Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Les bez zvěře? Tys neviděl to prase, králíky a jeleny? A k čemu tam ty děcka budou? Už tak dokážou otravovat u hraní, ještě aby otravovali ve hře. Jo škoda té kovárny, ale brousit zbraně půjde a určitě tam půjde něco koupit, takže taky nejsou moc k ničemu. Takže to vypadá na v celku dobrou hru.
  • Mno, doufejme, že to nebude totální propadák... Les bez zvěře, dědiny a města bez dětí.... Kovárny zatím k ničemu...
  • Nebo např. hloupé koně jako easter egg na chybějící autonomní AI koně... ne počkat, to je realita *13* (promiňte jen vtípek, nemohl jsem si odpustit *1* )
  • To bude opravdu těžké najít maura v středověké vesnici.
  • +, ve 100% případech to ředí hratelnost, natahuje to uměle herní dobou a nic z toho hráč nemá ...
  • Magister_Peditum
    Zrovna já ty různé minihry a "vedlejší aktivity" ve hrách využívám naprosto minimálně, takže jejich absence jako negativum nevidím. *3* Jinak už se nemůžu dočkat. Po dlouhé době nějaká větší hra z našich luhů a hájů a ještě k tomu historická a rpg! Snad to dopadne dobře.
  • Tak na co čekáte? Už to jde. Na steamu je dávno předprodej. Totéž na microsoft store pro xbox a je i na playstation store.
  • promiň ale herní animace Zaklínače 3 jsou špatné, Geralt běhá jako kredenc, animace koně jsou kapitola sama pro sebe a je to spíše parodie na koně. Celé animace jsou extrémně strojové a neplynulé. Sami tvůrci tam přidali i patche pro úpravu animaci pro Geralta - bohužel bez výsledku.
  • Prileti drak a zakrici: "Tak kde mate tie decka?"
  • jamar28
    Jaké myslíte, že se budou skrývat perky pod dovedností "drinking"? *1*
  • Já bych naopak řekl, že mechaniky, které ukazuje Kingdom Come jsou běžné i v ostatních RPG (cyklus postav, kradení, plížení, řešení úkolů různými způsoby atd.), ale spíš jde o to, že Warhorse to chtějí udělat líp, než ostatní tvůrci.

Jsem zvědavý, jak se jim to povedlo!
  • Nevím jestli ma Dan Vávra smysl pro humor, ale já bych na jeho místě tam dal nějaké easter eggy, napr. vedlejší quest kde byste museli zabít draka a ten drak by létal pozadu (e.egg na Skyrim), nejakého vesnickeho aktivistu, který by se jmenoval Stephan Jagelo Warrior (SJW) a ten by vám dal za úkol pomoct do Čech propašovat migranta z Afriky a pod. *15* To že jde o vážnou realistickou hru, neznamená že tam nemuže byt trochu té legrace a nadsázky.
  • To nějak postrádá logiku, užili si ji o ty kostrbaté animace méně :)

A jednak to nebylo "kvůli místy směšným", protože hrozné pohybové animace hlavní postavy byli stále na očích (ve Falloutu 3 to pak byla úplná příšernost). Animace vem čert, ale jsou s tím spojené další věci. Třeba debilní fyzika viz kůň přilepený na skálu pod šíleným úhlem atd. Jestli tohle někomu nekazilo zážitek tak je jeho požadavky byli opravdu malé.
  • jo Gothic je Gothic....nečekejte že se najde ještě hra podobného typu...každopádně KC kupuji hned co to půjde =)
  • Přesně... ta domácká atmosféra Gothicu... bylo mi tehdá nějakejch dvanáct let a první hodiny v Gothicu jsem ani neplnil úkoly - nějak jsem moc nevěděl jak na to :-D Zabral jsem si chatku ve starým táboře, chodil lovit a sbírat borůvky, bylinky... večer jsem seděl u táboráku a byl jsem šťastnej. To jsem v žádným jiným rpg už nenašel. Ani Gothic dvojka už neměl takovou atmosféru jako jednička. A to je přesně ten element, který by jsem rád našel v KC, krom jiného samozřejmě... navíc zasazení do Čech... navíc do míst která znám :-D V tom klášteře ze hry měl kamarádův brácha svatbu, například.
  • Gothic to tak měl. Zabíjím a najednou úkol splněn. Ale dalo to jen xp. Odměnu ne.
  • funza
    can't wait *14*
  • O2 taky garantuje až 24Mbit... *6*
  • Vsak Gothic to mel, ale od te doby nic..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit