Přejít na výpis diskuzí
Dobývání pevnosti dvěma způsoby na videu z Far Cry 4
16.6.2014 | Petr Poláček
71 příspěvků
-
Tobě bych v tom připadě pověděl: Drugs are bad mkay
-
Zlatá nepřeplácaná Far Cry 2, i přes tupou AI si to zahraju mnohem radši. Už jenom kvůli tomu prostředí. *4*
-
Těším se až uveřejní ty nextgen požadavky. Konečně se zase pobavím nad lidmi a hlavně neschopnosti Ubisoftu zoptamilizovat... FC3 jelo hodně lidem ze začátku v tom kempu tak 5-7fps (včetně mně) takže zase bude sranda v diskuzích. *4*
Aha, oni je už uveřejnily http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=8147&game=Far%20Cry%204 *1* *1* *2* -
Ma uplnou pravdu. Neco tak pitomyho jako vystrilet zakladnu vojaku tak ze doprostred zakladny prijedu na nesmrtelnym slonovi je neco co uz neni jak omluvit... mit to stylizaci toho scifi parodickeho far cry tak to jeste beru ale tohle je proste tak strasne blby ze opravdu nechapu pro koho tu hru delaj.
Ja nerikam ze u hry clovek nemuze vypnout jako u beckovyho filmu ale tohle je takova groteska ze pro to nemam slov je ale je taky pravda ze ja se chytal za hlavu i u FC3 a absolutne ty jasavy hodnoceni se kteryma to bylo prijaty nechapu a nesouhlasim s nima. -
Proto existují herní modifikace. Osobně např. pro Far Cry 3 doporučuji Ziggys Mod, ten, mimo jiné, tuhle blbinu odstraňuje.
*4* -
ja nehral far cry 3 ani 4 ale videl jsem na videich že tam je normalne nepratele jdou videt pres zed to jako co ma znamenat to je ted nejaka moderni featura? to se neda ani vypnout?
-
bad troll is bad.
-
Dobrá pointa. Raketomet! Líp od lesa už na to jít nešlo. Za normálních okolností by takový raketomet sesul tu pevnostní zeď natolik, že by po ní vyskákal i teenager, ale to pochybuji, když jsem se na to díval, tak si říkám tohle má být ten next-gen? Myslím, že jsi jím to právě raketometem natřel na celé čáře.
Sakra pamatuje si tu někdo na Star Wars Force Unleashed? Kde se dřevo tříštilo, jako dřevo Kov ohýbal jako kov a tak dále a tak dále? Tohle je typ enginu, co bych u dnešních "sand boxů" čekal. U Fetha v tom světě člověk bude trávit svoje herní mládí.
Ja už tuhle hru pomalu škrtám. Ušetřený finance. -
To jsou hemeroidy příteli....
-
Doktore, trápí mne nepříjemné pálení konečníku, vy jediný mi můžete pomoci.
-
Nechejme se překvapit. Podobných kulišáren, kdy musíš použít konkrétní předmět v konkrétní situaci jsem již hrál poměrně dost. Bylo by smutné, kdyby nešly rozstřelit ani raketometem a jediné co by je zdolalo by byl Dumbo.
-
Spát, zítra vstáváš do školy.
-
Mazej z5 na kříž......holomku jedna vlasatá.....
-
Náklaďákem to podle tebe nepůjde?
-
Obávám se toho, že pokaždé, když se rozhodneme k frontálnímu útoku na pevnost, budeme muset shánět slona, kterým rozrazíme bránu. Poprvé to pobaví, ale pokud to zabředne do klasické UBI-repetice, tak to může víc uškodit.
-
Hezké zasloužíl si - . mastíš si ho 10hodin denně? , no to tedy pozor *7*
-
Far cry a codko neni určitě jediné co si mastíš *1*
-
Ta "jízda" na slonovi je asi nejdebilnější věc, jakou jsem poslední dobou ve hrách viděl. To si snad dělají srandu ne?
-
Zahrej si Overlorda. Nemůžu si ten koncept vynachválit. Mohlo by to bejt trochu víc pro dospělé publikum, ale jinak skvělé.
PS: ta selfie mě pobavila asi zatím na celé hře nejvíc. Vlastně jsem ten trailer diky tomu viděl dvakrát, když jsem komusi ukazoval, hele vždyť ono je nové FC. -
vipadá to luxusně už se nemůžeme z kámošem dočkat jak to stáhneme budeto zase pecka jako prase a už vím u čeho ztrávím prázdniny! ten slon je bomba nápad jen doufám že bude umět i skákat a běžet rychle... far cry a cod jsou nej hry mastím si je 10 hodin deně