Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to bude dalsi provar, ubisoft uz by mel radsi zkrachovat, treba se jim konecne podari umrit uz s failem Division, tak drzet palce
  • Já jsem tu betu hrál... Hrál jsem to asi 15 minut a vypnutí - odinstalace. Absolutní blbost a to jsem měl sérii HOMAM celkem rád..
  • Kein
    No, vypadáto jako šestka...jsem tedy opravdu zvědav na inovace. Jinak...za mě osobně, pokud bude pořád v módě tahle stylizace alá Warcraft, tak to hrát prostě nebudu. Jdu hrát trojku.
  • Kdyby tu hru radsi vydali v Ubiart enginu ve kterym vysel Rayman, Valiant Hearts apod. Ty mapy a ty boje vypadaji az smesne osklive.
    • Ten radoby 2D artovy model z Raymana by mohl byt naprosto perfektni, to je dobry postreh :). Hromada barvicek, zadne slozite 3D modely (hromada veci by se nahradila spis stylizaci) a do toho vseho tuna contentu na mape - po tom bych se utloukl.
      Tohle chciple eyecandy s nudnym a trapnou hustotou objektu na mape, co ma HOMAM 5-7, to si mohou strčit za klobou. Nebaví mě hrát jedno kolo půl hodiny, abych vybral 2 bedny, co jsou od sebe 30 metrů.
  • Ta grafika je špatnej vtip. Je to jen obrázkama zde na webu, nebo to vypadá hůře jak pětka?
    • Chim
      Tak hlavně to vypadá hůř jak dvojka.
      • A proč jako? Vypadá to jako F2P webovka. *7* To teď budou hry vypadat takhle?
  • ja ti nevim, videl jsem videa a vypadalo to jako predešly díl: malé bojove mapy, málo jednotek a i to málo bylo stejne jako z šestky, malo abilit. ale i tak se teším
  • Nejlepší byly samozřejmě III. a IV. díl. Trochu nepochopitelně jsem ale nahrál na intru s lidma po škole jen 547 scénářů Trojek na úkor 2 547 scénářů ve Čtyřkách....oooops
  • Doufal jsem, že sedmičky budou kombinací hratelnosti a jednoduchosti trojky a propracovanosti a grafiky pětky. Naneštěstí se nic takového neděje. Souhlasím, že sedmičky jsou až moc zahleděné do trojek, ale na druhou stranu se to dalo čekat. Fanouškovská základna si to totiž vydupala a už jen za snahu si tvůrci jistě vyslouží uznání.
    Jestli si to u mě má sedmička čím rozházet, tak je to právě odladěnost. Jestli nám naservírují podobný bugcake jako v první verzi pětky či kterékoliv verzi šestky, tak už si možná další díly (pokud vyjdou) v rámci zachování si vlastních nervů nekoupím.
  • Většina lidí co tu komentují pravděpodobně naposledy hráli trojku před deseti lety a od té doby si žádnou heroes hru nekoupili...
    • Nekoupili, protože všechny další heroes byly naprostým odpadem, který se nedal považovat za nástupce trojky ani velmi vzdáleně.
      • Kein
        Čtyřka nebyla zase tak hrozná...
    • A kdo by si take nejake dalsi zbytecne Heroes kupoval, 3ka je posledni opravdu dobry dil...
      • Nemohu uplně souhlasit. Trojka je opravdu bezva a asi nejlepší, ale to ovládání, resp. správa měst, jednotek a hrdinů je na dnešní dobu opravdu klikfest. Pořídil jsem si trojku HD a v podstatě spokojenost, ale hodně jsem se předtím napařil i pětky a to neustálé klikání v HoMM 3 HD zpětně docela šok:D
    • Proč si to myslíš? O jaká fakta se opíráš?
    • Kein
      vlastně máš pravdu...až na těch "deset let" , kdyby to byly měsíce, tak bych s tebou souhlasil úplně. Halt trojka se hraje pořád.
  • Na jednotke som vyrastal, potom prišla v pohode dvojka, potom skvelá trojka. Štvorku beriem skôr ako experiment, ktorý sa nepodaril, päťku som hral len chvílku, a šestka nebola až taká zlá (až na pár vecí). Pokiaľ sa v sedmičke chcú vrátiť ku koreňom trojky, tak to rád uvítam. Grafiku ešte neriešim, je to len beta a veľa vecí sa tam ešte testuje. Uvidíme, ako bude vyzerať finálny produkt.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit