Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • osobně si myslim že to zkončí jako LOTRO nebo Warhammer online. Další hra která je již zasazená do děje.Dobrá hra to nejspíš i bude ( hrál jsem betu ) ale WoW to asi z trůnu nesesadí.
  • ono to s respawnom vo Warhammer Online nieje onic lepsie, preco si myslite ze to spravia v tejto hre. a upravia to. co ked im sa to paci tak ako to je. zato ze sa to nepaci tvorcovi tohoto clanku a nasledne ludom co si toto citaju a hovoria si ved je to beta to MUSIA opravit.
    jedine kde som zazil manipulaciu casu s respawnom mobov bolo vo wowku pokazde ked dosiel novy datac a potom to dali zasa do normalu.
  • nevite jesli se bude dát lítat ve vesmíru jako ve filmu SW? Melo by to byt možný ne když je to hra z vesmiru
    • P.S. tim myslim na takovych letadlach mezi planetami nebo alespon na orbitu a bojovat s hráči; jinak doufam ze tam bude vic planet
      • mozna nekdy za dlouho s datadiskem, ze zacatku tam bude jen arkadovy prulet predefinovanym tunelem, kde budes sestrelovat nepratele
  • nevim sice, jak předchozí post zapadá do tohoto článku ale budiž. Jinak díky za článek, na hru se hodně těším a ani teď, po třech letech, co jsem zaregistrován, jsem se do betatestu nedostal :-( . Hold nezbývá než vzít zavděk tím, co kd o napíše. Ohledně těch chyb ve hře, podobné ústřelky jsou v betatestu běžné, takže si myslím, že respawn ještě pořešej. A pokud ne hned při spuštění, tak zcela jistě hned zkraje něco optachujou.....viz v recenzi zmiňovaný WoW, který když vyšel, tak taky nebyl žádná sláva......
    • nezapadá, ale prostě mě to děsně štve.. na SW:TOR se taky těšim, ale když vidim ty gameplay videa kde Jedi řeže mečem do někoho třeba 10 ran a s nim to nic nedělá tak se musim smát....
      • Jak teda muzes hrat jakoukoli hru ? Zadna hra neni uplne realisticka....
        Jinak co se tyka toho respawnu nepratel...je rozdil kdyz v lokaci beha 10 lidi a nebo 100. Zazil jsem nekolikrat ze clovek beha pul hodiny okolo a nemuze najit ani jednoho nepritele a kdyz uz najde tak na nej vleti dalsi 3 hraci.
        • moje řeč, ale možná by nebylo od věci na konkrétníchm ístech respawn omezit, jako třeba v tom zmoňovaném kecacím videu po kterém následovalo nemilé překvapení. Ale jinak plně souhlasím, výsledek múže být naprosto odlišný od současnosti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit