem jiném ? pokud nevíš napiš že nevíš a nespekuluj :)
            • XorxoxTalarius
              No tak mam ten normalni a nemam lagy :) Co tam je nevim, jelikoz tam mam stejne nastaveni uz buhvi jakou dobu :D
            • ne DX 10 tam není, oba rendery jsou DX9E (jeden Standadr a jeden Improved), těžko tam je něco jiného když sem to před 5ti minutama kontroloval ;)
            • XorxoxTalarius
              Nope, tedka to nemam u sebe a nevim co je v nastaveni, ale jsem si jistej ze WoT maji dva styly zobrazeni, jeden je klasickej DX9 a druhej jestli DX10 (???). Nevim, nabidlo mi to jednou po updatu, vse vypadalo krasne, ale byly tam lagy, tak jsem to zmenil zpatky na DX9 a mam sice strop 60 FPS, ale nemam zadne lagy :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit