Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Samozrejme ze kdyz dostali zelenou k vyvoji BF1 tak to bylo posvecene od EA ale ja mluvil o tom ze rozhodne nebylo vubec jednoduche tohle posveceni ziskat.
    Jinak EA samozrejme prachy chce. Ma urcite ve firme investory ktery do EA nastrkali spoustu penez aby tyhle prachy EA mohla nastrkat do vyvoje her a ted cekaji ze se jim ty prachy pekne zuroci. Takhle to proste ve svete funguje.
    Predstava ze by se ve velke firme kde se toci opravdu velke prachy delalo neco jenom z lasky a od srdicka by byla opravdu velmi naivni.
    Jak je to pro vyvojare si netroufam hadat. V jedne takove velke firme kde se dela SW pracuju a ze svy zkusenosti ti muzu rict ze i po letech jsou lidi pro ktere je to jenom prace a jsou lidi pro ktere je to porad neco vic. Verim ze podobna situace bude i u vyvojaru BF1 a ze pro ne zmena smeru v podobe prvni svetove valky byla velmi vitana a to nejen pro ty zapalenejsi.
  • Myslet si, že téma BF1 aka první světová nebylo celou dobu s posvěcením EA managementu je hodně HODNĚ naivní. + Jo když někdo nemá srdce a chce jenom prachy tak pokud se to bude prodávat tak ať. Ale rozhodně tam není žádná láska ke hře samotné. Pro tyhle vývojáře je to už jenom práce.

    No alespoň máš pravdu v tom, že ten monolitickej rampouch co je EA se opravdu tentokrát trochu předvedl.
  • JohnyTheZik
    Takze sis vlastne odpovedel sam. GoW serie byla ctyrikrat uplne stejna, jen ti to zrovna v tomhle pripade nevadi, protoze "dokoncovali" pribeh.. Hele aspon nejakou konzistenci bys mohl mit v tech argumentech, jinak je to fakt jak mluveni do dubu.

    Tak ci onak to porad nemeni nic na faktu, ze tu proste budou jednodussi hry pro masy (ktery ale nejsou zdaleka tak primitivni, jak se tu snazis naznacit) a jelikoz si je kupuje vic lidi, ktery proste chtej treba i po praci vypnout, tak ta hra bude mit vic penez. Konec pribehu. A opet, takovejhle her a ustalenejch znacek je naprosty minimum oproti jinejm hram, takze hospodsky uvazovani "ty penize mohly jit jinam" je fakt mimo.
  • A taky ty tisice serveru nabizeji desitky map, ruzny pocet hracu, ruzne mody, ruzna omezeni, takze kdo opravdu chce, tak si musi drive ci pozdeji najit to, co mu bude vyhovovat a u ceho se bude bavit.
  • Na holywodskem blockbusteru nemusi byt nic spatneho. Kolikrat je to audiovizualni zazitek na ktery se jen tak nezapomina. Jen se na to musi jit do poradneho kina na poradne platno. Chapu, ze to ruzni intousi na svem notebooku neoceni a potom kritizuji, ze to melo chaby dej, plytke postavy a kdo vi co jeste. A nejak ignoruji, ze autori toho filmu nemeli za cil natocit psychologicke drama a ani ten film za psychologicke drama nevydavaji *7*
  • nez GoW je to lepsi uplne ve vsem. Vetsi a variabilnejsi mapy, 64 hracu na mape. Kupa ruznorode techniky. Commander. A narozdil od GoW je to skutecne FPS. Porad si meles ten svuj kolovratek. Kdyz jsi lama co nema kamarady a proto preferujes single, tak si ho hraj, je to tvoje vec. Ale potom nechapu, proc kritizujes MP hry, ktere nejsou urceny pro lidi jako ty. Serie BF neni zadny propadak, hraji to miliony lidi po celem svete a vecer najdes stovky a tisice plnych serveru, takze to lidi evidentne bavi. A jsem rad, ze lidi jako ty na ty servery nechodi, protoze hraci jako ty by tu hru akorat kazili a sabotovali.
  • A do ceho jineho by se mela cpat hromada penez nez do hry ktera si na tu hromadu penez dokaze vydelat?
    Ja naopak obdivuju tvurce ze i pres neuveritelny prachy co EA do vyvoje BF rve si dokazali prosadit prvni svetovou a BF1 je nakonec alespon malicko netypicky proti svym predchudcum.
  • BF1 je narvaný prachama, které mohli jít na něco lepšího

    Třeba na učebnici češtiny pro tvou maličkost.
  • Hmm BF: příběh se nerozvíjí a hra je pořád to samé, dokola ty samé mapy, ty samé zbraně a ti samý trolové, tryhardi, bruhs... V čem je to prosím lepší než GoW?

    Ostatně možná si to špatně pochopil: Ne všichni co hrajou (budou) BF1 jsou baby raging děcka ale všechny baby raging děcka budou hrát v nějakém bodě BF1.

    A pro mě za mě si klidně BF1 i užij, ale to stejně nic nemění na faktu, že ta hra je nafouklí balón, který je narvaný prachama, které mohli jít na něco lepšího než generické FPS 0 nulovým nápadem.
  • Uprime si myslim ze BF1 zase po nejake dobe neni dalsim generickym Battlefieldem a je to pro me opravdu vitana odbocka stejne jako pro me byl treba BF3 Vietnam.

    Ja mam proste hry jako BF rad. A i kdyz jsou si treba BF3 a BF4 hodne podobne tak me oba dily moc bavili a je to neco co proste nemuzu rict treba o GoW.
    GoW jsem dohral, nenudil me ale ani me nejak extra nepobavil. Kdybych si mel ted vzpomenou co se mi na tom libilo tak si vybavim snad jenom misi ve vlaku. Zbytek se mi rozmazal do jedne velike sedive cmouhy. A i kdyz je to pribehova strilecka tak si popravde vubec nedokazu vzpomenout o cem to vlastne bylo.
  • A co jako? Pribeh se rozvijel, ale hra byla porad to same dokola. Tunel, stejne zbrane, stejne tupi nepratele. Muze to byt zabavne, ano, ale rozhodne v tom nezazijes tolik variability a zabavy jako v MP hre s bandou kamosu, nebo jako treba projekty LWTB apod. Ze je nejaka hra jednoducha na pochopeni jeste nic nerika o tom, ze v ni i inteligenti nemuzou zazit lepsi porci zabavy, nez v nejake HC hre. Hrajes si na hogofogo, ale nemas na to a hlavne je to zcela irelevantni. Je to uplne stejne, jako se tady resi simulatory a prijde nejake radoby borec, co hraje jenom LFS, rF apod. a zacne tady vyrvavat, ze kazdy kdo hraje NFS je idi*t a r*tardovany jedinec.
  • nevim jak jsi přišel na to že jsem si to nezkusil. A jestli ti připadá GoW v porovnání s BF jako generická střílečka tak by sis v té prd*ly, kde máš tu hlavu mohl alespoň rozvítit.
  • Meh mozna sis mohl tu betu BF1 alespon zkusit.... opravdu zasnu kolik nesmyslu dokaze jeden clovek napsat. Puvodne jsem chtel reagovat na vsechny ale to se fakt neda. Fakt ti poradim jenom vyndat hlavy z prd*ele, nadechnout se a poradne se kolem sebe rozhlednout.
    Jinak nevim co mas porad s tim GoW protoze to je pro me porad symbol jedne z nejnudnejsich generickych strilecek za kterou jsem vyhodil svoje penize. Doted pamatuju jak me tenkrat zaujal a kryci system i velmi vysoka hodnoceni (na Games.cz suverene plnej pocet a nejlepsi stilecka every) a jak moc jsem byl celou tou hrou nakonec zklamanej :D
  • Ha, já že jsem zabedněný? Když už GoW serie byla zaměřená hlavně na příběch, takže na prvních třech dílech není nic špatného protože rozvíjejí ústřední story (která už od začátku byla pro celé tři díly vymyšlená, nikdo to nepsal na koleni podle toho jak se hra prodávala). BF/CoD jsou zaměřené jenom na multiplayer a každý díl je úplně to samý.

    Já rozhodně nemám alergii na mainstream hry. Xcom jsem hrál a u Xcom2 si počkám na Long War (btw Xcom je dobrý příklad jak by se měla serie rozvíjet (tedy kromě toho co bylo mezi 1 a 2 brrr...)) Divinity hraju taky a dark souls neraju proto že nechci používat návody a zároveň tomu nechci obětovat duši. Ale rozhodně pomě nechtěj aby jsem tady stál a tleskal nevslitanější formě her co dělají mezi širokou veřejností hráčům špatné jméno, jsou pokrokové asi jako středověká katolická církev a jsou tak primitivní, že to zvládneš hrát i po lobotomii.
  • Já jsem jen vyjmenoval několik změn, neobdivuji animace nástupů do vozidel, jen na ně fakticky poukazuju. Mimochodem ve které střílečce toto najdeš? Pocit a atmosféra z první světové je čistě subjektivní věc a nemá cenu se o to nijak přít. Nezvykle mnoho automatů tam určitě je, o tom žádná. Trochu tě opravím, protože s žádnou zbraní nemůžeš zároveň běžet a střílet. Ani s kulometem, ani s puškou, ani s automatem, dokonce ani s pistolí. Můžeš střílet za chůze, ale ne za běhu. To jen abychom si to ujasnili pro přesnost. Samozřejmě nic nebrání hráči používat pouze jednoranky. Jelikož má BF dedikované servery, tak jistě budou i takové, kde admin omezí počet automatů na nějaké minimum (stejně jako v BF3, 4, kde je na některých serverech omezení sniperů, nebo jen pistole - znáš to). Spawnování na spoluhráče je základní mechanika BF. Bez ní by to nefungovalo vzhledem k velikosti map. Doporučím ti Verdun, tam je přesně to, co hledáš. Jen pomalá pěchota, volání na zteč, zákopy, jedna rána = smrt.
  • GoW zbrane realistictejsi, nez treba ty v BF4? No ty mas dost clovece. A podobne na tom jsou vsechny tvoje radoby argumenty. Skoda ze nemaji nic spolecneho s realitou. *1*
  • JohnyTheZik
    GoW 1 byla originalni, stejne jako puvodni battlefield, jsi natvrdlej? :D
    Jde o tu serii, ktera s dalsima dilama nic novyho neprinesla a jen mela velkej marketingovej budget od Microsoftu jako jedna z vlajkovejch lodi Xboxu.. To byl totiz taky krasnej priklad kopani do zdechlyho kone, ale to ti zrejme nevadi.

    A ne, zase nemas pravdu, ale tak to uz je klasickej syndrom "dneska to stoji vsechno za houby" babyragovani.. Ja sice hraju prevazne dotu, ale jen za posledni rok jsem dohral skvely veci jako byla SOMA, Xcom 2, divinity original sin (porad hraju teda) nebo treba dark souls 3.. A to jsem ani nemusel sahat po nejakejch mega indie titulech. Zabednenost != zajimava vlastnost, to by sis mel uvedomit.
  • No můj problém že jediný akceptovatelný způsob výdělku je kopat do zdechliny koně a cpát do toho nehorázný prachy. Her s dobrým nápadem je dost ale zdaleka nedosahují takových kvalit jakých by mohli kdyby měli gigantický rozpočet.

    A pořád nějak čekám na ty všechny zářné příklady z kterých GoW bral, když je tak strašně neoriginální *7*
  • JohnyTheZik
    Wut?
    Ja nekde rikal, ze ty inovativni hry maj rozpocet BF/CoD? To je snad logicky, ze mainstream hry budou mit vic penez.

    A GoW poznamku nejak nechapu, pokud sis nevsiml, tu hru vydaval Microsoft.. na Xbox.. Mam jeste neco dodavat?
  • To mě tedy určitě odkážeš na nějaké inovativní FPS z rozpočtem BF/CoD děkuji. Jelikož je jich přehršel neměl by to být problém, ne?

    A taky mi určitě napíšeš předchůdce GoW, které odstartovaly novou generaci konzolí, za to tak též děkuji. Je radost mít tu čest diskutovat s tak informovanými lidmi jako jsi ty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit