Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen
    Animace zvířat určitě snadné nejsou, ale dovolím si tvrdit, že animace lidí jsou mnohem horší. Byť se nesnažíš zachytit vše na 100% věrně, uncanny valley udělá své.
  • Tilwaen
    Nový Tron nebyl špatný.
  • frantisek_nejezchleba
    Fuka je na filmy tohoto druhu od přírody stavěný. Bral bych to hodnocení s rezervou.
  • frantisek_nejezchleba
    to by mě zajímalo, jak to myslíš.

Pro mě skvělý formát článku.
  • Minimálně dva, postal je taky super, i když se hrou toho moc společného nemá, jediný film, který se Uwemu povedl
  • Necitelny format clanku.
  • 5/10 či 8/10 to je každého osobný názor. Mňa skôr zaujíma koľko film zarobí v USA a koľko celosvetovo. Podľa toho uvidíme či bude dvojka a aký bude mať rozpočet. Myslím si, že séria má na to aby mala ďalšie a aj kvalitnejšie diely. Držím palce. Aspoň si latku nastavili nižšie a bude ľahšie ju prekonať napr. v ďalšom diely.
  • blbost, Hobit - kniha je pohadka pro deti, tak ji Tolkien psal a je zbytecne v tom hledat nejakou extra hloubku. A co se tyka Tolkiena samotneho, tak ten doufal, ze se jeho knihy a svet stanou predlohou pro dalsi spisovatele, kteri budou prispivat svymi pribehy. Takze silne pochybuju, ze by byl nejak nestastny z filmu, spis by byl rad.
  • Magister_Peditum
    Ani bych neřekl.
  • Magister_Peditum
    Jinak. Podívej se na nějaké cinematic video z Warcraftu.
  • To je hodně smutný jestli to, že nějaký film nestojí ani za 150 korun za lístek, omlouvá fakt, že se do něj vrazili majlant.

A to, že si myslíš, že Hobit film má cokoliv společného s původním dílem... Kdyby byl J.R.R.Tolkien naživu, ten kýč by nikdy nevyšel. V podstatě vzali Hobita, ořezali jakoukoliv duchaplnost a narvali to Holywoodským klišé. Takže z unikátního románu udělali podprůměrný film, když nebudeš brát v potaz předlohu a původní myšlenku knihy.
  • axell1990
    No to je mi tedy novinka a dost bych se divil vzhledem k tomu že používají oficiální trademark. Nemluvě o tom že ty rozdíly tam jsou nejen oproti knize ale i hrám. Napsal bych nějaký příklady, ale nechci tu dělat spoilery pro lidi co na to třeba ještě půjdou.
  • rohlos
    Zrovna jsem to chtěl říct. Nezatracoval bych ani herní téma, ani snahu něco natočit. Vždycky může bejt něco, co se prostě povede... *3*
  • to se pletes no prave, to je uplne jina liga.
  • Jeden. Prvni Silent Hill :-)
  • No asi takhle, kolik je filmů podle her co se podařily?
    Když nepočítám že RE byl dobrej jen kvůli zadku Milly Jovovich tak naprosto žádnej.
    Jestli je Warcraft obyčejnej nadprůměr a není to mega super velkofilm co tutově vyhraje Oskara, tak je to pořád dost velký úspěch.
    Mohlo to dopadnout jako třeba Far Cry *16*
  • Pozeram, že tu sa zase hodnoti podla traileru, GGG si tu otvara svoju špinavu hubu, a mne sa otvara nožik vo vrecku...hatujem takychto haterov, čo zistili, že maju ochlpenie v rozkroku, hned sa považuju za dospelych a idu všetko kritizovať...hlavne že ma Bíbera ako avatara, myslim že Kačer Donald by bol vhodnejši...navyše konzolista...ťažky pacient...
    BTW film bol drahy, tzn určeny na komerčne učely, umenie hladajte niekde inde.
    Ja som už sice na taketo kusy pristary, ale decka si pridu na svoje...chystame sa do kina...som na to zvedavy.
    Hobit...tak ten sa mi VELMI pačil, pretože to bol Tolkien, velmi dobre spracovany Tolkien, a deti by som na to rozhodne NEZOBRAL !!
  • MrSanta
    Přežil jsem dvojku želv, takže se Warcraftu nebojím. 2D verze s titulkama snad bude v pohodě.
  • Jack1947
    Takže klasika pro fanboje Warcraftu špatné a pro ostatní stravitelnej film.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit