Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo urcuje co je ohrane ? Proste si predstav misto borca v kapi typka v normalnich soucasnych hadrech, co lita po soucasnym meste v parkour stylu jako v AC a misto na koni jezdi autem, to je cele. A nemusis se s tim ztotoznovat, ja to nikomu nevnucuju *3* Proste by se mi to libilo.
  • Jack1947
    To je nakej chabej pokus o trolling nebo co ? *7* Aha, ja myslel ze tady jde hlavne oto ze najemny vrazi je v soucasnosti ohrane tema ve hre, v minulosti naopak nwevyuzite nebo je snad jina hra ? Pokud se mylim oprav mne, a nevymislej si hlouposti co vlastne chces AC ze soucasnosti a jak by to bylo... napis prosim jak si to myslel.
  • "Bez vlastní zkušenosti odsuzuješ"
    Mám zkušeností dost abych věděl, kam tohle míří. U AC3 jsem to psal taky (a ne protože nemám AC universum rád, ale právě naopak, protože mi přijde že Ubisoft šíleně mrhá potenciálem), taky mi řekli podobní jako Ty že to není pravda a vida jak jsem si nakonec hezky padl do oka s většinovým názorem ^_^

"někdo, kdo ji skutečně hrál, snaží popsat a trochu tě do svého zážitku vtáhnout."
    Kdo hrál co? Přesně tu hru kterou bude Ubisoft prodávat zákazníkům? Viz SimCity kauza. Dokonce i pan Dobrovský je si toho vědomý, když do článku připsal sebeobrannou klauzuli pro eventuální budoucí 180° otočku, kdyby bylo potřeba:

"poznámka: výsledek samozřejmě může být jiný a hratelná ukázka byla připravena pro novináře"

Takže vím co dělám - po přečtení vcelku obsáhlé reklamy na AC4 se ptám autora reklamy na pár velmi zajímavých bodů ohledně hry samotné. Prozatím žádná odpověď, asi by se odpovědi svým vyzněním poněkud neshodovaly s "poeticky sepsaným článkem".
  • Lawliet
    + osobně mi subject sixteen příjde mnohem zajímavější než Desmond. To hlavně emočně.
  • Jo, hitman je fakt stejně hbitý jak hrdinové z AC *7* Spletl jsem se, her s nájemnými vrahy ze současnosti, kteří mají pohybový potenciál borců z AC a stejně otevřený svět je vlastně všude plno :).....
  • ...nemůžu si pomoci, ale když si čtu tvůj útočný text na poeticky sepsaný článek, napadá mě pouze: To je ale blb. Bez vlastní zkušenosti odsuzuješ a útočíš na hru, kterou se ti někdo, kdo ji skutečně hrál, snaží popsat a trochu tě do svého zážitku vtáhnout.
  • Jack1947
    Je to jedine dobre, to si vubec nedovedu predstavit ano Max tak z 1svetove a nanejvejs z 2. Vic ale ne a jestli by to udelali tak jen kvuli prachum , jasne ze bych to hral ale hodne by si tim u mne herne klesly. *7*
  • Na toto téma se nedávno někdo z vedení AC vyjádřil ve smyslu, že k tomu snad nikdy nedojde. Takových her ze současnosti/blízké budoucnosti je podle něj dostatek.
  • Jack1947
    No fuj, mame tu Hitmana Assassin by mel zustat pekne v minulosti. Jak te to vubec muze nabadnout, soucasnost pf.. *7*
  • Jack1947
    Kdyby slo jen o Aijchy , tak by v tom takovy problem nebyl. Jenze nejde a Steam bych si vtomto pripade radsi vypustil, casem bych z ust vypustil i Origin. *4*
  • Jack1947
    Ma, a jeste neplati prodeje, prodeje to teprve prijde az nebudou mit jinak kde stavit. *4*
  • Lawliet
    Works for me.
  • Lawliet
    Já doufám, že spíš ne. Ne fakt, za vraha z minulosti je her podstatně méně, než za vraha z přítomnosti.
  • Doufám, že někdy přenesou ten koncept do současnosti. Za superhbitého moderního vraha bych si s chutí zahrál.
  • Ale ono to má hlavní příběh *1* *1* *1* *1* ale hlavní příběh je jen a pouze ten "historický"....v předchozích dílech se za hl. příběh považovaly i eskapády s Desmondem (které mě nevadily)....ale tentokrát bude přítomnost volitelná a bude spíš pro ty co se budou chtít pročítat tunou archivů a dozvědět se něco o postavách s předchozích dílů....
  • Uvádíš mě do rozpaků.
  • Ano ano, je to tak, Uplay je nejhorší věc, mám stejnej problém taky a opravdu se mi nechce už kupovat žádnou Ubisoft originálku, protože si ji stejnak dík Uplay nezahraju.. Celkově tyhle aplikace nesnášim (Stem, Uplay, Windows game center nebo co to je, Origin,...). Proč to furt dělaj, vždyť ty achievementy tam snad stejně nikdo nesleduje ne?
  • Tak tedaa, tos jim to nandal.
  • V takovém okamžiku hold člověku nezbývá, aby si zcela legální kopii hry ocrackoval :)
  • Neříkám že je to špatná hra ale když nemaj ani zájem udělat hlavní příběh proč se to vůbec jmenuje Assassins Creed ? Aha jo prodeje ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit