Přejít na výpis diskuzí
Dojmy po 20 hodinách hraní: Jaký je zatím Zaklínač 3?
17.5.2015 | Miloš Bohoněk
303 příspěvků
-
Jak je to s tím Witcherem 3 přes GOG? Jde už teď stáhnout ta hra (archivement?), pak nainstalovat a čekat na klíč? Pokud ano kde na GOGu najdu tu instalaci? Nainstaloval jsem si jak GOG Galaxy, tak GOG downloader a jsem tam registrovaný. A nevím jak dál. Děkuji
-
skontoluj si C-cko, mozno mas malo miesta tam. software potrebuju miesto aj tam
-
nejsi náhodou max?
-
Tak vyřešeno, možná se to někomu bude hodit, kdo nemá zkušenosti s GOG, jako já. Původní cesta instalace byla na C:, kde mi to vzápětí napsalo hlášku výše, tudíž jsem nemohl pokračovat. Pak jsem v Settings GOGu změnil cestu na tvrdo na disk G:, restartoval jsem klienta, ale nepomohlo to. Musel jsem z toho disku unnistalovat v GOG tu původní cestu na C: (kde se to ani neinstalovalo kvůli nedostatku místa), aby poté klient mohl akceptovat cestu novou na G:, kterou jsem na tvrdo v settings nastavil. mno :)
-
Myslíš Gog Galaxy? Já stáhnul standardní instalátor a hru nainstaloval v pohodě na disk s cca 80GB volného místa. Instaloval jsem ale z jiného disku a systém mám zase na jiném disku. *1* Taková diskotéka.
-
Pls nevíte někdo, kde je problém. Chci nainstalovat W3 přes GOG a pořád mi to hlásí ,,Installation failed: Out of disk space,, přičemž mám volné 101 GB, tam kde zadávám cestu (disk G) pro GOG klienta :( díky, kdo má s GOG zkušenost. Už jsem napsal na podporu, ale kdo ví, kdy odpoví, už jsem myslel, že to začnu stahovat.
-
A: "Ale co je v životě nejlepší?" B: "Otevřená step, pádící kůň, sokol na předloktí, vítr ve vlasech." A: "Špatně! Miloši, co je v životě nejlepší?" Miloš: "Rozdrtit nepřítele, hnát ho před sebou a slyšet řev rasistů šikanujících trpaslíky a vzlykání znásilněných žen"
-
Obrazky z članku vizeraju naozaj lakavo, ak bude silny pribeh, tak tušim ten panačkovy subojovy system nejak prežijem, začinam sa na to tešiť...
-
not sure if troll or stupid
-
Podla mna je v RPG najpodstatnejsi pribeh a hlavne fungujuca motivacia hraca piplat si postavu. Ked to Witcher 3 ma je to dobra hra bez ohladu na zhorsenu grafiku oproti prvemu buildu. Grygar mal pravdu..Skyrim je 10tkova hra bez ohladu na graficke mody a patche. Deadricke questy, brotherhood questy, skola magie, zlodejska guilda a stredoveky nadych pripominali silno genialnost Gothic serie. Dungeony boli skvele navrhnute, skilly tree tiez. Niekedy mi to pride ze vacsina pc komunity su cisto graficki onanisti, co hru odsudzuju akonahle nebezi len na 2xSliTitan pritom samy maju doma pcdlo z alzy s integrovanou grafarnou.
-
No propadů si všímám a docela dost ... taky PS4. Nejvíce při soubojích u vody a při používání witcher sense.
-
Ja už to hrám od piatku na PS4 a je to fakt brutálna hra, presne ako sa o nej hovori. Po dvoch dňoch som len urobil prvý hlavný quest , spolu s par vedľajšími questmi , takže fakt paráda. Grafika je tam úžasná, niet reči o nejakom downgarde. Bez day 1 patchu som nezaznamenal ani jednu chybu, ani pokles frameratu, ani nič. Takto by mali vyzerať všetky hry, brutálne kvalitná a detailná hra, čo nemá konkurenciu. Tu nemierili na detské publikum ako pri AC (ktorý tiež hravam), ale na hardcore publikum. Úplne ma to pohltilo.
-
Ja mam 970tku, coz je karta, na ktery mi jede ve full HD vsecko zatim na ultra, tak jsem zvedavej, jak si poradi s timhle ;)
-
...vzhľadom na tvoj evidentne obrovský intelekt by som ťa chcel poprosiť, aby si sa už nikdy nepokúšal písať v slovenčine. Ďakujem. A tri vrtule v AIO samozrejme nemám, tie by tam dokázal napchať len dokonalý japonský (či snáď mongolský?) inžinier/pekár ako si ty.
-
A co pokojucek v zime,ohrejevas?Zaklinac 3 ti to upece.Uz vim,proc na tom neohrejes caj.Mas tam tri zlate vrtule deda vsevjeda z NASa.
-
Chodit můžeš... Člověk, kterej opravdu o tu hru stojí, by zjistil, že existuje mod.:)
-
Vidíš. A současná generace konzolí jede rovněž na 2 roky starých kartách. *7*
-
Já sem si jednou pořídil přítelkyni, ale odstranil sem jí když sem zjistil že nemůžu mít 24 hodin denně erekci.
Tak nějak to pro mě celý ztratilo smysl. *11*