Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z filmu - Warcraft: První střet
8.6.2016 | Redakce Games.cz
161 příspěvků
-
Thrall je asi tak od 5 let mladší než Arthas, v této době si to Arthas už parádně cupitá po chodbách. Časová osa bude dle mě ( i s těmi změnami ) relativně v poho :)
-
Musí to napravit dalšími díly a ty musí mít lepší hodnocení, aby usedli po boku ostatních troj-médiových top ság. Tedy kvalitní knížky, filmy a hry. I když vždycky je jedna z nich super a ta třetí průměr. Harry pokulhává na hrách, stejně tak LOTR. Neřekl bych že by se to Blizzardu podařilo, aby měl na stejné úrovni (ve vlastním universu, ne vzhledem k LOTR, HP...) jak hru tak knihy a film(y).
-
No jo. To je k vůli tomu, že existují populární hry a populární knihy. Pokud to pak někomu nedocvakne napoprvé tak je to problém filmu a né člověka, protože je jiné očekávání od filmu díky zaběhlým předlohám. Teď neříkám že to tak nemůže být, ale za sebe klidně trapně přiznám, že téměř po každém znovuzhlédnutí Pána Prstenů mi docvaklo něco nového *1*
ale jsou daleko lepší příklady, skoro většinu z filmu Počátek jsem napoprvé vůbec nepochopil a o to lepší bylo to sledovat znovu. Hlavně není někdy možnost pochytit všechny prvky filmu a soustředit se naráz na každý detail. Ale pokud tohle lidi na těch filmech neláká a jen jedou jeden za druhým od pochopim do nepochopim, tak se té kritice nemůže nikdo divit *3* Kort když chtějí hned všechno recenzovat a neberou v potaz, že by to mohlo být jejich chybou, pokud je to chaotické/těžké na pochopení. Viz. CSFD v poslední době *11*
Warcraft film má ten problém, že je už moc známý a přišel po hooodně dlouhé době. Trpí přecpaností a není možné ho hned vstřebat. A nestačí jen dávat pozor, to se zdá hlavně proto, když o tom něco víš a přijde ti to jasné *7* -
Náklady < Výdělek =>
dead -
Pwneeeed!
-
Já jsem proti CZ dabingu. Ale moc vyskakovat si nemůžu. Ve městě nemáme žádný multikino a orignální znění s titulkama dávaj u nás akorát v úterky večer od 20:00. A i to je úspěch, zavedl to novej šéf kina. Vzhledem k tomu, že dělám v non-stop provozu 12hodinové šichty a startujeme v 8/20 hod, tak holt někdy musím jít i na 3D s dabingem. To je kolikrát solidní horror *9*
-
Jak to bývá - pár fanboys je pevně přesvědčeno, že pokud člověk snad nehrál hru, nemá právo hodnotit film. Přitom má-li se jednat o dobrý film, měly by tam být věci dostatečně objasněné i bez znalosti hry - což vypadá, že asi zrovna nebyly.
Jediná a pravá oprávněnost hodnotit film Warcraft® dle fanouška herní série Warcraft®:
1) Znalost přesné specifikace státního zřízení přítomných státních útvarů.
2) Jasná příslušnost jedince Hordě či Alianci. Nezávislí se nepočítají.
3) Znalost veškerých knih doprovázejících herní sérii Warcraft®.
A tak dále a tak dále. -
Flim pouze pro fanoušky Warcraftu/blizzardu.Kinematografifie průměru utopená v rozpočtu,že by kačer skrblík záviděl.Samozřejmě se mu dostává velké pozornosti.Něco podobného se dělo u premiery starwars a jaký brak se ztoho vyklubal.Hlavně,že Pavel všechny pobízel at na to do jdeme bez ohledu na jestli to bude či nebude propadák
-
Jako chodit na filmy s dz dabingem je debilita nejvetsiho kalibru... takovy nechutnosti, to radsi trhat nehty klestema.
-
Smutný
-
ty jsi cvok. Absolutní cvok. *7*
-
No ty ses taky projevil jako nádhera. Že Tě postavili vedle maxíčka.
-
to spis vypada jak vyrocni slet fanboyu
-
Ano na tvůj inteligentní komentář jsme všichni čekali ty blbe....
-
Ale tebe postavili před kino, protože malé děti na to nemůžou.
-
Ono to nesedí asi ani geograficky, ve hře Dutotan zemřel později a jinde (v Alteraku). Filmová serie asi bude mít podstatně zkrácenou časovou linii.
-
Film prumer, neurazi ani nenadchne
-
Ja mam Tolkiena velmi rad, ale že ho ty považuješ za Ješiša Krista, je čisto tvoj mentalny problem.
Kniha bola krasna, filmova trilogia vinikajuca, hodna literarnej predlohy...mne osobne tam nič nechybalo ...viac nemam k tomu čo dodať. Čus -
Originální znění je boží a užiješ si film o 180% víc než špatnej cze dub.
Vážně tady český znění u orků je doopravdy smutný... -
Jen mimochodem, mi nejde do hlavy rozvržení časových os ve filmu...
Protože to dítě co se narodilo Duratanovi, je Thrall, kterej dostane jméno Thrall(otrok) až v gladiátorských arénách..Ale v časový linii je Thrall stejně starej jako Arthas.. oboum je 24-26 v době nákazy...
Takže proč ve filmu není ani zmíňka o Lordaeronu? Nebo narození nového prince? (chápu, že se příběh točí jen kolem království Stormwind, ale i tak....