Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: beta Might & Magic Heroes VII připomněla kultovní trojku
4.7.2015 | Ladislav Loukota
99 příspěvků
-
Od té doby, co vyšla Kings Bounty The Legend a pravidelně vycházejí další díly, nevidím žádný důvod hrát HOMAM. Jedině tu trojku si občas s kámošema střihnem na hot seatu.
-
-
vzdyt jsou to naprosto rozdilne hry. pomijim fakt, ze prvni heroes vychazeli z puvodnich kings bounty (protoze to tady nikdo nehral)
-
KB jsem zkoušel a nějak mě to ne-e....
-
-
Nenariekajte nad tym ci je to 3D 2D ci co, skratka akceptujte fakt, ze to tak je. Vyrastal som na Heroes 3 a akceptujem vyvoj tak ako je, ci uz je to zle, ci dobre. Jednoducho, ked sa vam nepaci, podla mna nic vam nebrani v tom, aby ste vytvorili vlastny skvost, prip. sa vratili a hrali HoMM 1-2-3 dokonca aj 4, a budete si uzivat 2D radovanky. My ostatny veterani, ktory sa z vyvojom zmierili, budeme ocakavat hru, ziadna predobjednavka, kedze no uz tomu neverim.
Jednotka bola zaujimava, dvojka tiez, trojku som miloval, stvorku nemam vlaske, petka bola zaujimava svojim 3D pojatim a novym svetom, sestka ma akosi tiez nebavila, aj ked si myslim, ze graficky zle nevyzerala, sedmicka no uvidime, podla obrazkov to vyzera pekne. Podla toho co sa v clanku pise to vyzera, ze to bude pekne, no ktovie, snad aj ty najvecsi skeptici a odporcovia 3D budu milo prekvapeny. -
-
.. některý lidi by neměli mít volební právo :)
-
-
Uz chapem, 2D nostalgiou pohlteny hlupak. Lutujem takychto zaostalcov, co sa silou mocou snazia drzat niecoho co uz nebude take ake bolo. Bol som taky, vyrastol som z toho. Ocividne ty budes a zostanes zakrpateny do konca zivota. Prijemny den, pravdaze ak dokazes toto precitat.
-
-
Ano. Též říkám fandům obrazů, že jsou to 2D nostalgici. Každý přece ví, že evolucí je sochařina, protože je plně 3D...
-
-
Napisem svoj nazor a ty pises kktiny, od toho tepla sa asi nieco vyparilo.
-
"... akceptujte fakt, ze to tak je."
Akceptuji komunisty, korupci a další problémy. *1* Chtělo by to aby jsi o volební právo minimálně žádal a nebylo automaticky pro všechny lidi a exoty. Někteří prostě nemají na to aby se rozhodli.
-
-
-
IV byl naprosto famózní počin sice III měly hodně líbivou grafiku a rychle zalezli pod kůži svojí jednoduchou hratelností ale Might & Magic Heroes IV byly mnohem zajímavější a hlavně hratelnější aspoň co se tíká mně
-
Tahle serie me nikdy nebavila. Podle me by se na to meli vykaslat a udelat dalsi dungeon. MMX byla vyborna hra, zrejme lepsi, nez celej Grimrock 2.
-
-
tak to fakt neni (muj subjektivni nazor) a stejne uplne nejlepsi je MMVI
-
-
Lepsi je MM4-5 alias Worlds of Xeen :)
-
Rozumim, ja ty 3D dily moc nemusim, ale MM3 se mi ve sve dobe celkem libilo, tak tim to zrejme vzniklo.
-
-
Troll zacatecnik...
-
-
Že se mu nelíbí hra, znamená že je trol?
-
-
ze se mu prave libi znamena, ze je troll. MMX je odpad.
-
-
-
to asi ne že ne....mě nikdy Mighty nebavili...moc akční..Heroes to je jiná.
-
-
A hral jsi i dily MM1-5? Tam mas souboje na tahy :)
-
-
ty mas preci i v dilech VI - IX.
-
-
-
-
GREAT SCOTT! Thats heavy.
-
Betu jsem hrála a zatím je pro mě trochu zklamáním. Hlavně v tom, jak vypadá po grafické stránce. Mapa se mi zdá nepřehledná, animace jsou krok zpět oproti VI, prostě čekala bych, že hra bude grafikou minimálně stejná jako VI, ale bohužel je horší. Hratelnost zatím nehodnotím, protože mě baví hrát kampaň a multiplayer mě moc nebaví v žádné hře a navíc v betě mi nefungoval, takže jsem ho ani nezkoušela. VI mám ráda (ostatní jsem nehrála), ale VI mi přijde zbytečně moc těžká a nevyvážena, tak snad v tomto ohledu bude VII lepší. Hru mám předobjednanou, hrát ji určitě budu, protože jinak není z čeho vybírat a i přes mé jisté zklamání se na hru těším.
-
-
není z čeho vybírat? Age of Wonders III "nedávno" vzkřísili. Nebo zkus starší ověřené díly než předobjednávat ušáka v pytli.
-
-
Age of wonders III mám, ale ještě jsem to nehrála, protože to někdo překládá do češtiny a já si chci počkat, abych si to líp užila. Starší díly možná zkusím.
-
Nech ji, vzdyt je to jeste panna...
-
-
Kdo to tvrdí, ten se za to schovává.
-
Rádobyvtipní č*ráčci se najdou všude.
-
-
-
-
Bez dlouhého zdržování - sedmička se hraje skoro stejně jako trojka. Dál nečtu, víc vědet nemusim *14*
-
-
aby ses nakonec nedivil
-
-
Konec strategií nastal příchodem výkonného hardwaru 3D zobrazení.
-
Hnoj, IV posledny dobry diel
-
Tahle serie me nikdy nebavila, kdysi sem hral trojku a po par hodinách me to prestalo bavit, ty mechanismy mi proste nesedely. Ted mam jen sestku, a nebavi me to taky, takze pochybuju ze sedmička na tom bude jinak.
Jo dungeon serie MaM to je jina, tu mam rad:) -
-
To je jak v pomocni skole, proc to vubec hrajes, kdyz te to nebavi? *7*
-