Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím, jak chápat tuto větu: "Skyrim byl možná menší, ale žádný limit levelů neexistoval."

Byl tam level cap jak pro hráče, tak pro NPC a moby.

U takhle příběhových her mi moc o expy, levely atd. nejde. Jde mi o příběh a jeho správné dávkování. Skyrim byl přecijenom dost open world hra s principem dělej, co chceš.. nic tě nikam nežene. Počítám, že u Zaklínače to bude jiné, což mi nevadí.
  • nightborne
    Neexistoval až v legendary edici, nutno dodat. Ale taky by mě docela zajímalo, jak je to s talentama/perkama/skillama/traitama v zaklínačovi =).
  • Zajímalo by mě, proč nikde v žádným videu ani článku není byť i drobná zmínka o tom, jak funguje či vypadá skilltree, popř. jak to bude s max levelem (skiltree http://i.ytimg.com/vi/f1UPuApM9eQ/maxresdefault.jpg )
    Obávam se, že max level bude stejná prasárna jak ve dvojce, kde jste max levelu dosáhli v půlce hry (tam aspoň šel max level posunout modem z 35 na 70).
    Podle XP z vlků a počtu questů (vsadím se, že 2XP jsou proto, že vlci jsou slabí, jako když jste v jedničce dostávali 1XP za utopence X levelů pod váma). to vidim na level cap minimálně 60. Pokud to bude míň, tak potenciál hry bude pokulhávat (něco málo k levelům http://wccftech.com/witcher-3-wild-hunt-tons-gameplay-information-revealed/ )
    Skyrim byl možná menší, ale žádný limit levelů neexistoval *1*
  • Lukass
    Me ta hra nechava naprosto chladnym, jeste ju nemam ani stahlou, jednoduse proto ze na mym PC ted vladne Project Cars, a druha vec je ze polaci me hru pekne znechutili. Jenom si vsechny ty lzi shrnme.
    E
    Hra neprodelala downgrade(tomu se nezbyva nez smat.)
    Hra je primarne vyvijena na PC( dalsi blabol)
    System soboju ma byt cele prekopane, ale zase to neni pravda.

To sou jen ty nejzasadnejsi lzi
    kdovi kolik jich jeste vyleze na povrch az hru dostanou k vyzkouseni hraci.
    Za sebe rikam ze tohle proste zatim hrat nehodlam, a podporovat tak lhani vyvojaru.
    Pockam na poradny mody a pak se do hry pustim.
  • nightborne
    Jediná správná reakce na veskrze pozitivní preview!
  • Nevím ale už se začínám trochu bát, až moc hypování a taky mám pocit že zaklínač byl dělaný prímárně na konzole "čest" konzolistům,,, ale raději jsem zrušil před objednávku,,,
  • Vis vubec ty sasku ze bez PC bys ani nemohl nic hrat na te super duper mega cool next gen krabici?A co najednou ten obrat z indie hrama??nedavno si psal za takove hovadiny na konzoli nevychazeji *1*
  • Ach jo, tohle je pěkně debilní článek. "Pan zaklínač nepotřeboval slyšet nic dalšího, prachy se vždycky hodí. Když po několika minutách v sedle dorazil na místo a vešel na dvůr, do čenichu jej praštila nastražená past s bodáky. Tohle není práce netvorů, pomyslel si." To si ze mě děláš p*del? :D Prosím vrať se do toho nemilého světa. Já tě s radostí omluvím. Přeju hodně bříz, borovic a srnek. A když už tam na tebe čeká tolik lidí, tak tam s nimi zůstaň a přestaň psát podobný h*vna.

Díky moc
  • Ule ty jsi fakt hov4do typicky priklad prumerneho konzolisty kam se na tebe hrabe hnisavka
  • Stačí čítať celý text alebo iné info v predchádzajúcich článkoch. PC verziu ešte nemá vôbec nikto, CD projekt ju odmietol dať pred oficiálnym predajom, aj zahraničné recenzie čo vyšli 12. boli všetko len z PS4 verzie. Takže máš dve možnosti, začať to hrať skôr na konzoli a potom tam pridať veci z PC verzie, alebo čakať až do dňa vydania a začať to hrať až vtedy, čo ti spôsobí že recenzie vyjde vážne dosť neskoro pri takejto obrovskej hre.
  • del0
    Tady je zase nahnisáno...
  • co tam takoveho mate, sporty a auta nehraju, bloodborne jde mimo mne, killzone bych si možna dal ale to je jen jedna hra. to už bych kdyžtak koupil ps3
  • nightborne
    Heh, vidíš to, a já bych si třeba konzoli aj pořídil, abych měl jistotu, že mi neuteče žádná - třeba exkluzivní - pecka... akorát žiju sám a mám sotva na nájem, cigára a jídlo, tak holt není na televizi *1*
  • Hnisavec
    omg Vesko aspon sa lepšie zamaskuj...a btw, že nie sú hry na nextgen je najvacsi PC blábol...sú tam samozrejme všetky velké a najlepšie indie hry čo sú i na PC + ešte k tomu čisto exkluzivity + knižnica z PS3,PS2, porty Vita hier, atď....
  • navíc ma jesšte vlastní bydleni aby ho maminka nevyhanela od telky. copak ja se na next gen tešil jak malej a chtel jsem si udelat radost koupí, ale skrátka ty hry na to nejsou... (nejakych 30 fps mam uprdele)
  • dyt jo, postoupil si na vyšší level, tak si potkal silnejší armadu ktera tam predtím nebyla, je to legitimní. že to nedáva smysl v logice sveta je vec druhá. To pamatuju ve Falloutu 3 starou babičku žijící uprostred pustiny, ktera mela par metru za domkem doupe deathclawu. Proste v Bethesde nejakou logiku veci nereší.
  • Veskoslav
    Už mě nudíš. *6*
  • Hnisavec
    dôležitá je i kvalita výstupu....kým PC je nutnosť a má ho každý, konzola je luxus ktorý si v Čr a Sr väčšinou normálne zarábajúci človek, ktorý má i slušnú telku a nie TFT monitor 13 palcov za 49 eur z Tesca ako ty
  • TW2 je mature hra kde slovo mature znamená spíš vážnost a vyspelost, nemáš tam nadra a nadržaneho kance jako hlavní postavu no a chybí tomu slavne zaklinačovo lore (tedy spíš fantasy pro nedospele nerdy)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší