Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To chápu. Ale bude třeba přinejmenším srovnatelnej s Witcher 2 (10M$ vs. 2M$ od backerů v roce 2014, což měla bejt údajně jenom malá část rozpočtu). Obě hry dělí 7 let, technologie se za tu dobu posunula, ale ve warhorse to možná nezvládli naplno využít, holt jejich první hra.
  • spoock
    Já jsem fakt zvědavý jak ten výsledný produkt bude zábavný, páč z videí mě to nebaví a beta byla dost zabugovaná a divná.
  • Mart9
    První hra od roku 2010, kterou budu kupovat hned po vydání.
  • MickeyMutant
    Vedlejší úkoly jsou škálované od těch triviálních, jako třeba "dones bylinku do léčivého lektvaru pro hospodského s kocovinou", až po velmi komplikované, jako "najdi maurského špeha mezi obyvateli Mrchojed". Třeba zrovna tímhle questem se prý může avizovaná 100hodinová doba hraní protáhnout prakticky do nekonečna.
  • Llour
    Tak ale rozpočet Witchera 3 byl úplně někde jinde *7*
  • jamar28
    Vypadá to luxuně. Jo, animace nejsou špičkové, třeba nulová mimika v obličeji během souboje, ale to vem čert. Existuje někdo, kdo si neužil Skyrim kvůli místy směšným pohybům NPC?

Mimochodem Vávra na FB psal, že je to zatím nejaktuálnější stav, který ukázali. Nejaktuálnější, tedy ne definitivní.
  • Llour
    Ať už je to tady *14*
  • Souboje vypadají mnohem lépe než v betě, třeba budou skutečně zábavné. Zato obličejové animace se asi nezlepší, což je trochu přešlap. Absence miniher, kování, dětí atd. zamrzí, ale všechno je to pochopitelný a třeba ještě třeba nějaká karetní hra časem přijde, určitě by to tam sedělo. Prostředí vypadá pořád ještě krásně, pořádně mě to natěšilo. Problém bude imho v takových těch situacích, které třeba Witcher 3 pomocí kvalitních animací zvládal skvěle - pády z koně, začátky a konce soubojů, chození po schodech, lezení po žebříku, narážení do postav atd. KC v tomhle bohužel připomíná spíš Risen než současný AAA RPG.
  • reakce na PenelopePipka
  • Haha, tak se kluci z Warhorse přiznejte, kdo to sem napsal *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit