Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za mě osobně to vypadá dobře, všem možným hejtům ze všech stran prostě nevěřím a zůstávám optimistou. Ono moc čistých rpg bez fantasy, nebo jen fantasy prvků není... vlastně dvě o kterých vím a stojí za zmínku a mount and blade bannerlord pořád nemá datum vydání :(
    Na druhou stranu mi přijde, že se v tomhle videu chlubí tím, co měl už skoro před dvaceti lety Gothic :-D Denní cyklus npc, noční vykrádačky, reakce stráží, náročnější soubojový systém, více rešení pro questy... a na třetí stranu to je zas moc fajne, páč to je přesně to co v rpg očekávám:) Tohle video mě zatím potěšilo tak nějak nejvíc, respektive navnadilo. Nejvíc to evokovalo ty vzpomínky na Gothica jedničku, kde jsou ty zážitky fakt silné :) Tak jako tak, jsem rozhodnutej kupovat v den vydání - ono život bez víry je o ničem (teda víry v něco normálního... ne v toho vousáče na mráčku :-D)
  • A vy byste, pane, mel byt v komentarich zase zdrzenlivejsi. Zivot neni idelni, obecne.
  • jamar28
    Tak jsem to nemyslel. Ne že by si člověk užíval ty kostrbaté animace, ale že si tu hru užily miliony i hráčů i tak.
  • Mart9
    Zajímá to všechny mé fanoušky.
  • Mart9
    Obecně by autoři měli být více aktivní v diskusích. A ne, aby to zachraňoval šéfredaktor *4*
  • Cením si, že se Aleš snaží (nevím jestli tykat, či vykat) odpovídat sem tam na nějaké komentáře, sice nelze na všechny, to by se člověk zbláznil, ale i taková aktivita je docela fresh :)
  • Já jsem si teda pohled na hrozné animace ve Skyrimu neužíval, zejména když byla postava z třetího pohledu. Nebyl to teda největší kámen úrazu té hry, větší nálož byla ve všem ostatním :)
  • Neni hra trochu chytrejsi v podnimenym zpusobu? Jakoze ti neodskrtne splnenej quest za osobu cos prave zabil, paklize's jeji spehovani/pravou identitu nejakym zpusobem neodhalil/nenasel padny dukazni souvislosti?

Na druhou stranu, tomu, kdo ukol se spehem bude resit vyvrazdovanim vesnice, asi neni rady ani pomoci. Ja kvuli spehovi vyvrazdovat vesnici nebudu.

Tesim se na postavy, na luk a na prochazky "Raholcem". Stejne tak na svet, co nema potrebu mi kazdych dvacet metru cpat "nejakou strasne skvelou aktivitu" nebo sbirani milionu inventarnich polozek k pozdejsimu zpracovavani.
  • Díky za pobavení, fakt jsem se nasmál. :D Taky možnost jak splnit quest, určitě to u jednoho z mnoha průchodů hrou zkusím :D
  • A co je komu do toho?
  • Mart9
    Bety už takové bývají *2*
  • Mart9
    Dál už na Kingdom Come čekat nevydržim. Bohužel i já někdy podlehnu *13*
  • třeba bude žižka v dalším díle....někdy jsem četl, źe bude pokračování, jestli se to chytne samozdřejmě
  • ales.smutny
    Jo, opraveno, bylo tam mírné zmatení ve formulaci otázky/ odpovědi :)
  • Nechci kecat ale myslím že minihra kostky ve hře je,bylo to ukazane v jednom z videí.
  • MickeyMutant
    Nešil, počkej na slevičku.
  • Vypadá to fantasticky, a upřímně bych lidi co na to nadávaj a nejsou schopní docenit tu tunu práce a odvahy co to stálo udělat stavěl ke zdi. Za zhruba pětkrát menší budget než měl (taky boží) polskej Zaklínač se Warhorsákům podařilo udělat podobně rozmáchlý RPG s ještě hlubšíma mechanikama - to se jen tak nevidí. Jsem rád že jsem je na kickstarteru podpořil a doufám že prodaj dost na to, aby mohli zpracovat i samotný husitský války. Jít do bitvy po boku Žižky, největšího bad asse středověku..jo, to by bodlo.
  • Ne pokud hospodsky je onim spehem, nebo Mrchojedum dojdou obyvatele.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit