Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní Assassin's Creed IV - zábavný život námořníka
12.10.2013 | Pavel Dobrovský
69 příspěvků
-
Nezní to špatně :)... jasně, každý to nemá, ale podle fór rozhodně nejsem sám... Nemám v zásadě problém s errory spojené se spouštěním či během hry, i kdyby byly třeba zaviněny samotnými autory či výrobci. Jakmile se ale problém objeví v DRM a doplácí na něj hráč, který si koupil origo... v takovém případě je mi opravdu jedno, proč to nejde...
-
Byls někdy na otevřenym moři ?
-
*11*
-
Ak bolo myslené toto, tak to beriem. Také veci boli otravné. Hoci na druhej strane, zase hráči aj recenzenti šomrú, ak vyjde hra, kde sa drevené dvere otvárajú na fotobunku bez pohybu ruky, alebo sa postava ani nedotkne klávesnice, keď počuť, že niečo vyťukáva a objavujú sa poznámky, že si na niečom takom mohli dať záležať. nájsť rovnováhu pri takých veciach je ťažké.
Ale už párkrát som tu zachytil kritiku na dlhé príbehové animačky pri rôznych hrách. -
Taky nemám rád Uplay, je to jak nějaký název jogurtu.
-
absenciou animaciek boli asi myslene tie minianimacky, napr. pri otvarani dveri a tahanie za paky, to bolo casom fakt otravne, samozrejme velke pribehove animacky by urcite neskrtli.
-
Nechci aby to vyznělo nějak špatně, ale u mě třeba běží všechno v pořádku....i když rychlost by si to vyšší určitě zasloužilo....
-
... po instalaci již čtvrté (!) origo hry (AC: R) se uplay komplet zablokovalo - dlouho se načítá (i offline) a nelze se kvůli zadání aktivace připojit na net (hlásí to chybu připojení - což je nesmysl). Je ironie, že se nelze ani přímo připojit k ubi.com ani k supportu... Přeinstalace uplay nepomohla - spíš naopak, nedostanu se ani do offline... a zkusil jsem opravdu všechno od reinstalace, čištění a úpravy registrů, kontroly portů a jejich zabezpečení, vymazání hostu...
-
Hlavný príbeh je voliteľný? Zaujímavé. Viem že bol jednou z najslabších vecí predošlých dielov, ale patrí tam. Ak ho chcú ignorovať, tak nemali dávať k názvu číslo "4", pretože logicky človek čaká rozuzlenie zápletky s Juno. Upustiť od hlavného príbehu nie je ústretovosť voči hráčom. Len demonštrácia toho, že nie sú schopní prísť s príbehom, ktorý by hráčov zaujal.
Neviem čo je dobré na málo animačkách. Už pri recenzii na XCOM som to nadšenie z ich absencie nechápal. Chybou trojky bolo, že nútila hráča hrať tak, ako chceli tvorcovia, nie ako chcel on. Animačky do hier patria, sú odmenou pre hráča a pokiaľ dajú možnosť ich zrušiť, uspokoja tým všetkých.
A s tou plnosťou herného sveta je to tiež vec názoru. Ak si odmyslíme zbieranie stoviek vlajok, pier a truhlíc, alebo plnenie výziev, kde v podstate opakuje hráč viackrát to isté dookola, tak v predošlých hrách toho až tak veľa na vyplnenie voľných chvíľ medzi misiami nebolo.
Ako vyzerá to odstránenie krvavosti? V trojke krv striekala trochu moc. Ale stále lepšie, ako hry v ktorých sekáte do nepriateľa bez brnenia a nepadne ani kvapka krvi. -
A jaký konkrétní?? Jestli se můžu zeptat....
-
...po čerstvých zkušenostech s uplay už žádná další hra od Ublijsoftu..., ne děkuji...
-
Od série AC jsem toho nikdy nečekal příliš....nikdy to pro mě nebyla TOP hra roku, ale pokaždé jsem dostal co jsem chtěl....každý díl udělal krok vpřed oproti předchůdci (menší - či větší)....Méně stereotypu (týkalo se hlavně prvního dílu), hezké prostředí, souvislosti s historií, nějaký ta zápletka mezi řády....Od každého dílu jsem dostal co jsem očekával (a ano jsem jeden jeden z těch - kterým se líbilo AC3)....Pokud tady námořní bitvy budou lepší než v AC3 (což budou tam to bylo dosti primitivní, ale zábavné) - pak budu spokojen....Nic víc nic míň....Takové moje CoD - akorát lepší a propracovanější (eee kolik hard-core fanoušků se tu tak pohybuje?? *1* *1* *1* *1* )
-
"Žraloky, jejichž harpunování je strhující jako rockový koncert."
Myslíte tu mechaniku velmi viditelně zkopírovanou z boss konfrontace Leona a příšery Del Lago z několik let staré hry Resident Evil 4?
http://www.youtube.com/watch?v=fTpz-Zds4iU
"Zoufalými piráty, kteří plovou na sudu a potřebují zachránit. Je to ideální způsob doplnění posádky po náročné abordáži. Haj hou, ať teče rum!"
Počkat, nebylo jedno z hesel Ubisoftu (které jste VY, GAMES, opakovali ad nauseum), že ve hře nejsou žádná "romantická ztělesnění" pirátské tématiky? Něco mi tu nehraje...
K nim patří souboje, ke kterým kdosi v Ubisoftu přistoupil jako chirurg a odstranil zbytečnou krvavost, přebuzenou umělou inteligenci (agresivitu) a vysoké počty nepřátel.
"Přebuzenou umělou inteligenci" - znamená to, že teď už se panáci nehýbou vůbec, pokud předtím byli "přebuzení"? -
Hezká reklama pane Dobrovský, děkuji. Měl bych pár poznámek:
"...vyděšeně pozoruji vlnu, která se rozhodla ukončit pouť mé lodi Jackdaw"
Můžu se zeptat proč? Může v ACIV moře loď nějak poškodit?
"Ubisoft se postavil proti marketingovému pravidlu o vývoji pokračování podle úspěšných vzorců..."
Opravdu? Takže konečně AI která není hluchoslepoprašťěná, neútočí zásadně po jednom, nečeká na vlastní smrt? Konečně žádný autoheal? Že by? Já jenom že to ze všech dosud prezentovaných ukázek nějak není vidět.
"Bylo by na místě moudře kývat hlavou a tvrdit, že Ubisoft umí dělat otevřené světy naplněné obsahem. Tváří v tvář Assassin's Creed IV se z moudra stává opakovaná pravda."
AC3 ??? -
Ale aspoň je strašně nenápadný.
-
bla bla bla...naucite sa uz aj nieco nove? *1*
-
To byla jedna z mala funkci, pak taky slo o tu cest a hlavne o odliseni se od ostatnich. Assassiny byli holt originalni ve vsech smerech . *3*
-
Já měl za to, že původní kápě assasínů byla kvůli splynutí s davem. Kápě jako taková přestala dávát smysl už v AC: Revelations, kde Ezio s davem opticky prostě nesplynul.
-
A proto v Arabských zemí chodí ženy i muži bez pokrývky hlavy, v krátkých rukávech a jsou rádi že jim není teplo... *7*
-
Mě by spíš zajímalo jak se hraje na PS4.