Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    1700? A to jsi vzal kde? Já kupoval za 5 euro bez panda. A teď stojí 20 euro včetně posledního datadisku+měsíc předplatné.
  • díky za shrnutí... pamatuju si, že jsem W1 a 2 nějak tak hrával, ale to jsem byl dost malej, měli jsme to asi stejně anglicky a ten příběh jsem vůbec nevnímal, nevěděl o co tam vůbec šlo.... a docela by mě to zajímalo.... hlavně ten příběh, ale docela bych si to i prošel a zahrál znovu ty hry... ale nejvíc mi šlo asi o ten příběh, aby byl člověk v obraze trochu....
    o knihách vím, že jsou, stejně jako jsem koukal, že jsou knihy i k starcraftu.... u starcraftu jsem o nich docela přemejšlel, časem, že bych je přečetl.... tak možná se časem rozhoupu i k těm knihám warcraft....
    ale docela škoda, že tyhle starý hry nepředělávají nějak, aby byly v pohodě pro windovsy nový.... někde jsme takhle narazily na starý Lost Vikings.... předělaný prostě jen tak, že je člověk spustil přímo ze složky v PC a fungovali.... žádný instalace atd... prostě spustit a valí to.... :-)
    a né jen tyhle warcrafty, dovedu si představit spousty takovejchdle starších her, který bych si pamatuju, že sem hrával a klidně bych si je zahrál znova....
  • Jo a nevím, zda je tam kampaň.
  • http://en.war2.ru/

server, kde i stáhneš w2. Co já vím, jediný server kde se ještě hraje (dlouho jsem se starým accountem na battlenet nevlezl a sami se tím na stránkách chlubí. Ani nevím zda původní battlenet není již dááávno zrušen).
  • 1700? to si vzal kde boha jeho. Základní hru to jest Battlechest která v sobě jen tak mimochodem dneska už obsahuje všechny vydané datadisky (není potřeba nic dokupovat) seženeš do tří stovek... plus tam je 30 dni hracího času zdarma.
  • Erien
    Však Warcraft Durotan oficiální prequel k filmu česky vyšla a mám ji doma už přečtenou.
  • Spades
    No tak stáhnout určitě z torrentů, koupit se už IMHO nedá, možná jedině z bazaru staré instalačky.
    Češtinu sice seženeš, ale nevím jak je to s verzema, Warcraft 2 doporučuju Battle.NET edici, ta funguje i na moderních systémech, WC1 fakt netuším.
    Pokud to ale chceš hrát jen kvůli příběhu, tak na to se vyser, protože ty hry příběh nemají.
    Příběh prvních dvou WC je popsán v knihách:
    Zrod Hordy (Prequel k WC1)
    Vládce Tirisfalu (WC1)
    Příliv temonty (WC2)
    Za temným portálem (WC2: Datadisk)

Zrod Hordy je pak pro film retconován knihou Warcraft: Durotan The Movie Prequel, která ale nevyšla česky a asi ani nevyjde.
  • Nazdar.... zkusím se tady zeptat....
    kde a jak by šel sehnat, stáhnout, klidně i koupit warcraft 1 a 2.... tak abych si je nejlíp v češtině mohl zahrát na mým současným PC- čili win 8,1...?
    díky za případný odpovědi....
  • Za mě ještě první Mortal Kombat, to sem jako malej žral *14*
  • Shania
    Osobně nechápu stížnosti na to, že je těžké sledovat co se tam děje pro někoho, kdo Warcraft nezná...

puvodně když jsme tyhle reakce čet, o tom jak se toho moc vystřihlo, jak se skáče zběsile z lokace do lokace atd, měl jsme trochu obavu.

Když jsme to včera viděla, tak mi přišlo, že když někdo aspoň trochu daval pozor, tak je tam naprostá většina věcí vysvětlena, jako třeba fell, kirin tor a v podstatě skoro vše důležité. Přechod mezi lokacemi byl naprosto v pohodě. A i když Warcraft dobře znám, tak to nebyl problém pro ostatní co ho neznají.
    To co tam je dost nejasné je mannorothova krev, ale tohle někoho kdo warcraft nezná nemusí vůbec zajímat a bud tato cast zcela odpada, nebo ji spis představí pozdeji.

Tím nechci říct, že by si to těch 40 extra minut nezasloužilo a snad je i nakonec dostaneme.
    A vlbec by mi nevadil pomalejší rozjezd ala LOTR nebo Hobit,kde mě naopak doslova nastralo byl akční a až přiliš "nerealistická" bitva pěti armad a to mi moc nevadilo to co dělal legolas s gimlim v lotr.
    Podle mě solidní začátek slibné série.
  • Film mě jako fandu Warcraftu unesl. Drží se hodně předlohy a těch pár změn je příjemných a hodí se, protože by nebyl čas vysvětlit některé posunky :-) Já si to užil, ale chtělo by to pro neznalého diváka ještě tak hodinku a půl navíc, aby tam postavy nedělali věci, které neznalý nemůže chápat. Bojové scény jsou skvělé.
  • axell1990
    Do lvl 20 máš free trial, ale pak si hru musíš koupit. Tuším že kolem 1700 to vycházelo loni když jsem jí kupoval.
  • Ok tak teda do tebe, kvalitni film, dobre zahrany dobre dialogy atd ma bavit i nefanousky daneho tematu a nic o spatne zbroji jsem nenasel jen tonze vypada lacine z cehoz usuzuji ze vypada lacine i na wc a dala se udelat lepe a rozhodne lepe neznamena do stylu pana prstenu. Promin ale spise dam prednost objektivite od nefanouska warcraftu nez od fanouska, proste si myslim ze kvalitu filmu zhodnoti objektivneni nez fanousek ktery tomu spise prida.
  • meli vypadat jako lidi ze cinematicu, jednoduche.
  • tok to je HNUS*11* škoda, že to neudělali komplet ve 3D jako CGI ke hře *10*
  • Že to hrajou lidi je správné. Chvílema i orkové vypadali opravdu jak živý, protože ta animace je naprosto úžásná. Když jsem poprvé spatřil Guldana, tak mi spadla čelist. Každopádně je pravda, že některé postavy by měl hrát úplně jiný typ herce a 3 sekundy ve kterých byl záběr na elfy bych raději vyškrtl... Jinak si myslím že vážně pohoda.
  • tak stím souhlasím od začátku že to měli udělat alá CGI Blizzard
  • špatný nepočítám, když ohlásí film podle hry tak můžeš s téměř stoprocentní jistotou dopředu předpokládat, že to bude odpad, to samé platí o hře podle filmu, pokud se nejedná o lego adaptaci, které jsou sice na jedno brdo, ale mají jisté kvality. Jakožto fandu maria mě film neurazil, to je tak ulítlá ptákovina, že jsem se u ní docela bavil i když je to podle předlohy úplně mimo mísu, nechtěl bych se dívat na film o týpkovi, který by celou dobu lezl trubkama a skákal na želvy, leda by z toho udělali splatter jako dorkly:
    https://www.youtube.com/watch?v=QgACcUDttQ0
  • Opravdu 5x? Tý jo. To mě určitě můžeš odkázat, kde přesně najdu tu nekonečnou řežbu tam a zase zpátky a mezidruhovou romanci. Já to četl jen dvakrát, takže mi to asi mohlo nějak uniknout.

Docela zásadní rozdíl bych osobě vyděl už jenom v tom, že Hobit byl psaný jako dílo, co se zapíše do dějin fantasy literatury a natočený stím aby jenom vydělal hromadu prachů a pak se propadl do zapomění jako Béčková fantasy mlátička.
  • Magister_Peditum
    Měli to celé udělat animované. Ve hře mají lidi jinou tělesnou konstituci, takže ty obří nárameníky, meče atd, nevypadají tak srandovně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší