Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • komentare typu kdo nestravil ve wow x hodin tak tomu nebude fandit co to ti lidi neustale melou ? tohle je film podle warcraftu na podle wow 1 si o tom neco zjistim pak melu hovadiny :) za me velmi dobry film !
  • ucho
    není, však jsem nic takového ani nepsal, tak tu ze sebe zase nedělej debila ;)
  • TheGGG
    a co, kolik tomu dal Fuka? To je jako nějaký ukazatel kvality?
  • ucho
    jak se pohybují komiksové postavičky?
  • Magister_Peditum
    Nejsou tam postavy, ale neřekl bych, že by animace zvířete, zvlášť opeřeného, bylo něco snazšího. Zvlášť, když se u člověka nesnažíš o 100% věrohodnost. Postavy ve WoW/W i v cinematic trailerech vypadají a pohybují se taky spíš jako komiksové postavičky.
  • Veskoslav
    Hlavně ne Avatar. Nejvíce přeceňovaný film za poslední dekádu (i když ty myslíš technické zpracování). Ale tam je taky cena 230 mega, což máš skoro o 130 mega více než tady. Soví strážci je možná příklad animace, ale nejsou tak postavy, jenom zvířata a to je problém.
  • Magister_Peditum
    Tak třeba Legenda o sovích strážcích (nehodnotím teď děj, ale animaci) stál jen 80 milionů dolarů, a neřekl bych, že by animačky od Blizzardu byly nějak závratně lepší.
  • Veskoslav
    Tam to by zase půlsobilo dost blbě. Kdyby to udělali v kvalitě, co má WoW/Starcraft/Diablo, tak se nedoplatí.
  • Magister_Peditum
    Však neříkám, že by to muselo být v této grafice. Osobně bych byl klidně pro animaci ala trailery k Overwatch. To by se, myslím, dalo zvládnout, aniž by to stálo půl miliardy. A lépe by se dalo strávit to komiksové a klišé chování postav.
  • Veskoslav
    Tak to by nestálo 100 mega:) Se podívej, kolik stálo FF a to v dnešní době není žádný zázrak jejich použitá technologie a film není kdo ví jak dlouhý a počet postav taky není zázračný:)
  • Magister_Peditum
    No, už z trailerů bylo poznat, že kamenem úrazu budou lidé a nikoliv cgi postavy. Měli to udělat animované celé a bylo by to lepší.
  • oin.odin
    osobne sa mi ten film moc nepáčil za mňa mal 5-5.5 z 10 ... ale zase som si po jeho zhliadnutí začal čítať históriu sveta warcraftu (myslím ako fiktívneho sveta Azaroth či ako sa to ta planéta / vesmír / whatever vola)
  • ucho
    Fuka tomu dal 70 % a líbilo se mu to víc než Hobit. Nejvíc kritizoval hudbu. Takže prostě klasika, někomu film sedne víc, někomu míň.
  • Veskoslav
    A víš, že knihy jsou neoficiální?:)
  • ringmancz
    no nevím, přijde mi, že jste to zbytečně strhali. na moviezone se to klukům líbilo, i Hladovi trochu
  • Plytvanie potenciálom
    Škoda no...

"Odpad"

Blizzard is DEAD
  • po těch trailerech bylo jasne že to bude přinejlepším pruměr
  • Jo zě to není jak Poslední Strážcem to fakt zklamali. čekal jsem super sobouje Kadgar(kdy se stane starým) a Lothara proti Medivovy a oni ho proste rozplacly hliněným šutrem. (ani nebylo vysvětleno proč Mediv je zlej jenom proste že je FEL). města byla fajn Ironforge věrna kopie Stromwind taky, dokonce i hospudku v Goldshire udělají jako ze hry, ale proč daly dalaran do vzduchu to fakt nechapu.
  • Jen prosím nezmiňuj Marvel *11*
  • axell1990
    No právě jsem přišel z před premiéry a musím říct, že jsem z toho dost rozpačitý. Film to špatný není, ale předlohu pojímá dost volně (převážně kniha Poslední Strážce) většina dějově důležitých momentů je hodně pozměněná a to bohužel dost často k horšímu. Navíc jsem z filmu pojal dojem že pokud se bude filmové universum nadále rozrůstat pak asi dojde ke kompletnímu remaku časové osy... abych naznačil co myslím bez spoilerů tak to například vypadá že bude pouze jedna invaze orků , nikoliv dvě jako v herním a knižním universu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit