Přejít na výpis diskuzí
Dojmy po 20 hodinách hraní: Jaký je zatím Zaklínač 3?
17.5.2015 | Miloš Bohoněk
303 příspěvků
-
no skor asi nie, kedze podla trendu chcu mat z dalsej generacie skor streamovacie zariadenia, hras cez net, streamujes na net, vsetko na nete...bude to len taka streamovacia wifi krabicka a skutocnou hernou platformou ostane len pc...este uvidime ako sa k tomu postavi nintendo, ale ms a sony uz asi v dalsej generacii nebudu robit klasicke hw konzoly...
-
pokud by konzole byly "skutečně našlapané mašiny schopné konkurovat výkonným PC" tak by nestály desítku.. a kdo bude kupovat konzole dejme tomu za 30k když za to může mít nadupané PC..
-
neudělají. takové úvahy tu byly i posledně že by to mohli udělat hardwerově na výši, ale vždy je to průměr nebo nějaký paskvil.
-
otázka je, zdali se to příští generací konzol pokusí vyrovnat a udělají je jako skutečně našlapané mašiny schopné konkurovat výkonným PC té doby, nebo se ta výkonostní propast bude dál zvětšovat a konzole budou navždy pasovány do role "lowend pc pro chudé" ve které se už pomalu nacházejí teď
-
Lukass: Zcela s vámi souhlasím, procento těch, kteří Vám oponují ovšem zajistí ještě daleko horší budoucnost pro PC hry, pleps co neměl před pár lety na kvalitní PC (a dnes už na něj vůbec nemá), hraje dnes na konzolích, pamatují si předchozí konzolové verze, najednou dostanou hru downgradovanou enginově hluboku pod PC úroveň Crysis z roku 2007 a můžou se z toho podělat, problém je v tom, že tito pro herní průmysl méně cenní lidé neznají a vůbec neví jaký potenciál má dnešní PC. CD Project jde jen pro zisk, prim hraje marketing a masivní podpora z řad výrobců konzolí, downgrade je proto logickým krokem, aby sis konzolisté nepřipadali, že hrají něco horšího než PC hráči. Kdyby CD Project vyhrál hru s optimalizací pro rok 2013 (viz E3 gameplay), žádná ze současných konzolí by hru nerozjela přes 5 FPS, konzole jsou hardwarově na úrovni high endu roku 2007. To je téměř deset let zastaralý krám, není se čemu divit.
-
Jolanda 😁
-
Viz tunak, v normalne navrzenym svete se muzes volne pohybovat v ramci "bezpecnych" cest, ale pokud bude nekdo hledat manika na zabiti draka, tak to urcite nezada moulovi v rezaty zbroji se zlomenym mecem. A kdyz se vydas kam bys nemel, tak proste umres, a to je presne to, co ma ve hrach byt.
-
Ehm lol ... ve skyrimu si moh od zacatku jit kamkoli, a s lowlv postavou si proste nic silnejsiho nepotkal. Jop, oproti Oblivionu to trochu zamaskovali, tam to bylo uber ... vykidlil si dung, dostal zbroj, vyspal se, zvednul se lv, a ve stejny chodil kazdej zebrak.
Ve skyrimu prozmenu vybijes dung, pokud si nenacheatujes neomezenou nosnost, tak se sice probehnes parkrat tam a zpet (a stejne vpohode uneses trebas 10 bitevnich kladiv .. lol) a vsechno to prodas = prachy jsou zcela knicemu, protoze po hodine hrani jich mas tolik, ze nevis co snima. -
To bude ta bába z Volejte veštci...
-
Myslím, že tě chladným rozhodně nenechává, jinak by jsi na její konto neměl potřebu stále reagovat.
-
Správně kolego, a teď si to pro jistotu stáhněte, aby jste viděl, zda to za to koupení vůbec stojí .... 😃 😃 😃 nezapomeňte se sem pak vrátit a brblat, že další z velkých konzolových exkluzivit už na pc nezavítá
-
Nosferat? .... 😁
-
Bruxa nebo Alp to podle mne nebude. Ona sama říká, že žádný zaklínač by zakázku nevzal - takže to bude něco silnějšího. Vyšší upír?
-
Pro článek, jehož obsahem je: "Je to docela dobrý!" bych doporučil zajít někam jinam. Třeba na stránky Teletubbies.
-
Čoveče tomu moc nerozumím.
-
Preco nespominas GTA V, co vypada o dost lepsie ako IV a frci to podstatne lepsie?
-
Ano, máš pravdu, bylo tam několik místností (asi 4), kde byl silnej pavouk, nějaký silný nemrtvý atd. Zřejmě takový finální hrobky. Ale máš pravdu, že nazývat to "patrem" je příliš. Tento dojem ve mně vzniknul, když jsem tam při několik rozehráních zařval, takže když jsem to tam vloni vyčistil, tak mi stejně pořád v hlavě zůstalo, že je tam to bonusový "patro", který jsem neudělal
-
po editu: hah... tak dejme tomu. Paradoxní je, že jelikož jsem se vystavoval informačnímu embargu, abych se nepřipravil o překvapení, až teď jsem zjistil, že se podíváme do Oxenfurtu... ha, a mám radost, ty pasáže o univerzitních studentech utíkajících na zálety do nočního města mě v sáze bůhvíproč strašně bavily 🙂.
-
S posledním patchem přibyla možnost resetovat skilly po dosažení levelu 100, díky čemuž bylo možné expit odznova, a level postavy tak nebyl nijak omezen.