Přejít na výpis diskuzí
Do World of Tanks konečně doputuje souboj mezi národy
23.1.2014 | Ladislav Loukota
86 příspěvků
-
Mě se líbí, že je WT Ground Forces donutili změnit přístup WG k WoT, takhle to možná bude co nevidět, jinak by to nebylo ani za několik let a něco by nebylo vůbec (historické a národní bitvy například). Jináč, kdo umí anglicky (ale ne rusky) a zajímá se o WoT doporučuju web For The Record, spousta zajímavých informací z ruska které se do EU málokdy dostanou.
-
-
Ty informace jsou ti stejne k nicemu. Co bude opravdu ve hre uvidis az z dalsim patchem. Me se taky libi jak WT okopirovalo od WG expeni a vyvoj pro letadla a konecne zacnou mozna i vydelavat.
-
-
proč by byly k ničemu ? já nemluvím jen o Q&A...
Druhou větu sem nepochopil (nedává smysl)
-
-
-
Neřekl bych čím dál častěji. Já osobně a snad všichni lidi co znám a hráli WoT, na tohle nadávali hned od začátku..
-
Tak to musi byt narez pani... skoro jako tehdá za války krále špalka. *4*
-
"Pecka". A to že se jim cca 25% (o víkendu tak 50%) her na evropských servrech laguje je prakticky naprosto nezajímá. A ještě mají tu drzost napsat, že to není jejich vina, ale vina u koncového uživatele.....
-
-
No to nevim co mas za pripojeni a stroj, ale mne hra jede v 60 FPS a zadnej lag sem nezaznamenal ani nepamatuju.
-
-
Chachááá no ty seš chytrák. přečti si prosim tě co to je lag
-
-
A ty se nauc porozumet psanemu textu prosimte *7*
-
-
Co maji FPS spolecneho s lagem??? Nez jsem s tim seknul, tak jsem mel take vysoke FPS, ale ukazatel lagu blikal jak sileny. A to jsou servery v Nemecku a Holandsku. STO se servery v USA jede v pohode.
-
-
To vys, mistni znalcy argumentovaly, ty jses proste jen ubohej troll co se blbe viptava.
-
inputlag je taky lag :D
-
-
Docela by mě zajímalo, proč si ten co mi dal mínus myslí že inputLAG není druh lagu ?:)
-
-
-
100/100 a stroj, že ta hra by tam mohla běžet 3krát. Stačí si přečíst fóra či hrát a uvidíš kolik je "mrtvých" tanků po bojištích, obzvlášť kolem 2-3 odpoledne o víkendu.
PS: FPS, když zrovna server funguje mám 120-165. -
-
Jak rikam ... no lag ... ale ted mne tak napadlo. Hrajes pod DX9 nebo mas zaply ty novejsi?
-
-
Tam nejde přepínat, pokud si pamatuji. Hraji na tom, co mi hra nabídla.
-
Nepleteš si to s WT ? WOT má jen DX9/E (E v případě Win Vista a novějších) a nejde mezi nima přepínat :)
-
-
Ja nepekuluju :D Jen rikam ze jsou tam dva mody zobrazeni, mam ten horsi a nemam lagy, tot cele :)
P.S.: Schvalne zapnu WOT a podivam se co tam je jako prvni vec co doma udelam, ani vyzouvat se nebudu *1* -
"Co tam je nevim" tak proč se tu někoho snažíš přesvědčit o něčem jiném ? pokud nevíš napiš že nevíš a nespekuluj :)
-
No tak mam ten normalni a nemam lagy :) Co tam je nevim, jelikoz tam mam stejne nastaveni uz buhvi jakou dobu :D
-
ne DX 10 tam není, oba rendery jsou DX9E (jeden Standadr a jeden Improved), těžko tam je něco jiného když sem to před 5ti minutama kontroloval ;)
-
Nope, tedka to nemam u sebe a nevim co je v nastaveni, ale jsem si jistej ze WoT maji dva styly zobrazeni, jeden je klasickej DX9 a druhej jestli DX10 (???). Nevim, nabidlo mi to jednou po updatu, vse vypadalo krasne, ale byly tam lagy, tak jsem to zmenil zpatky na DX9 a mam sice strop 60 FPS, ale nemam zadne lagy :)
-
-
-
-
-
-
update 8.1.1 je nějaká blbost, je tam o tečku navíc, půjde o 8.11 ... teď te 8.10 a po 8.11 by měl přijít 9.0 s havocem .... což se stane nehratelné pro dalších 20% hráčů a rázem se wot stává nehratelné pro větší polovinu hráčů ...
-
-
Podivejte se hlavne poradne na informaci, ze to pujde vypnout, tedy to pojede i tem 20% hracu. Tak jako jde ted zapnout starou grafiku.
-
-
ano i teď si můžeš zapnout starou grafiku, tak proč má 40% hráčů po updatu 8.10 propady fps z 60 pod 20? a to mají výkoné PCčka ....
-
spíš doufám v podporu více jader jinak to bude neúnosné pro víc lidí. Mám i5 a při plných detailech jsem někde na 20 fps průměr, občas to vyleze na 30, ale i padne k 10. Pokud stahnu vše na low, tak mám 60-70.
Jinak těch 20 fps jsem měl na minimum na dnes již obstarožním athlonu x2 s geforce 7600.
Takže je celkem jedno jakou má člověk sestavu, stejně to neběží adekvátně výkonu stroje. Respektive to ten výkon nedokáže využí. -
-
Bigworld engine není stavěný na takový druh hry a navíc už je stařičký, multicore supp bude až po fyzice (a bude jedno jádro pro render jako teď a druhé pro fyziku). Není jednoduché syncnout thready a není to jednoduché udělat ve hře kde nemáš ani co dát do toho druhého threadu. I když by hra nutně potřebovala optimalizaci (sic se jí už několikrát dostala) omezení na jedno jádro je prostě silně limitující a není moc kam se posunout.
-
Podívej se na čem hraješ...
-
-
-
Ano, autor má jistě na mysli verzi 8.11. - WGA_Rogalaf_CZ- český ambasador Wargamingu (https://www.facebook.com/wga.rogalafcz)
-
Jenom dotaz zvědavého člověka. Mohl by jsi to prosím o té 9.0 nějak rozepsat? Děkuji. Zajímalo by mě to.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=3qft0DocNIM
-
umíš anglicky ? mrkni na FTR web a na ofic YT kanál Wargamingu na poslední ASAP videa
-
-
No pro svou práci potřebuji angličtinu, takže ano umím:) Děkuji, podívám se. Já totiž většinou nenadávám předem, až potom *1*
-
-
to je dobře že umíš anglicky, nechtělo se mi totiž rozepisovat o novinkách :D
-
-
-
-
-
No, nevim, jestli autor plne pochopil o co vlastne v patchi 8.11 pujde, ale ta novinka je tak dvojznacna, ze kdyby to bylo tak nebo onak, tak je autor teto zpravy z obliga.
Nepujde o souboj narodu (tj. v nasem pripade o evropsky region), ale o souboj valecnych stran. Tj. bude se jednat jen o herni narody a to jeste ne vsechny (japonsko, china nema dost typu tanku). -
lagy, lagy a zase lagy, možná si časem bitvy národú vyzkouším, za předpokladu že múj tank pojede plynule a nebude se po jednom metru "teleportovat" .
mimoto nevíte kdy bude spuštěna open beta u WT pozemních jednotek? -
-
přesné datum není, ale mám takové tušení že ještě v prvním kvartále (nejsme si jist, zkusím se mrknout na fórum)
EDIT: Tak sem asi kecal, nemůžu najít bližší info -
-
podle stavu cbt je nejblizsi odhadovane datum podzim 2014
-
-
to je fakt :D proč tomu ale říkají CBT když je t spíš CAT, nic než trapný marketing...
-
-
-
-
hehe,,uz jim tece do bot,,,hlavne me teda rozesmála veta ze WoW pomalu straci hrace a stafetu prebira WoT,,,,,no ja bych rek ze tu stafetu prebira War Thunder:c)))
-
-
http://www.videogames.net.in/top-10-free-to-play-online-games-based-on-earnings-in-2013/
podivej na tabulku
-