Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z bety The Division - zábavný boj o přežití v postapo New Yorku
4.2.2016 | Daniel Kremser
122 příspěvků
-
Ta hra je pecka. Jak PVP tak PVE. Kdyz k tomu vemu fakt ze se da hrat v parte lidi tak neskutecna zabava. Hra sice mela v bete problemy ale to je BETA. Hlavne je si treba uvedomit ze je to vic RPG nez FPS parba a k tomu je treba taky tak pristupovat.
V zadnem pripade nelituju 90euro. -
-
lol me todle pripomina dobu kdy sem v pred vydanim hry kupoval ruzny premia za 2k, uz sem se z toho poucil ;D
-
-
Za mňa určite kúpim. Bavila ma beta a DZ nie sú až také zlé keď človek používa taktiku. Aj sam som dal 4 člennú skupinu na rovnakej úrovni. A keď sme hrali ako skupina nie vždy nás niekto prepadol. SP ako coop na Hard tiež výzva. Tento štýl ma baví a tie rpg prvky tiež zaujímavé. To je ako sa sťažovať na diablo alebo wow že tam sekáte 5 minút do príšerky :-D
-
-
Hral som betu cca 30+ hodin a suhlasim so vsetkym co si napisal. Beta bola fakt naklad a preorder uz mam. Neni o com.
-
-
Podle článku tam snad ani není singleplayer :D
-
-
Je to hybrid. PvE (hlavní příběh) je defacto jen tvoje instance, kde tě nikdo neruší a můžeš si tam přizvat svoje kámoše. PvP řešit vůbec nemusíš.
-
Mužeš to hrát sám, ale singleplayer v MMO ( = Massively Multiplayer Online ) hrách fakt není no...
-
-
Tak já měl za to, že to není čistě MMO, ale singleplayer hra s důrazem na coop (jako třeba CoD apod.).
-
-
Chápu no, ale hra funguje jako MMORPG v obleku shooter hry. Takže žádnej single.
-
-
Já bych to přirovnal spíš k Borderlands. Sice to je pořád připojené k serveru, ale příběh jde hrát i v jednom (i když je coop lepší).
-
-
-
-
-
Já jsem nenáročnej a hratelnost byla pro mě zábavná, takže pokud doma nebudu jen o suchým chlebu, budu uvažovat o koupi. Ale po ostatních stránkách... Neskutečný downgrade z E3... Tohle nemůže přeci Ubisoftu pořád procházet... *16*
-
Za mě 110% spokojenost jen pár věcí mi vadilo. Pár bagu a občas otrávený caver který byl spíš k pláči než ke krytí
-
Čau kluci (a holky),
chci vás poprosit o vypnění mega krátkého dotazníku o hraní her - je to max na 1 minutu.
Díky moc, najdete to tady: https://kvalikvant.cz/jdi/d84490c248 -
-
K čemu tohle někomu je?
-
-
Aby si o tobě něco zjistil ne ? *7*
-
-
-
první tři hodiny mě to bavilo.. pak chodit furt dokola nemocnici na hard kvůli lepším věcem mě bavit hra přestala.. asi koupim ale až někdy ve slěve nebo z druhý ruky :-) V tomto a příštim měsíci me zajímají jiné hry (jak na xone tak na pc) *9*
-
-
To bude tim ze ta hra nebyla jenom o jedne misi. Kdyby jsi sel na PVP a delal vedlejsi ukoly tak nemusis grindit jednu misi.
-
-
"PvP hraní, které paradoxně zanechalo ty nejméně pozitivní dojmy."
Tady by bylo dobry podotknout, ze to zanecha diametralne odlisny dojem, pokud hraje clovek sam nebo ve skupine. Uz dlouho jsem se takhle dobre nebavil u PvP slozky hry, paradoxne jsem hral jen s jednim kamosem, takze jsme si na vetsi party troufat nemohli. I presto bylo cekani na extrakci a hlidani ostatnich hracu (pripadne going rogue) to nejlepsi na bete Division.
Nicmene dokazu si predstavit, ze hrat to sam, tak zrovna DZ nenadchne, akorat bude clovek nastvanej, protoze ho skoro vzdycky nekdo zabije.
Jinak jak nekdo psal, ze az vyjde plna hra a hraci budou mit nejakej zajimavejsi equip, tak to casty zabijeni trochu prestane, nedava smysl vzhledem k tomu, ze po smrti spadne jen DZ loot, takze to nijak lepsi itemy z kampane neovlivni. -
-
Mě hlavně přišlo že to v DZ bylo jako na honu kde je na dvacet kachen padesát myslivců. Všichni tam pobýhali sem tam a hledali nějaké NPC co by odpráskli. Když se nějaké našlo všichni se slétnuli jako mouchy na lejno aby si urvali nějaké to XP. Co se týče rogue agentů tak pár partiček (rusáci, holanďani) hlavně šlo po sólo hráčích kde měli zaručený uspěch. když se drželi skupinky hráčů pohromadě měli relativně klid. Zradu při přiletu vrtulníku sem nezažil. Vetšinou chtěl každý něco poslal ale občas to narušili právě ty party rogue. Někdy zavolali jen tak s plezíru vrtulník a čekali zda se někdo přiblíží a pokusí se něco poslat. Skill tady bohužel nehraje žádnou roli, na férovku tě prostě udolá ten kdo má větší lvl a nejlépe legendární kvér.
-
-
Ja jsem presvedcil zmineneho kamose, abychom pockali 10 vterin pred priletem vrtulniku a pak sestrelili dalsi 2 hrace, co tam s nama cekali :D .. Trochu to probouzi v cloveku necestny pudy, ale zabava to rozhodne je.. Jinak souhlas, cekam na nejakej dalsi obsah v DZ.
Dokonce by mi mozna ani nevadilo, kdybych tam mel treba misi z kampane (dejme tomu by nebyla v hlavni dejovy lince), asi by to tomu pridalo uplne jinej rozmer, kdybych si musel davat bacha i na hrace.. Ale to je mozna dobra myslenka jen na papire. Uvidime. -
Pořád je to jen beta, nikdo neví, jak to bude až ta hra vyjde. Hlavně bude víc NPCéček v DZ to už je potvrzený. A nevíme, jak to bude se skillem až budou všichni lvl 30
-
-
Asi narážíš na mě, protože jsem o tom zabijení mluvil já. Nejde o equip, ale o zkušenosti a DZ money a klíče. Jakmile umřeš ztratíš DZ money a zkušenosti. Pokud umřeš jako rogue ztratíš o hodně víc včetně klíčů. Takže si někdo dvakrát rozmyslí než pujde dělat rogua, aby někoho zabil a pak ho honila půlka serveru, jak to bylo v betě. Tam to tiž bylo každýmu jedno jestli umře nebo ne, každej věděl, že je to jen beta a stejně to v plnej hře mít nebude, tak proč to nezkusit. V posledních dvou dnech už jsem nedělal nic jinýho než, že jsem byl rogue a zabijel všechny a nebyl jsem sám, protože už nebylo, co dělat jinýho a nechtěl jsem to vypnout, páč mě to bavilo. V plný hře bych to nedělal škodil bych tim jen a jen sobě. (Kdybys nevěděl tak DZ lvl ovlivňuje jaký krabice v DZ mužeš otevříít a jaký věci od DZ vendora mužeš nosit)
-
-
Jop, reagoval jsem na tebe.. OK, tohle samozrejme beru, ztrata klicu me zamrzela i v bete, level ani tolik ne.. Valid point, vypadalo to, ze narazis na equip.
Uvidime, az to vyjde, jak to s DZ dopadne, kazdopadne me to i pres znacnou omezenost bety dost bavilo.
-
-
-
Co to je, nějaké PVE mmo?
-
Je to super hra.Betu jsem si fakt užil.Už se těšim na plnou verzi :-)
-
-
Mě se líbí jak tu dáváte dislike přitom minimálně polovina co to tu čte jste v té Betě ani nebyla.A jenom protože je to Ubisoft to odsoudit.Jasně,tak líbit se to nemusí každému.O tom to také je.Nic to,ale nemění na tom,že je to pěkně vypadající hra.
-