Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Witcher (3) je dobre (misty skvele!) napsanej mainstream herniho prumyslu. S kontinuitou mainstreamovych trendu, a vysokorozpoctovyjch manyru. Zuby nehty se drzi RPG mustru ve smyslu tabulkovych cislicek +2/+5, lvl10/ lvl30 a excelovych tabulek narvanych predmety s 6 vyvojovymi stadii kazdy druhy polozky.

Fakt me nebavi hrat hry, co ve 21. stoleti nostalgicky lpi na UI excelu a davno prezitymu papirovymu pristupu simulujiciho to, co papir zprostredkovat nesvedl. Vsechny +/-X/Y cislicka dovede zahrnout tikani jednicek a nul na pozadi definujicich pravidla sveta. Chci vyvojarsky soustredeni zamereny na to do jaky miry prirozene, logicky a jak s nimi muze nakladat hrac ve hre. Snad se zadari, Kingdom Come se ukaze jako povedeny a tim nastavi zrcadlo popsany prehistorii a trkne mainstreamovy trendy soucasnejsim smerem. Drzim palce!

PS—Deti jsou kazdyho sveta tresnickou na dortu a trestuhodne malo obsazovany do hlavnich roli hernich flaku. Ze si je KC nemohl dovolit je na posmutnely "bohuzel".
  • Tak musím říct, že toto video mě celkem přesvědčilo, že hra by mohla být dobrá. V den vydání asi kupovat nebudu a počkám na nějakou tu recenzi a gameplay od skutečných hráčů.

P.S. Nevím jestli se mi to jen nezdá, ale ten panák, co s ním Jindra bojuje na začátku videa mi v ksichtu připomíná pana Babiše. *1*
  • Při zahájení prodeje na steamu občas bývá desetiprocentní sleva :) Nebo se naskytne třeba týden před vydáním, kdo ví :) Každá kačka dobrá
  • jamar28
    Úplně přesně. Zažil jsem to taky u Gothica, strašně dlouho mi trvalo se někam dostat, všude mě hned něco zabilo a strašně moc času jsem strávil v takovém přístavním městečku a v blízkém okolí. Byl jsem rád za každého zabitého vlka nebo banditu. *1* A pak se něco zlomilo, asi jsem získal nějaké pořádné vybavení, nebo něco, už fakt nevím, ale najednou se mi otevřel obrovský kus mapy (respektive dostal jsem se do něj, aniž by mě někdo hned zabil). Byl tam hrad, různá tábořiště, města, frakce, ten dojem z toho byl velkolepý. Ta hra mi tehdy fakt dokonale a autenticky zprostředkovala zážitek, o který se dosud marně snaží každé druhé RPG - že jsem se z totálního nýmanda stal Někým. *15* Ani jsem to nedohrál do konce, ale stejně to ve mně zanechalo tak silný zážitek.
  • Mazii
    Přesně znám ten pocit. Říká se tomu nostalgie. Já tenhle pocit zase mám u Zaklínače jedničky z první kapitoly. Poprvé jsem tu hru hrál, když mi bylo třináct let a taky jsem moc nechápal, jak ten svět funguje, jak plnit úkoly, atd... Vždy jsem jenom v noci zabíjel barghesty a vysedával v hospodě, hrál kostky, mlátil se a chlastal *15* . Mělo to neskutečnou atmosféru a český dabing tomu také hodně přidával. Ono to mělo něco do sebe, být malý a hrát hry, ve kterých jsem moc nechápal jejich herní mechaniky *1*
  • A půjde si přenést savy z realnyho zivota? *fingers crossed*
  • Zase použiji zaklínače a jeho famózní gwent/gwint který přerostl v samostatný fenomén,včetně kluboven viz. český gwent club.Když se to umí tak jdou minihry i děti zakomponovat.
  • No ve hrách od Bethesdy nejde zabít skoro nikdo :)
  • jj, takovej zaklinac od chameleona Vavry.
  • Souhlas, zrovna teď si krátím čas čekání na KC:D hraním Skyrimu! Rozehrál jsem zmodovanou Special Edition a divím se sám sobě jak mě to zase chytlo. Ten sandboxově otevřený svět, kde můžu jít kam chci a každý krok je pro mě opět dobrodružstvím. A to jsem teď v prosinci podruhé dohrál Divoký hon!
  • A v Zaklínači vůbec nemuseli řešit co s jejich zabíjením protože je ani civily prostě zabíjet vůbec nešlo. A bylo to správně z hlediska lore, ale Warhorse jsou holt v tomhle ambicióznější a než je tam mít napůl, lepší nemít vůbec.
  • Umění nepozvracet si boty, schopnost automaticky trefit domů a v neposlední řadě vyexovat pivo pod 3 vteřiny.
  • Tilwaen
    Byly, ale třeba jsi je nemohl zabít, čemuž se ve Warhorse údajně taky chtěli vyhnout, aby to nekazilo imerzi ze hry.
  • Vyborna hra! Zajimavejsi nez Zaklinac. Uz se tesim!!!!
  • Ve Skyrimu děti byli.
  • Snad to nebude az tak realne ze to az bude nudne...
  • Tilwaen
    Z části asi obojí. Regulace her s (možným) násilím na dětech je samozřejmě jedna věc, ale především je potřeba pro děti udělat komplet nové animace (pohyby, interakce, ...) a oblečení. Zřejmě se jim to nevyplatilo, ať už z jakéhokoliv důvodu.
  • V zaklínači byly děti a perfektně doplňovali atmosféru,včetně několika questů a ta dětská říkanka z DLC Hearts of Stone je luxusní.
  • jamar28
    A děti tam nebudou proč? Protože je tam vývojáři nechtěli, nebo kvůli dementním zákonům a regulacím?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit