Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lawliet
    Tak to vážně nechápu. Nové CoD vypadá skvěle, ale tohle...? Možná je to tím, že je 21:36, ale stihl jsem 2x zívnout, mezitím, co on stačil zařadit 2x zpátečku na slonovi a někoho znova převálcovat.

Novému CoDku naopak nové sci-fi velmi sluší celé to pojetí moderní pozemské války mě docela láká. Jasně je tu riziko 4 hodinového filmu s efekty, alespoň bych u toho ale neusnul hej?
  • Z tohohle videa to zatim vypada jako trojka s jinym backgroundem. Docela skoda, jestli se to potvrdi.
  • Lawliet
    Škoda slov tady. Zpátky na slony!

Chci říct stromy..
  • Jako "střílečka" to na mě působí dost rozpačitě. Přijde mi že primárním záměrem tvůrců bylo nabídnout hráči dovolenku v exotické lokaci a zbraně a střílení samotné jsou jen prostředkem k odstranění rušivých a notně pitomých elementů které by nám pobyt mohli znepříjemnit. Zcela tam postrádám určitou výzvu pro příznivce FPS. Nezbývá než doufat že ostatní atrakce to budou kompenzovat.
  • Mato1987
    no volá sa to ubisoft syndróm, ale keď si mám vybrať na jeseň 2014 čo si kúpiť a zahrať z trojice cod bf a far cry tak volím jednoznačne far cry, BEZ DEBATY.
  • Chtěl bych si zahrát na Lidice. Prostě si vzít pár desítek pomocníků s sebou, postřílet nepřátele, všechno vzácné z vesnice/pevnosti šlohnout a poté to celé vypálit. Pak bych si tam nakonec udělal selfie. Zní to hrozně, ale i tato mnou narychlo vytvořená myšlenka je mnohem zajímavější než prosté vystřílení pevnosti a to ještě na slonovi... (WTF?) To si tam jako za denního světla se slonem nakráčím a všechny přítomné postřílím jednou brokovnicí?
  • Jack1947
    Pěkná destrukce, + AI stojí tradičně za zlámanej pendrek... mohu se zeptat co je putštok? to opravdu neznám. *8*

Jo a JÍízda na slonu parádní *14* No, to jsou asi jediná pozitiva jinak nic moc... krom jízdy na slonovy jsme už včechno někde viděli a bylo to lepší... takže za mně zatím nic moc. *4*
  • BoB.2
    Oba stojí za h*vno,čekal jsem že příjdou z něčím novým, Daniel Vávra to v E3 speciálu Fight Clubu popsal nejlíp.
  • na videu s E3
  • To je tak pitomy ze to fakt vypada jako pokracovani trojky...
  • far cry bude luxus vypadalo to dobře aj ta grafika

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit