Přejít na výpis diskuzí
Dobývání pevnosti dvěma způsoby na videu z Far Cry 4
16.6.2014 | Petr Poláček
71 příspěvků
-
Škoda slov tady. Zpátky na slony!
Chci říct stromy.. -
Z tohohle videa to zatim vypada jako trojka s jinym backgroundem. Docela skoda, jestli se to potvrdi.
-
Jako "střílečka" to na mě působí dost rozpačitě. Přijde mi že primárním záměrem tvůrců bylo nabídnout hráči dovolenku v exotické lokaci a zbraně a střílení samotné jsou jen prostředkem k odstranění rušivých a notně pitomých elementů které by nám pobyt mohli znepříjemnit. Zcela tam postrádám určitou výzvu pro příznivce FPS. Nezbývá než doufat že ostatní atrakce to budou kompenzovat.
-
jezis to je chujovina :-Dtohle uz je moc i na me
-
To je tak pitomy ze to fakt vypada jako pokracovani trojky...
-
*poker face*
Far cry 4 Paintball joke
Můj táta střílel na vojně z kalacha a kdyby tohle viděl, asi by se buď - smíchy neudržel / nebo si zaťukal na čelo, jak vymatlaná je teď doba. -
Zdá se, že video Far Cry rozdělilo hráče spíše na tři skupiny. Na zastánce, na odpůrce a na lidi co maj celý Far Cry na klobáse. Jako každá hra...
-
-
Já na nějaké skupiny kašlu, já se na to těším, i když bych rád, kdyby se vrátili spíše ke klasickému konceptu z prvního dílu.
-
-
Takže k nudnému klišé příběhu, nezajímavým postavám, nacheatované AI a teplouškým mutantům?
-
-
-
FC jsem si predobjednal a koupil rovnou ve specialni edicia nelituju, ale tohle to snad ani nebudu stahovat...
-
-
toto neni FC4 to je jen datadisk FC3 v hymalajich... takze leda by tomu odopvidala cena
-
-
Je opravdu zajimave jak PC je hlavni platformou, ale prezentace je na konzolich. Jen jestli to nebudou jen keci v kleci ;)
-
-
Kdyby totiž na E3 ukázali rovnou tu špičkovou grafiku PC verze, den po vydání hry by se vyrojila spousta konzolových uplakánků, že to nedostali v takové kvalitě, jakou firma předvedla na veletrhu. Tak raději ukazujou tu horší verzi, tam pak mohou už jen překvapit.
-
-
Pěkná destrukce, + AI stojí tradičně za zlámanej pendrek... mohu se zeptat co je putštok? to opravdu neznám. *8*
Jo a JÍízda na slonu parádní *14* No, to jsou asi jediná pozitiva jinak nic moc... krom jízdy na slonovy jsme už včechno někde viděli a bylo to lepší... takže za mně zatím nic moc. *4*