Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wenceslaus
    Popravdě některý srovnávací obrázky mě dost vyděsili. Pořád doufám, že to nebude tak hrozný. Vypadalo tom, jako rozdíl mezi Very High a Medium. Teď bude muset bejt "very high" sám hráč, aby to tak nevnímal.

Co se týče předobjednávek - pokorně přijímám tuto lekci a na omluvu: byla to první.
  • KingOfWorms
    Ja cca pred tejdnem znovu-rozehrál Skyrim asi po 2 letech. Legendary verze 1.9.xxx unofficial patche a asi 30 zásadních (pro mě) modů /textury, počasí, armory, zbraně, moby, společníky, zvuky, HUD/UI, killmoves, optimalizace atd/. No... nechápu jak to muže tak dobře vypadat a bezchybně fungovat. Na mym 3 roky starym PC to jede 60FPS a vypadá to líp než jakýkoli jiný RPG. A jak se to hraje? Tejden mě nikdo neviděl....

A tak si řikám, může tohle vůbec W3 trumfnout nebo se tomu vyrovnat? W3 má bejt open world a tim vstupuje do Arény (jak příhodné) s TES a at se to někomu líbí nebo ne, tyhle hry se budou srovnávat..

Podle mě na Skyrim - tak jak je ted - to mít prakticky nemůže. Ale jestli na hře budou autoři i dál makat a bude možnost modů, tak možná, doufejme. Dobrých vekých RPG není nikdy dost...
  • Lukyz
    Jdete někdo na půlnoční prodej do Xzone? *4*
  • Magister_Peditum
    Hotová tragédie. Třeba vás to příště naučí si hry nepředoobjednávat.
  • Po 25 .. nejde o to jak ta hra VYPADA, ale o to, jak tu hru PREZENTOVALI. Chapes? Prid, prodam ti auto, komplet v uhliku, 500kW, 300km neni zadnej problem ... Stoji mi pred barakem .... https://cs.wikipedia.org/wiki/Trabant
  • Třeba by mohla být krabička víceúčelová. Topinkovač / kotel.
  • Jsem cikánka, zplaťpánbůh :D https://www.youtube.com/watch?v=TA-nzjjfj98
  • Děláš ostudu jménu
  • TheGGG
    eště, že jsi nám to řekl *7*
  • Nemusí to být zaručeně high-end, dneska na to stačí dát nálepku Apple a už nezáleží, co je uvnitř. *1*
  • Neudelaj, protoze to nejde ... jednak cena druhak teplo, do krabky k TV proste nemuzes dat HW, kterej zblajzne (a z 90% vytopi) 500W.
  • Morraw
    Já se těším hodně. Na otevřený svět. Na příběh. Postavy. Questy. Souboje. Teď ještě rychle dočíst Paní jezera.
    K downgradu určitě došlo, ale říct že ta hra je hnusná ?? Hmm. Je to vina konzolí? Pravděpodobně. Je to vina CDP, že nemá na to aby dělal 2 různé verze ? No beztak. Jsou to pazgřivci. Může za to současná herní scéna ? Rozdělení trhu ? Multiplatformní hry ? Zkuste se zamyslet, kdo je na vině a kdo se pouze musí přizpůsobit.
    Každopádně, když budete hru do mrtě srovnávat s tím co bylo a je, tak si ji akorát více zhnusíte a podle mého názoru naprosto zbytečně.
  • Nechci ti kazit tvůj názor, ale nechápu, kde jsi přišel na to co píšeš.
    1) hra prodělala downgrade.
    Chápu, že je těžké přemýšlet hlavou a proto ti pomohu.
    Toto je Xbox verze. Vzhledem k parametrům konzole je jasné, že grafika nebudu vypadat tak, jako na max detaily na PC, které nám předpokládám byly prezentovány v ukázkách. Až uvidíme verzi pro PC, tak můžeme mluvit o tom, jak se grafika liší od té slibované před vydáním.

2) Toto momentálně nehraje moc roli, jelikož PS4 i Xbox jsou momentálně vlastně také PC, co se hardware týče. Jediný rozdíl je tedy jen v ovládání (gamepady vs klávesnice) a hra musí byt schopna běžet i výkonu s kterým konzole disponují (což momentálně není problém, ale na starých konzolích to snižovalo graf. kvalitu).
    Jinak pokud dnes někdo řekne, že dělá AAA titul primárně pro PC, tak to neznamená, že nevyjde na konzolích (to by byla ekonomická sebevražda), ale hra je vyvíjena pro PC a verze pro konzole je pro ně upravena. Tzn je tomu přesně naopak než když hra je vypuštěna na konzole a poté proveden port.

3) Ty jsi tu hru hrál? Jak poznáš jaký je systém soubojů. Geralt tam skáče a seká mečem. Jasně, ale to bude dělat vždy. Otázka je jak se to ovládá. A to já z gameplaye nepoznám.
    Takže pokud tu jsou nějaké bláboly, tak jsou to primárně tvoje názory.
  • to máš pravdu, pro takovou high end konzoli by se asi na trhu našlo místo
  • Ristoro
    Moc jsem jich neviděl, ale kdybych psal recenze já, byla by to hlavní věc, která by byla hned na začátku.
  • Keď sa zamyslím nad faktom, že hru(okolo 100 hodín zábavy) som si zaobstaral aj spolu s datadiskami(+30 hodín navyše), ktoré výjdu v októbri tohto roku a začiatkom budúceho roka, za dokopy 59.98 ojro a mám k tomu tonu síce len digitálnych bonusov ako soundtrack, artbook, všelijaké komixy a nejakú hru naviac, tak sa môžu všetky ostatné AAA hry strčiť do pierdole aj s ich nenažranými vydavateľmi...Ja ako tradične fanúšik zberateľských edícií som zaváhal, keď bola zberateľská edícia oznámená a boli ešte volné kusy a tak budem mať aspoň ten artbook v digitálnej podobe a okrem toho som si cez darkhorse books objednal aj toho sprievodcu svetom Witchera, the Witcher 3: Wild Hunt Game Compendium za bezmála 20 ojro...No nekúp to.
  • nevim, ale kdyz jsou lidi ochotni za mobil dat 16k, tak za 20k by konzoli koupit mohli a byl by to o generaci lepsi HW nez maji ted
  • 60. Questy jedou do 50lvl. To aby hrac co stravi vic v endgame mel vyhodu do DLC.
  • Aky zmsel ma čitať niekolko rokov klamstva o Zaklinačovi ked nakoniec je všetko inak...zasadne nečitam...až recenzia, no a to som zvedavy pani ako sa vyfarbite...
  • Taky myslím že HW konzolí mohl být mnohem lepší než je.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit