Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Ano hlupáčku. Jasně, Xbox s výkonem mobilního Jaguaru mi to zcela jistě "natře". Raději jdi vymýšlet další úderná hesla, která ti taky nejdou.
  • nightborne
    Špatně? Já nevím, mě to právě příjde super se vrátit někam, kde jsem kdysi měl strašný problémy, a parchanty, který mi zatápěli, jednou ranou vystřelit do vesmíru =)).

A se scalingem to má společný všechno, protože když tam deš na začátku, tak tam ta armáda není, žeano =).

Ale jak už jsem psal, ve Skyrimu ten scaling zas TOLIK do očí nebil, Oblivion byl daleko větší tragédie.
  • Hnisavec
    najslabšia platforma je podla mna tvoje obstarožné lacné PC, ktoré si si kúpil z brigády
  • Veskoslav
    Musíš mít hodně silný mindrák z pc scény, co? Tupce jako ty nevyplivlo peklo, to muselo být něco mnohem horšího.
  • Veskoslav
    Jenom škoda, že redakce sáhla po nejméně rozšířené a nejslabší platformě, na kterou Zaklínač vychází. Raději bych uvítal pc, kde se otestuje nejenom grafika, ale i různé herní periferie jako K+M, PS ovladač a Xbox ovladač. Můžete vyzkoušet maximální, minimální nastavení hry atd. Xko je nejslabší, podle dostupných informací nejvíce osekané a navíc těch 6 uživatelů v ČR to taky nevytrhne.
  • Ten "ůl" je dobrej vtipálek. *1* Jedna perla za druhou a když už si člověk myslí, že větší blbinu napsat už ani nemůže, tak on vypotí nějaký další skvost. *1*
  • ale to pak nema s level scallingem nic společneho, že je za riftenem tak silna armada, to je vec jak bethesda dela dizajn svych her (tedy konkretne ve skyrimu a Falloutu 3).
    Drsnej level scalling byl v Oblivionu, na to pak vyšel mod, ale ve Skyrimu to uz bylo udelane dobre. Imo nejakej scalling byt musí, aby síce zakladní potvora ti nedelala na vyšším levelu problem, ale aby byla uplne neškodna, to by bylo taky špatne
  • Hnisavec
    Two Worlds 2 bolo podla mna lepšie RPG ako Witcher a vyzerá i na dnešnú dobu nadčasovo...škoda že PCčkári neocenili dostatočne taký klenot i poriadnymi predajmi
  • Tak hlavně , že se nekoná fopá z Two Worlds , kde jste sice byli v rozletu také limitováni svým levelem ale jen co jste přeutíkali ke koni , tak jste celý svět mohli propelášit křížem krážem , protože na vás všichni nepřátelé byli pomalí ) *3* . Samozřejmě pak hra ztrácela , protože příběh nepokračoval (questy se neplnily) ale ta armáda co vás sveřepě pronásledovala to byl pohled pro bohy ;)
  • nightborne
    ...bronzový diplom za plavání, stříbrný diplom za plavání...
  • MickeyMutant
    To byly dneska pecky na tom hokeji, co? Jak to lítalo i mezi diváky, tak to některejm dosvištělo až do úlu.
  • Ten dungeon si pamatuju dobre ale jake bonusove patro? vim že se tušim v poslednim patre dalo jit ješte niž do malych mistnosti kde byl dost silnej pavouk. ale o nejakem bonusovem patre nevim kde je
  • A dalsich 40lidi jste zaplatili mesicni vydelek jednomu vyvojari,mozna vic.
  • A dalsich 40 jste zaplatili provoz toho pc elektrinu atd za celou dobu vyvoje.
  • Jo 40,co jste si to koupili jste zaplatili vyvojarske nastroje a licence na jedno pc,a dalsich 40 jste zaplatili pc jednomu vyvojari.
  • nightborne
    A byl tam nějak příběhově odůvodněněj? Jestli jo, tak sakra, proč by ne, ať tam je, žjo, ale proč by za Riftenem měla bejt draugří armáda se silou vyhladit polovinu civilizovanýho světa ti ve Skyrimu nikdo nevysvětlil *1*
  • No to sice ano,ale vyvojaru pribylo,a naroky pc hracu take,a pro kazdeho clena tymu vpodstate koupit pc za tolik tisic neni zadna sranda kamo.Si vem maj 300 clenu a pro kazdeho pc s doporucenymi pozadavky,a tim to nekonci,tim to teprv zacina.To neni EA.
  • V Divine Divinity byl pod první vesnicí, pod domečkem, kde jsi začínal pětipatrovej megadungeon na 10 hodin s nemtrvým faraónem, skřetama a bonusovým patrem s ultra-tuhejma nestvůrama. A stěžoval si někdo? Ne, všichni jsme seděli na zadku a hráli, protože to byla super hra :-)
  • Kam to speju,zacinam kupovat pc sracku,poprvi vzivote kupuju multiplatformovku,a jeste rpg,ktery jsem vpodstate po gta5 nechtel nikdy videt.A tenhle typ her uplne nesnasim.Zas budu litat po obrovskym svete z toho 20hodin projezdim na koni,4hodiny prokecam,a zbytek akcni pasaze.Doufam ze ne *13*
  • nightborne
    Jasně, on ve Skyrimu nebyl až tak do očí bijící, ale pořád mohlo dojít na situaci, kdys třeba přehlíd nějakej dungeon někde okolo začátku, vrátil se do něj už jako větrem ošlehanej drakobijec, a měl v něm zástup draugřích světoničitelských megagenerálů (co já vím), což v díře ve skále někde za Riftenem působí prostě komicky =).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší