Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vypadá to fantasticky, a upřímně bych lidi co na to nadávaj a nejsou schopní docenit tu tunu práce a odvahy co to stálo udělat stavěl ke zdi. Za zhruba pětkrát menší budget než měl (taky boží) polskej Zaklínač se Warhorsákům podařilo udělat podobně rozmáchlý RPG s ještě hlubšíma mechanikama - to se jen tak nevidí. Jsem rád že jsem je na kickstarteru podpořil a doufám že prodaj dost na to, aby mohli zpracovat i samotný husitský války. Jít do bitvy po boku Žižky, největšího bad asse středověku..jo, to by bodlo.
    • třeba bude žižka v dalším díle....někdy jsem četl, źe bude pokračování, jestli se to chytne samozdřejmě
  • jamar28
    Vypadá to luxuně. Jo, animace nejsou špičkové, třeba nulová mimika v obličeji během souboje, ale to vem čert. Existuje někdo, kdo si neužil Skyrim kvůli místy směšným pohybům NPC?

Mimochodem Vávra na FB psal, že je to zatím nejaktuálnější stav, který ukázali. Nejaktuálnější, tedy ne definitivní.
    • Já jsem si teda pohled na hrozné animace ve Skyrimu neužíval, zejména když byla postava z třetího pohledu. Nebyl to teda největší kámen úrazu té hry, větší nálož byla ve všem ostatním :)
      • jamar28
        Tak jsem to nemyslel. Ne že by si člověk užíval ty kostrbaté animace, ale že si tu hru užily miliony i hráčů i tak.
        • Souhlas, zrovna teď si krátím čas čekání na KC:D hraním Skyrimu! Rozehrál jsem zmodovanou Special Edition a divím se sám sobě jak mě to zase chytlo. Ten sandboxově otevřený svět, kde můžu jít kam chci a každý krok je pro mě opět dobrodružstvím. A to jsem teď v prosinci podruhé dohrál Divoký hon!
        • To nějak postrádá logiku, užili si ji o ty kostrbaté animace méně :)

A jednak to nebylo "kvůli místy směšným", protože hrozné pohybové animace hlavní postavy byli stále na očích (ve Falloutu 3 to pak byla úplná příšernost). Animace vem čert, ale jsou s tím spojené další věci. Třeba debilní fyzika viz kůň přilepený na skálu pod šíleným úhlem atd. Jestli tohle někomu nekazilo zážitek tak je jeho požadavky byli opravdu malé.
          • Nemůžu víc souhlasit, každopádně na to jak Warhorse má o tolik menší rozpočet než ostatní, vypadá to pořád skvěle, jenom kromě těch animací no.. Podle mě to nakonec bude uplně ta jediná špatná stránka hry.
  • No výborně, 100 hodin je na RPG rozumný kompromis (jak kdysi vzpomínal Martin Bach ve Fight Clubu).

Jediné, co teď řeším, je jak do vyjití Kingdom Come dohrát Elex. Mám tam kolem 110 hodin a pořád teprve 3. kapitola. Budu se asi muset míň kochat.
    • Jo to chápu, já v Elex strávil už asi 15 hodin a pořád nemůžu ani sám zabít krysomutanta (nebo co to je za zrůdy), s takovou se nedostanu nikdy k ničemu jinému :D
  • Llour
    Ať už je to tady *14*
  • funza
    can't wait *14*
  • Johnny
    16km2 zni fajn na tak bohatý terén, ale je tam metr opravdu metr? některé hry taky řikali jak maj tolik a tolik km, ale když měl člověk ukazatel jak je daleko od nějakého bodu, tak tuknutim do klavesy postava popošla tak o 10cm, ale ve hře to ukazalo asi o 2 metry míň xD
    • fakt sa ti zda fajn velkost stvorca 4 krat 4 km a stravit tam 100 hodin? no neviem, neviem fakt ....ja si myslim ze na tak velku hru je mapa jednoducho mala
      • kdy jsi naposled obesel ctverec 4x4km?? ono se to nezda,ale ta plocha je pomerne velka...
        • Velká plocha by to byla, kdyby to byla zahrada a ty bys ji musel porýt *3* 16 km ujdeš v pohodovém tempu za čtyři hoďky...
  • jamar28
    Jaké myslíte, že se budou skrývat perky pod dovedností "drinking"? *1*
    • Umění nepozvracet si boty, schopnost automaticky trefit domů a v neposlední řadě vyexovat pivo pod 3 vteřiny.
      • Nejsi daleko od pravdy, jsou tam odolnosti vůči určitým druhům alkoholu, bonusy k určitým schopnostem když jsi opilej + penalizace při kocovině (např. charisma, bribe, archery bonus)... asi nejlepší je perk, že se ti neztratí náhodné itemy z inventáře pokud se ožereš pod obraz :D (Což se jinak může stát)
      • A půjde si přenést savy z realnyho zivota? *fingers crossed*
  • Prosím, ať dají možnost vypnout tu debilníí bílou tečku, která ukazuje střed. Je to rušiví a to určitě pro více lidí.....
    • Kdo je Ruši a co presne vi?
    • snad půjde vypnout celý HUD, Skyrimovský kompas a ty ukazatele životů a staminy ruší taky
      • jamar28
        Bohužel to nepůjde, alespoň ne při vydání, později to prý prodiskutují.
  • 8. global top seller prave ted.
    • Hlavně nepodlehnout davovému šílenství a kupovat až po recenzích.
      • Úplně stačí používat svůj mozek a neřídit se tím, co říkají ostatní, zvlášť když je tam možnost refundu *7*
      • Někdo to musí kupovat v den vydání, nedokážu si představit, že by v den vydaní vyšli akorát recenze a koupilo si to třeba 100 lidí. To stejné premiéra filmu. By byl určitě trapas, když by nikdo nepřišel a všichni čekali na recenze. Ať se každý rozhodne sám. Když tak vrátí.
    • Podle steam spy už stoupají "Owners".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit