Přejít na výpis diskuzí
Dobývání pevnosti dvěma způsoby na videu z Far Cry 4
16.6.2014 | Petr Poláček
71 příspěvků
-
Ta "jízda" na slonovi je asi nejdebilnější věc, jakou jsem poslední dobou ve hrách viděl. To si snad dělají srandu ne?
-
-
10/10 *15*
-
-
Doufám že ten slon půjde upgradovat, třeba z chobotu udělat plamenomet nebo menší dělo.
-
-
A z řiti by mohl metat atomové hřiby.
-
-
Néé vakuovou bombu rovnou aby to bylo zajímavější. *2* *15*
-
-
-
K čemu existují tanky, když stačí osedlat slona a štípnout ho do zadku, aby se nasral?
-
Obávám se toho, že pokaždé, když se rozhodneme k frontálnímu útoku na pevnost, budeme muset shánět slona, kterým rozrazíme bránu. Poprvé to pobaví, ale pokud to zabředne do klasické UBI-repetice, tak to může víc uškodit.
-
-
Mazej z5 na kříž......holomku jedna vlasatá.....
-
-
Doktore, trápí mne nepříjemné pálení konečníku, vy jediný mi můžete pomoci.
-
-
To jsou hemeroidy příteli....
-
-
-
Náklaďákem to podle tebe nepůjde?
-
-
Nechejme se překvapit. Podobných kulišáren, kdy musíš použít konkrétní předmět v konkrétní situaci jsem již hrál poměrně dost. Bylo by smutné, kdyby nešly rozstřelit ani raketometem a jediné co by je zdolalo by byl Dumbo.
-
-
Dobrá pointa. Raketomet! Líp od lesa už na to jít nešlo. Za normálních okolností by takový raketomet sesul tu pevnostní zeď natolik, že by po ní vyskákal i teenager, ale to pochybuji, když jsem se na to díval, tak si říkám tohle má být ten next-gen? Myslím, že jsi jím to právě raketometem natřel na celé čáře.
Sakra pamatuje si tu někdo na Star Wars Force Unleashed? Kde se dřevo tříštilo, jako dřevo Kov ohýbal jako kov a tak dále a tak dále? Tohle je typ enginu, co bych u dnešních "sand boxů" čekal. U Fetha v tom světě člověk bude trávit svoje herní mládí.
Ja už tuhle hru pomalu škrtám. Ušetřený finance.
-
-
-
-
Jak krásné, když jsou hry reálné že? Místo nesmrtelných společníků máme nesmrtelné slony.
-
-
Je zajímavé, že u společníků nikdo nemrkne ani okem, ale jakmile máš k dispozici nesmrtelného slona, je z toho problém až na střechu :-)
-
-
To je fakt, ale víš proč to tak je? Protože AI společníků je vždycky tak debilní, že by umírali a hra by pořád končila. Takže místo toho, aby ses bavil, tak bys pořád je zachraňoval, aby ses vůbec někam dostal.
-
-
-
Spoléhají na to, že FC3 byla pecka. Ale tohle je další hra co mi připomíná džbán a ucho.
-
Ježiši tady se zase zvrtla diskuze. FC3 mám rád nejen kůli bezvadnému SP ale zároveň i parádnímu MP který u čtvrtého dílu bude zajímavě propojen se singlem (což mě osobně těší více). Vemu li v potaz že v COOP(u) jsem strávil desítky hodin nebyla tak moje investice určitě vyhozená.
To že nové FC4 vypadá jako předchozí díl neberu osobně jako špatnou věc naopak mě to těší protože se rychle dostanu do zajetých kolejí. Že tam na E3 ukazovali slona jak s ním prorazí dveře a řadí na tom stanovišti je sice trošku vtipné nicméně kde je psáno že tak tu hru musíte hrát? nehledě na to že v tomto videu je ukázán jak stealth postup tak postup na slonovi (přece vám nikdo nevnucuje toho slona ale jako vtipná akce to taky na škodu není).
Jenže malí haranti co musí trolit jsou prostě holt malý zatrolení parchanti co všem tady musí dokazovat jaký jsou mistři. Nejvtipnější na tom je že valná většina nadávek na FC3 (teda kromě jacka co si nutně musí stěžovat na optimalizaci hry kterou já jsem dohrál na MSI CX600 :-) směřovala na Singl čili z toho mi jasně vychází fakt že to tady většina z vás jako vždy upirátila. Proto ostatně chodím častěji na hrej protože tady je to poslední dobou samí harant -
-
Jak by řekl klasik: "tak už tady zatraceně nezacláněj a mazej na hrej".
-
-
Chtěl bych si zahrát na Lidice. Prostě si vzít pár desítek pomocníků s sebou, postřílet nepřátele, všechno vzácné z vesnice/pevnosti šlohnout a poté to celé vypálit. Pak bych si tam nakonec udělal selfie. Zní to hrozně, ale i tato mnou narychlo vytvořená myšlenka je mnohem zajímavější než prosté vystřílení pevnosti a to ještě na slonovi... (WTF?) To si tam jako za denního světla se slonem nakráčím a všechny přítomné postřílím jednou brokovnicí?
-
-
Zahrej si Overlorda. Nemůžu si ten koncept vynachválit. Mohlo by to bejt trochu víc pro dospělé publikum, ale jinak skvělé.
PS: ta selfie mě pobavila asi zatím na celé hře nejvíc. Vlastně jsem ten trailer diky tomu viděl dvakrát, když jsem komusi ukazoval, hele vždyť ono je nové FC.
-
-
Tak system dobyvani outpostu vcetne stejne skrinky na alaram, to pusobi pekne blbe a pritom takova blbina co by se snadno dala vyresit jinak, ale ne, proste z toho bude koukat F3 jak je to jen mozne...protoze uspech
-
-
ee protoze copy&paste a mame tu "novou" hru za nove prachy prace sotva 50% a cenovka 100%
-
-
Oba stojí za h*vno,čekal jsem že příjdou z něčím novým, Daniel Vávra to v E3 speciálu Fight Clubu popsal nejlíp.
-
-
no volá sa to ubisoft syndróm, ale keď si mám vybrať na jeseň 2014 čo si kúpiť a zahrať z trojice cod bf a far cry tak volím jednoznačne far cry, BEZ DEBATY.
-
-
Tak to vážně nechápu. Nové CoD vypadá skvěle, ale tohle...? Možná je to tím, že je 21:36, ale stihl jsem 2x zívnout, mezitím, co on stačil zařadit 2x zpátečku na slonovi a někoho znova převálcovat.
Novému CoDku naopak nové sci-fi velmi sluší celé to pojetí moderní pozemské války mě docela láká. Jasně je tu riziko 4 hodinového filmu s efekty, alespoň bych u toho ale neusnul hej? -
-
bad troll is bad.
-
-
Tobě bych v tom připadě pověděl: Drugs are bad mkay
-
-
presvedčil si ma, máš pravdu. *7*
-
-
Ma uplnou pravdu. Neco tak pitomyho jako vystrilet zakladnu vojaku tak ze doprostred zakladny prijedu na nesmrtelnym slonovi je neco co uz neni jak omluvit... mit to stylizaci toho scifi parodickeho far cry tak to jeste beru ale tohle je proste tak strasne blby ze opravdu nechapu pro koho tu hru delaj.
Ja nerikam ze u hry clovek nemuze vypnout jako u beckovyho filmu ale tohle je takova groteska ze pro to nemam slov je ale je taky pravda ze ja se chytal za hlavu i u FC3 a absolutne ty jasavy hodnoceni se kteryma to bylo prijaty nechapu a nesouhlasim s nima. -
-
prezraď, ktorá hra ťa za posledné dva-tri roky bavila?
-
-
-
-
-