Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kein
    "Siemka!"
    • powodzenia
    • Kozy
      Kto PL?
  • "World of Warcraft možná pomalu leč jistě ztrácí své hráče, jeho štafetu světově oblíbené online záležitosti však výrazně přebírá free-to-play akce World of Tanks."

"dle mého odhadu se však jedná o snahu snížit počet fatálních infarktů v řadách hardcore hráčů z dosavadních, multikulturně pojatých tankových bitev."

To jsou zase bláboly...
    • Veskoslav
      Srovnávat WoT a WoW může opravdu jenom novinář. WoT naopak ztrácí hráče poslední dobou. Ať už přístupem, tak změnami ve hře. A polská debilita je tam tak obrovská, že z té hry prchají lidé po stovkách. Včera opět jeden polský debílek, co střílel do vlastních a strašně se smál, že zničil dva naše tanky. A tohle je tak v každé 3. hře...
      • Greenhorn
        nevím kde bereš ty informace, ale WG neztrácí hráče ale naopak, ale tyhle informace by sis mohl sehnat i Ty sám, kdyby jsi nebyl línej. A poláci? Vždyť jsou největší(nebo jedna z největších) národní komunitou na evropském serveru, tak je logické, že je mezi nimi více "prasat". K tomu mají ten blbý zvyk, že valná část z nich píše do hry hlavně polsky, takže jsou lépe rozeznat.
        • Veskoslav
          WG ztrácí hráče na evropských servrech. Nebavím se o Rusácích, Polácích a USA servrech. WG se sice chlubí, jak jim to skvěle šlape a jak jim přibývají noví a noví hráči. Ale to je také dáno uvolněním na Xbox a šílenstvím Rusáků a Poláků, kteří tvoří největší podíl hráčů.
          • Dovolím si tvrdit, že více hráčů získáváme i na evropských serverech. :) - WGA_Rogalaf_CZ- český ambasador Wargamingu (https://www.facebook.com/wga.rogalafcz)
      • "WoT naopak ztrácí hráče poslední dobou." kdybys napsal v EU tak je to pravda (možná), globálně nikoliv a v samotném rusku lámou rekordy v počtu hráčů online :)
        • Veskoslav
          Pravda. Měl jsem napsat Evropu, Rusko nepočítám za Evropu.
      • Ahoj Veskoslave. WoW a WoT jsou skutečně odlišné hry. Co se ale týče počtu hráčů, World of Tanks zaznamenala za poslední rok nárůst o více než 10 milionů hráčů. Viz pěkná infografika: http://worldoftanks.com/en/media/8/2013-wot-infographic/- WGA_Rogalaf_CZ- český ambasador Wargamingu (https://www.facebook.com/wga.rogalafcz)
        • 10 milionů hrajících nebo 10m registrovaných ? To je totiž podstatný rozdíl.to že jsem se tam i já a pár hodin v minulosti hrál ještě, že mě jednoho z těch 10m hraců nedělá.
          On ten WoW má 7.6m platících ne jen registrovaných.
          • Jak jinak že, když rusové mají nejvíc hráčů online a bylo to jen přes 1.1 mega (evropa má kolik ? 250k ?), težko by to dalo dohromady 10 mega.
    • Fatalni infarkt zpusobuje hracum to neskutecne mnozstvi bezmozku, co se tam natahlo a udelalo to naprosto nehratelne. Dokud nezavedou MM na zaklade skillu, nebo alespon nejaky druh zebricku, nic te hre nepomuze. Opravdu mi je jedno, jestli mam v tymu 12 a vice cervenych kretenu v tancich ze vsech stromu, nebo jen z jednoho...
  • Toz preji hodne stesti francouzum proti ostatnim narodum...
    • XorxoxTalarius
      Proc? Zakladni vybavou bude sada bilych vlajek :D
    • Proc? Pulka tymu dostane Batchaty a druha Foche a prevalcujou vsechno, co se jim postavi.
      • predpokladas tier 10 bitku, ale co low tiery? amx40? :D
  • KIMCID
    až rozšířeji němce na současné tanky začnu to zase hrát
    • Ahoj KIMCID. Ve WoT se současné tanky neobjevují a ani neobjeví, máme tam tanky víceméně maximálně ze 70 let. - WGA_Rogalaf_CZ- český ambasador Wargamingu (https://www.facebook.com/wga.rogalafcz)
      • Naprosto ironicky prispevek reflektujici debilitu hry, kdy z druhe svetove se to zahadne teleprotovalo o 40 let dal, kterou pak posuva ten prispevek jeste dal, aby ste tam dali rovnou i tanky soucasne protoze vic zprznit to uz nejde.

Ale tak ovce kupujou tak proc to nenabizet.
        • Oni už ty tieru jsou dost nevyvážené. Některé tanky jsou díky tomu šileně degradovány a jiné s toho těží. Třeba matilda nebo char B protí PzI - II vyjímečně pz III ale s 37mm dělem, které je neprostřelilo. Ale ve hře s matildou vidíš spíš KV-1s (122mm?!), pzIV se 75mm (nebo 105mm!) a jiné výrazně novější typy, které tě rozcupují jak nic. Téměř všechny low tier francouzské tanky nemají moc šanci, ale v realu to byly daleko lepší stroje, jen je tenkrát neuměli použít narozdíl od němců, kteří neměli extra silné tanky (krom pozdní typů jako PzV-PzVI), ale uměli je takticky použít.
          • jak je to rus tak je nepřekonatelnej.navic nepoměr techniky Tiger vs T55 je dost i na mne
  • 8.1.1 neni to downgrade hry ?
    • Ahoj. Games.cz asi mysleli verzi 8.11 - to je totiž chystaná verze a správné číslování. - WGA_Rogalaf_CZ- český ambasador Wargamingu (https://www.facebook.com/wga.rogalafcz)
      • Správné číslování je 0.8.11, verze 1.0 nevyšla a tudíž 8.x vyjít ani nemohla ;)
        • Samozřejmě máš pravdu, používáme však ve WG toto označení. - Wga Rogalaf CZ - český ambasador Wargamingu
  • Zrovna včera večer mě ten "úžasný" MM hodil do bitvy s 9 IS-3 na každé straně. Svým způsobem ochutnávka "národních" bitev. Upřímně řečeno, zábava to tedy rozhodně nebyla. Čímž nemyslím "inteligenci" mých spoluhráčů, ale totální nadvládu nad bojištěm ze strany IS-3. Uvidíme co s tím WG udělá, ale dost možná to skončí vypnuté stejně jako útok/obrana a střetnutí.
    • Ten pro ruský přístup má i WT, ne nadarmo se tam zavedl nový lehký a super odolný materiáln zvaný "Stalinwood" z něhož jsou snad všechna ruská letadla.
      Ono stačí už KV-1s s 122mm houfnicí, když sniperuje přes celou mapu. Zrovna před chvíli jsem dostal s wolverinem jeden zásah napříč celým jezerem když mě patrně nasvítil někdo kdo sprintoval po prostřední cestě.
  • Viete mi prosím niekto povedať kolko sa platí za mesiac ? co je to f2p ? Ten kto si kúpi tie DLC tak má nejaké výhody ?
    • f2p - nemusis platit vobec nic, par ludi to tak hra. samozrejme, ked si zaplatis cca 10e za mesiac, zarabas viac ingame meny + rychlejsie expis
      tato hra nema ziadne DLC
    • Ahoj. Hra je zcela zdarma a stáhneš ji na oficiálních stránkách WoT. Nemusíš kupovat nic, pokud necheš. Prémiový účet pak stojí dle doby, na kterou si ho pořídíš. F2P znamená Free To Play - čili zdarma ke hraní. Což WoT je. DLC tam nejsou, můžeš si ale kupovat prémiový obsah - tanky, herní měnu, prémiový účet. - WGA_Rogalaf_CZ- český ambasador Wargamingu (https://www.facebook.com/wga.rogalafcz)
      • Spíše bych to nazval "pay2win" :)
    • co je to DLC? *1*
      • aaa tu vždy používám já... *16* jinak existuje třeba google
  • Přesně tak Poláci se tam neumějí absolutně chovat. Začla bitva, vyjel jsem a jel pořád rovně. Hlavní jsem se díval na stranu. Samozřejmě že jsme si s polákem skřížili cestu a v plné rychlosti jsme do sebe vletěli. Beru tank točím vlevo že budu pokračovat a ten šašek strašně začal kolem mě kroužit a střílel jab bez koulí. Samozřejmě než ja se stačil nadát byl jsem death...a to už jsem s těmi Polskými šaškama zažil několikrát ne na sobě ale tanky přede mnou ...nic jim nikdo neudělal a ten střílel Polský pšontek jak jebly...
    • Polaci se chovaj jako prasata uplne vsude. Treba v anglii je nektere hospody odmitaji poustet. V neosobnim prostredi jako jsou hry je to uplna zver. Cest vyjimkam. Ale ty jen potvrzuji pravidlo. Vseobecne nemaji nikde dobrou povest.
      • Kein
        Když jsem byl ještě na škole, měl jsem brigádu v kempu poblíž polských hranic...Už vím, proč je chtěl Hitler vyhladit.
        • ono české děcko taky není výhra, tam bohužel i rozumíš všemu co blije do chatu
  • Ze by inspirace konkurenci? To bude zase nerfu a buffu az zacnou lidi brecet :D
  • Jestli ta hra bude stejná, a TIGER bude sráčík a ruské tanky budou ty "nejlepší", tak to nikoho bavit nebude... Proto se těším na WT... Někam přijedu s TIGEREM, a všechny ruské T-34 se raději rozutečou do stran...
    • Dokud hraci nezjisti, ze Tigrovi to staci naprat do poklopu velitele
      4:37
      https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5C6w7nRn9H4#t=279
    • Uvedomujes si, ze pokud by ve WoT byla technika vymodelovana realisticky tak by gameplay stal za starou belu ? Chtel bych videt nekoho kdo by hral ty ruske T-34, ktere zminujes. Nikdo, protoze s tigerem bys je znicil z 2 km vzdalenosti a T-34ky by si ani neskrtly. WoT je zkratka zabavna arkada a prave proto je tak oblibeny. Jestli chces realisticke tanky zahraj si Steel Beasts.
    • vzhledem k tomu, jak jsou ve War Thunder OP Ruská letadla, vyrobena z neprůstřelného stalinwoodu a s ovladatelností UFO, bych s nějakou dominancí Německých tanků moc nepočítal *3*
    • Tak to ve WoT taky, až na to, že je s Tigrem moc nepotkáš. Když už tak T-34-85 a jiné poválečné stroje, což pak Tigra sráží. Nicméně kdybys chtěl reálnou bitvu, tak by to byl tak jeden tiger a alespoň 10 T-34 a ruskou taktikou nás monogo, by tě obklíčili nebo bys vystřílel všechnu munici, případně by se ti tiger porouchal někde na mezi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit