Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: beta Battlefield 1 nabídla klasickou hratelnost v neokoukaném prostředí
6.9.2016 | Daniel Kremser
131 příspěvků
-
Akurátní :D
-
dnešní story z BF1.... na střeše jsem sapíkem sejmul týpka v trojplošňáku a mamka mě pak za odměnu uvařila cacao... sooo good....
-
-
To asi nebylo za toho týpka v trojplosnaku ale za to co s tebou bude mamka dělat az te půjde vykoupat...
-
-
nevím jak u vás v rodině, ale incest normální není... měl bys to na další rodinné swi*gers párty nadhodit...
-
-
Kdo tu mluvil o incestu? Asi si mě špatně pochopil,mohl sem to napsat líp, to se omlouvám já jen myslel aby si byl při tom koupání v klidu, proto to kakajíčko ty perverzní prase.
Která matka by nechala retardované dítě koupat sama... -
-
tvoje, proto jsi se asi málem utopil a od té doby ti šplouchá na maják LoL...
-
-
Mě tedy přijde, že jediný kdo se snaží být vtipný a cool jako já jsi ty :)
Ale hádej se s negramotem, že jo :-D -
jinak jaký zas sluníčkový anonimek, zase mektáš o pojmech které neznáš anonymku...
-
ale pls, v celých větách, mezi takovou bandou milovníků incestu? TO není potřeba. Chápu, že se snažíš být vtipný a za drsoně, protože tě žere cizí názor, ale tady nejsi na hřišti ve školce, kde se můžeš hádat o tom, jestli je lepčí autíčko, nebo lopatička, LoL...
-
Vsichni jste bezmozci, kteri nikdy z te omezenosti nevyrostou. GL&HF do zivota kluci.
-
Moje proto co s majákem?
To jako že nejsem normální? Možná ne, ale já jen poukázal na tvoji vadu, aby tě ostatní brali s rezervou.
Jinak někdo by mohl mít za nenormální, že při zmínce o tvé matce tě napadne ince*tní swin*ers akce, máš štěstí že jsi tu jen další sluníčkový anonymek, ale jinak si dávej pozor kde to říkáš, ještě bude mít tvoje máma díky tomu nějaký malér.
A zkus se vyjadřovat v celých větách lol, omg, wtf to už dneska nikoho nenadchne.
-
-
-
v tvé očividně to normální je
-
-
pls anonymku, alespoň si dej trochu práce, když tak divoce střídaš ty nicky LoL, ale hlavně nenápadně...
-
-
-
-
Kakao je nejhorsi! Kazdej kdo tomu rozumi pije jenom sladkej caj s mlikem. Lidi co pijou kakao jsou proste uplne mimo.
-
Radsi te mela mamka sejmout kakaem a za odmenu odletet s typkem v trojplosnaku...
-
-
jestli mě tak moc miluješ, doporučuji ti si mou profilovku vytisknout a nalepit z vnitřní strany svých tlustých brílí, aby jsi mohl mít perma er*kci..
-
-
Dzastinku, co jsi si to v te sve tupounke hlave zase vysnil za predstavu? Ale neboj, jednou si toho chlapa najdes...ale radsi to rekni mamce, aby nebyla ze zetaka moc prekvapena...
-
-
pls, chápu že před tebou každý muž i gorila hned pouští na zem mýdlo... ale já nejsem harambe a tvá LGBT komunita mě nějak neláká, takže se na mě tak nelep a radši si zajdi do nějakého 4% klubu...
-
-
nic mě nes*re, jen jsi na mě moc teplý...
-
Co te zere Dzastinku, vzdyt takovej troll jako ty a ma problem s trollenim?? Ty zrejme nebudes takovej borecek, jak se tu furt anonymne prezentujes...
-
protože je dost smutné jak se na mě pořád tlačíš... když je to u každého komentu, tak to už působí trochu podezřele...
-
Na to, ze te to nelaka, nejak moc o tom vis a nejak casto o tom pises...a ten Bieber tomu fakt nepomaha... :D
-
-
-
-
-
-
Chtěl bych velmi ocenit, že vydali tu Open Betu. Každý z nás si může vyzkoušet, jak mu hra sedne nebo ne. Navíc má jen 6,5 giga na PS4. Je to velká zábava, ale jsem lama, takže mi to moc nesedlo. Mapa nepřehledná, s gamepadem moc střílečky neumim, ztrácím se v těch úkolech, které během hry stále naskakují atd...
-
-
Tyhle DICE open bety jsou naprosto o ničem. Např. Battlefield 3 byl v betě naprosto katastrofální. Plná hra pak byla docela dobrá. BF4 betu jsem nebyl. Naopak beta tohoto Battlefieldu mě nijak neohromila a přišlo mi, že má více bugů než beta BF3.
-
-
Mě to naopak chytlo jako blázen. Co jsem nemusel v BF3/4, tak taky je to v pohodě. Pouštní bouře a celková dynamika počasí, zničitelnost prostředí je parádní. Lepší je i ovládání vozidel. Vozidla mají váhu a už nejsou jako z papíru. Samozřejmě je tam spousta bugů, ale to snad ještě vyladí.
-
-
-
Za mě pecka pařím už 6den a je to jeba žádný hyper scifi bulshity *16*
-
Nuda v Brně pro filthy casuals, zlatý BF4.
-
Nový Battlefront jsem měl rád. Skvělá grafika, design kopírující původní trilogie. Kupoval jsem jej s tím, že jsem dostal přesně to, co jsem čekal. Nejsem hráč multiplayerových FPS a tak daná zjednodušenost mi tam plně seděla. Battlefieldy jsem dlouho nehrál, naposledy kampaň ve trojce a multiplayer naposledy ve dvojce, ale mám takový pocit z toho co jsem doposud viděl i prvotní Battlefield z druhé světové byl takový ucelenější, uvěřitelnější, možná je to jen nostalgie a kdybych si to dnes zahrál, tak se nestačím divit. Sám vím moc dobře, že trend ve hrách je vše osekat ať to zvládnou hrát i bezmozci. Chcete-li hru masivně prodat, musíte na to přistoupit. V Betě jsem si všiml, že ani grafika není od Battlefrontu posunem kupředu, zdálo se mi to splíchnuté horkou jehlou, hodně natažených textur, švy mezi dvěma druhy skenovaných textur, divné efekty písku zřetelné hlavně při plazení, atp. Laik si toho asi ani nevšimne, ale mně jako grafika z povolání to neoslovilo a znova zopakuji, že Battlefront považuji po grafické stránce za ten zpropadený, furt-omýlaný "nextgen".
-
-
Lol, s tebou bych chtel delat hry.... "švy mezi dvěma druhy skenovaných textur" ... kdo to kdy videl scanovat textury ;)
-
-
Kdyz na to nemate pocitac,ktery zvladne graficke nastaveni BF1,nemely by jste to ani zapinat a ani psat nejaky dojmy z hrani,jelikoz jsou ty komentare ponekud zkreslene.Hrali jste opravdu BF1 beta?Nic z toho co tu nekteri psali,jsem nepozoroval,ani zastaralou grafiku ani bugy a to ze hra neni realisticka se dalo predvidat,protoze cca pred tydnem nebo dvema vysel clanek ve kterem vyvojari psali,ze hra urcite nebude realisticka a ze tam budou i historicke nepresnosti.A srovnavat BF s CoD je naprosta pitomost,CoD uz par let upada,vyvojari si asi mysli,ze vydavat kazdy rok novy dil neco zachrani opak je pravdou,sama budoucnost,roboti,koridorove urovne to uz tu vsechno bylo,asi uz dochazeji napady,kam se podelo stary dobry Call of Duty...?Jeste ze je tu BF.Vyvojarum velke diky a jen tak dal...
-
-
BF taky upadá, minimálně od BF3.
-
rozhodně souhlas s grafikou, hraji na ultra s 60fps a je to bomba, občas si připadám, jak kdybych tam fakt byl, snad jen míra brutality by mohla být větší...
-
Grafika je pěkná a optimalizace parádní hrál sem s I3, GTX750ti 8 giga ram v 1080p a středními detaily 40 - 50 fps. Bugy tam jsou, ale je to jen beta.
Jinak tady jde spíš o srovnání BF3/4, které byly ze současností a BF1, které je z první světové, kde byly použity úplně jiné zbraně a celá válka se vedla úplně jinak. BF je arkáda, ale to opravdu nejde udělat arkádu z první světové?
-
-
Hra má jednu mouchu. Pominu-li reálně neexistující zbraně, mělo by zde být mnohem víc opakovacích pušek a jenom pár automatů. Všichni nadávají na nesmrtelnou kavalérii, je ovšem nutné si uvědomit, že má i podstatné slabiny: nemožnost útoku na levé straně, nutné zastavení pro otočení, pomalé reakce koně aj. Doufám, že v hardcoru anti-tank puška (která dělá snad větší rámus než tank) ubere koni víc než 36 *1*
-
-
Nesmíš střílet do koně, střílej do jezdce, ten chcípne rychle, a navíc pokud se do něho trefíš, tak je to většinou headshot. Nebo prostě vylez na barák nebo vlez do tanku.
-
-
Kdo od toho čekal realistický zobrazení První světový a nějaký zásadní změny v konceptu Battlefieldu, je buď blázen, nebo nevyléčitelnej optimista. Herní průmysl by byl mnohem lepší místo, kdyby se lidi konečně naučili mít realistický očekávání.
-
-
Nikdo nečekal realistický zobrazení první světové, ale se změnou prostředí by člověk čekal i nějakou změnu v hratelnosti a ono je to furt stejné. Největší změna, pomine li člověk kulisu, jiné uniformy a textury pro zbraně je v menu, konečně nemusíš každou hru pouštět z prohlížeče.
Hra není špatná, ale už tu máme po 4 stejnou hru. -
-
Pokud to nikdo nečekal, proč se tedy tolik lidí v diskuzích rozčiluje, že to není realistické zobrazení?
-
-
Opět. MoH nebo CoD taky není realistickou hrou z druhé světové, ale člověk už jen při pohledu na ni nemá pocit, že se to neodehrává v jiné než druhé světové válce. A to je oč tu běží. Běžte s tím argumentem o realističnosti do Bruselu. *15*
-
-
Jj battlelog mi bohuzel dost chybi. Ten mam moc rad.
Jinak si moc nejsem jistej co porad myslite tou zmenou v hratelnosti? Ja tam par zmen vidim tak mi neni uplne jasny jako by tam meli byt navic?
-
-
Ale byl by mnohem horší, kdyby se spokojily s každným hovnem co dostanou...
-
-
---> ještě rozkouskovaný na 4 DLC aby to mohli prodat co nejdřìv a dolaďovat až později,za extra prachy (můj názor co mě sere už delší dobu)
-
-
-
hru už mám předobjednanou, spolu s novým CoD a TFall2. Z bety mhou říct, že to je luxus, neskutečná grafika, atmosféra a parádní jízda. Největší luxus je hopsnout do jednoho z těch obrněných vozítek, pěkně za kulomet, s dobrým řidičem a pár dalšími hráči a pak jezdit po mapě a rychle obsazovat body a kosit nepřítele. Nejlepší část mapy je kolem bodu charlie, nejen, že jsou tam největší bitvy, ale taky je tam luxusní AA dělo, kterým se dá dobře sestřelovat ty hejhuly ve vzduchu... fakt pecka, toto mě po doomovi pořádně zlepšilo představu o FPS...
-
-
No jo, Dzastinek...ten vi, co jsou dobre hry... :DDD
-
-
pls, už mě nebal...
-
-
Tebe tak maximalne zabalit do koberce a hodit z mostu... :D
-
-
tak tuto praktiku neznám, ale když tě to vzrušuje...
-
-
-
-
Od BF3 se mění jen kulisy, luxus jak sviňa...
-
-
Kdyz uz tak od BFBC2
-
-