Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johnny
    proč by chtěl někdo zabíjet děti? se zeptej všech hráčů CS:GO a GTAV proč tam pořád zabíjej děti. A proč se tam děti zabíjejí navzájem
  • snad půjde vypnout celý HUD, Skyrimovský kompas a ty ukazatele životů a staminy ruší taky
  • Jak já rád tyhle časové odhady - 100 hodin, no jak se znám tak s "rychlostí" jakou hrám a "umem" jaký pro tyhle taškařice mám to vidím tak na 250. Achjo, kdo na to má pořád ten čas brát :D.
  • No výborně, 100 hodin je na RPG rozumný kompromis (jak kdysi vzpomínal Martin Bach ve Fight Clubu).

Jediné, co teď řeším, je jak do vyjití Kingdom Come dohrát Elex. Mám tam kolem 110 hodin a pořád teprve 3. kapitola. Budu se asi muset míň kochat.
  • Prosím, ať dají možnost vypnout tu debilníí bílou tečku, která ukazuje střed. Je to rušiví a to určitě pro více lidí.....
  • Nevím proč by to měl být špatná už beta byla super a to je stará 2-3 roky a řekl bych že tam chybí 99% věcí.
  • Kingdom Come je ohodně rozsáhlejší hra oproti Zaklínači 2 což za předpokladu že by ty hry měli podobný rozpočet vše vysvětluje *3*
  • S těmi minihrami... ve hře půjde hrát kosty a to snad i s cinknutými, půjde brousit měč, půjde snad i nějak chlastat, v traileru byla vidět páka, lockpicking, okrádání je samotná minihra, turnaje... atd. Takže si myslím že miniher je dost. Jinak zrovna animace ve třetím Zaklínači nejsou zrovna příkladné. Co se týče animací obličejů, tak hra je dabingově velká zhruba jako Zaklínač 3 (60 hodin), jenže Witcher měl mnohem větší rozpočet a je tak trochu znát že ve Warhorse nestíhají, ale rozhodně jsem si zlepšení například od gameplayů z E3 nebo trailerů všiml *4*
  • Nemůžu víc souhlasit, každopádně na to jak Warhorse má o tolik menší rozpočet než ostatní, vypadá to pořád skvěle, jenom kromě těch animací no.. Podle mě to nakonec bude uplně ta jediná špatná stránka hry.
  • Co jsem okoukal z videí tak jo. Jsou tam popsaný lokality, postavy atd. a toho psaní je tam hodně *3*
  • Ano povedený film - Hlas pro římského krále - velice připomíná KCD a včera ho opakovali téměř po 2 letech od premiéry.
  • Tohle video mě upřímně celkem přesvědčilo a asi to koupim.
  • No přeju jim, aby to vyšlo, byť zatím očekávám průser, který se bude líbit pár lidem...moc rád se budu mýlit :)
  • Stáhni si Toulky českou historií z tohoto období, nejlepší co můžeš udělat.
  • Nejsi daleko od pravdy, jsou tam odolnosti vůči určitým druhům alkoholu, bonusy k určitým schopnostem když jsi opilej + penalizace při kocovině (např. charisma, bribe, archery bonus)... asi nejlepší je perk, že se ti neztratí náhodné itemy z inventáře pokud se ožereš pod obraz :D (Což se jinak může stát)
  • U2K: protože je to hra, kde třeba v roli německa vyhraju druhou světovou (hearts of iron), jako choroba vyhladim celý lidstvo (plague inc), místo závodění zlikviduju soupeře a s co nejelpším efektem přejedu spousty lidí (carmagedon), a když mě malej zmetek okrad tak prostě dostal kulku do hlavy a jako následek jsem musel vyvraždit snad celý město *2* (fallout 2)
  • Jj ve hře je docela obsáhla a přehledná kronika, kde je popsaná historie a všechny věci co souvisí s konkrétní dobou. Od politiky až po zvyky obyčejných lidí.
  • Bože, proč by ale někdo chtěl zabíjet děti?
  • Možná to nekde bylo, ale asi si to nepamatuju. Bude ve hre nejaka encyklopedie nebo alespon nejaky zaklad, kdo kdy kde ? Uz jsem nejaky patek ze skoly venku a tenkrat me to ani moc nezajimalo... ale vcera jsem videl ten film kde hraje Hadek Karla IV. (takovej trailer na KCD) a aspon +/- 100 let okolo deje hry bych si chtel zopaknout....
  • kvoli rozpoctu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit