Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: beta Battlefield 1 nabídla klasickou hratelnost v neokoukaném prostředí
6.9.2016 | Daniel Kremser
131 příspěvků
-
Kdo od toho čekal realistický zobrazení První světový a nějaký zásadní změny v konceptu Battlefieldu, je buď blázen, nebo nevyléčitelnej optimista. Herní průmysl by byl mnohem lepší místo, kdyby se lidi konečně naučili mít realistický očekávání.
-
-
Nikdo nečekal realistický zobrazení první světové, ale se změnou prostředí by člověk čekal i nějakou změnu v hratelnosti a ono je to furt stejné. Největší změna, pomine li člověk kulisu, jiné uniformy a textury pro zbraně je v menu, konečně nemusíš každou hru pouštět z prohlížeče.
Hra není špatná, ale už tu máme po 4 stejnou hru. -
-
Pokud to nikdo nečekal, proč se tedy tolik lidí v diskuzích rozčiluje, že to není realistické zobrazení?
-
-
Opět. MoH nebo CoD taky není realistickou hrou z druhé světové, ale člověk už jen při pohledu na ni nemá pocit, že se to neodehrává v jiné než druhé světové válce. A to je oč tu běží. Běžte s tím argumentem o realističnosti do Bruselu. *15*
-
-
Jj battlelog mi bohuzel dost chybi. Ten mam moc rad.
Jinak si moc nejsem jistej co porad myslite tou zmenou v hratelnosti? Ja tam par zmen vidim tak mi neni uplne jasny jako by tam meli byt navic?
-
-
Ale byl by mnohem horší, kdyby se spokojily s každným hovnem co dostanou...
-
-
---> ještě rozkouskovaný na 4 DLC aby to mohli prodat co nejdřìv a dolaďovat až později,za extra prachy (můj názor co mě sere už delší dobu)
-
-
-
Akurátní :D
-
Za mě pecka pařím už 6den a je to jeba žádný hyper scifi bulshity *16*
-
ta hra je odpad, jak již bylo řečeno pro nenáročnou šedou masu průměrnosti.
-
-
tak se honem vrať k nějakému indie pixelart humusu...
-
-
Vadí mi že se mapa zmenšila, minimálně vizuálně je to jak bf3 (velikost, ne grafika). Jinak mě to baví , nový prvky super. Není nadto vyčistit místnost jen lopatkou a bajonetem
-
Nový Battlefront jsem měl rád. Skvělá grafika, design kopírující původní trilogie. Kupoval jsem jej s tím, že jsem dostal přesně to, co jsem čekal. Nejsem hráč multiplayerových FPS a tak daná zjednodušenost mi tam plně seděla. Battlefieldy jsem dlouho nehrál, naposledy kampaň ve trojce a multiplayer naposledy ve dvojce, ale mám takový pocit z toho co jsem doposud viděl i prvotní Battlefield z druhé světové byl takový ucelenější, uvěřitelnější, možná je to jen nostalgie a kdybych si to dnes zahrál, tak se nestačím divit. Sám vím moc dobře, že trend ve hrách je vše osekat ať to zvládnou hrát i bezmozci. Chcete-li hru masivně prodat, musíte na to přistoupit. V Betě jsem si všiml, že ani grafika není od Battlefrontu posunem kupředu, zdálo se mi to splíchnuté horkou jehlou, hodně natažených textur, švy mezi dvěma druhy skenovaných textur, divné efekty písku zřetelné hlavně při plazení, atp. Laik si toho asi ani nevšimne, ale mně jako grafika z povolání to neoslovilo a znova zopakuji, že Battlefront považuji po grafické stránce za ten zpropadený, furt-omýlaný "nextgen".
-
-
Lol, s tebou bych chtel delat hry.... "švy mezi dvěma druhy skenovaných textur" ... kdo to kdy videl scanovat textury ;)
-
-
dnešní story z BF1.... na střeše jsem sapíkem sejmul týpka v trojplošňáku a mamka mě pak za odměnu uvařila cacao... sooo good....
-
-
To asi nebylo za toho týpka v trojplosnaku ale za to co s tebou bude mamka dělat az te půjde vykoupat...
-
-
nevím jak u vás v rodině, ale incest normální není... měl bys to na další rodinné swi*gers párty nadhodit...
-
-
Kdo tu mluvil o incestu? Asi si mě špatně pochopil,mohl sem to napsat líp, to se omlouvám já jen myslel aby si byl při tom koupání v klidu, proto to kakajíčko ty perverzní prase.
Která matka by nechala retardované dítě koupat sama... -
-
tvoje, proto jsi se asi málem utopil a od té doby ti šplouchá na maják LoL...
-
-
Mě tedy přijde, že jediný kdo se snaží být vtipný a cool jako já jsi ty :)
Ale hádej se s negramotem, že jo :-D -
jinak jaký zas sluníčkový anonimek, zase mektáš o pojmech které neznáš anonymku...
-
ale pls, v celých větách, mezi takovou bandou milovníků incestu? TO není potřeba. Chápu, že se snažíš být vtipný a za drsoně, protože tě žere cizí názor, ale tady nejsi na hřišti ve školce, kde se můžeš hádat o tom, jestli je lepčí autíčko, nebo lopatička, LoL...
-
Vsichni jste bezmozci, kteri nikdy z te omezenosti nevyrostou. GL&HF do zivota kluci.
-
Moje proto co s majákem?
To jako že nejsem normální? Možná ne, ale já jen poukázal na tvoji vadu, aby tě ostatní brali s rezervou.
Jinak někdo by mohl mít za nenormální, že při zmínce o tvé matce tě napadne ince*tní swin*ers akce, máš štěstí že jsi tu jen další sluníčkový anonymek, ale jinak si dávej pozor kde to říkáš, ještě bude mít tvoje máma díky tomu nějaký malér.
A zkus se vyjadřovat v celých větách lol, omg, wtf to už dneska nikoho nenadchne.
-
-
-
v tvé očividně to normální je
-
-
pls anonymku, alespoň si dej trochu práce, když tak divoce střídaš ty nicky LoL, ale hlavně nenápadně...
-
-
-
-
Kakao je nejhorsi! Kazdej kdo tomu rozumi pije jenom sladkej caj s mlikem. Lidi co pijou kakao jsou proste uplne mimo.
-
Radsi te mela mamka sejmout kakaem a za odmenu odletet s typkem v trojplosnaku...
-
-
jestli mě tak moc miluješ, doporučuji ti si mou profilovku vytisknout a nalepit z vnitřní strany svých tlustých brílí, aby jsi mohl mít perma er*kci..
-
-
Dzastinku, co jsi si to v te sve tupounke hlave zase vysnil za predstavu? Ale neboj, jednou si toho chlapa najdes...ale radsi to rekni mamce, aby nebyla ze zetaka moc prekvapena...
-
-
pls, chápu že před tebou každý muž i gorila hned pouští na zem mýdlo... ale já nejsem harambe a tvá LGBT komunita mě nějak neláká, takže se na mě tak nelep a radši si zajdi do nějakého 4% klubu...
-
-
nic mě nes*re, jen jsi na mě moc teplý...
-
Co te zere Dzastinku, vzdyt takovej troll jako ty a ma problem s trollenim?? Ty zrejme nebudes takovej borecek, jak se tu furt anonymne prezentujes...
-
protože je dost smutné jak se na mě pořád tlačíš... když je to u každého komentu, tak to už působí trochu podezřele...
-
Na to, ze te to nelaka, nejak moc o tom vis a nejak casto o tom pises...a ten Bieber tomu fakt nepomaha... :D
-
-
-
-
-
-
Diky za kvalitni clanek. Klicova slova: hollywoodský blockbuster, film Michaela Baye, smysly neustále bombardovány výbuchy, mainstreamový hráč, ještě bláznivější akci.
Dekuji ze jste mi usetrili 60€:-) Tohle hrat opravdu nechci. -
-
Na holywodskem blockbusteru nemusi byt nic spatneho. Kolikrat je to audiovizualni zazitek na ktery se jen tak nezapomina. Jen se na to musi jit do poradneho kina na poradne platno. Chapu, ze to ruzni intousi na svem notebooku neoceni a potom kritizuji, ze to melo chaby dej, plytke postavy a kdo vi co jeste. A nejak ignoruji, ze autori toho filmu nemeli za cil natocit psychologicke drama a ani ten film za psychologicke drama nevydavaji *7*
-
a teď zalez do své hipsteří pixelart nory bobánku...
-
-
Nuda v Brně pro filthy casuals, zlatý BF4.
-
Klasická hratelnost *1*